עבור לתוכן

קפיצת מחירים של ניידי דל לטיטוד D630

Featured Replies

פורסם

במשך חודש אני מחכה שהמחשב הנ"ל יגיע לארץ עם מפרט של:

Dell Latitude D630 Intel T8300 2.4GHZ 1GB 160GB 7200RPM 14.1" X3100

שיחות טלפון לספר חנויות במשך החודש האחרון כל הזמן אמרו שאין במלאי אצל היבואן. לשמחתי היבואן קיבל את הנייד מהמכס שבוע שעבר. אחרי שביררתי מחירים במספר חנויות החלטתי לקנות את הנייד מחנות פנדה מחשבים בחיפה במחיר של כ5390 אחרי שדיברתי עם מספר גורמים גם במרכז בקיסריה וגם בחיפה כולל שיחה היום בבוקר עם נציגם בחיפה.

לפני רבע שעה חזרתי מביקור בחנות כאשר המחיר פתאום התעדכן לו ל6250!!!! עלייה של כמעט אלף ש"ח.

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_2179&products_id=21694

כמו כן גם בטי אם אס המחיר עלה ל6300 במקום 5600.

איך יכול להיות שהיבואן העלה את המחיר בצורה כל כך דרסטית? הרי שער הדולר לא עלה? ואם כבר לעלות מחיר אז למה בצורה כזו משמעותית? זאת סידרה שאמורה להיות מוחלפת בקרוב לא אז מן הסתם המחיר שלה אמור לרדת ולא לעלות?

בנתיים אחפש לי תחליף בתקווה שאמצע משהו הולם במחיר יותר תקציבי.

פורסם

הדולר עלה בכמעט 11% בחודש האחרון, והעלייה שאתה מתאר משקפת 13% עלייה.

לא בלתי סביר.

פורסם
  • מחבר

ב10 ליולי הדולר היה 3.314

היום הדולר 3.584

שינוי של פחות משלושים אגורות.

נחלק את המחיר6250 בשער הדולר קיום התוצאה היא 1743 דולר.

עכשיו נכפיל את התוצאה בשער הדולר הישן יוצא 5779.

המחיר היה לפני חודש ונכון לעד היום בבוקר 5390.

והיום הוא 860 ש"ח יותר וזה לא מסתדר לפי ההסבר של הדולר.

אני לא יודע מתי משלמים על הסחורה שהיבואן מביא אבל כבר לפניי שבועיים וחצי אחת מחנויות המחשבים שלחה לי מייל שהמשלוח של הניידים נאסף ואמור להישלח לארץ, אז אני מניח ששילמו על המחשבים לפני העלייה שהייתה לדולר בשבועיים האחרונים.

דרך אגב גם הנציג של טי אם אס לא הצליח למצוא סיבה לעלייה הפתאומית במחיר, הוא אמר שבדרך כלל אין עליות כלו ולפי החישוב שלי זה קפיצה של 16 אחוז במחיר.

פורסם

למה בחרת דווקא ב-10/07?

יום קודם שער הדולר היה 3.23.

איך שלא תסתכל על זה, עליית מחיר עקב תנודות שער הדולר שעומדת על 11% לא בלתי הגיונית.

פורסם

הדולר לא צפוי לעלות הרבה בקרוב...ממה שהבנתי גם לרדת הוא ירד שוב, ככה שהמחירים כנראה ירדו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים