עבור לתוכן

חיבור רשת בין 2 מחשבים-כבל מוצלב/ראווטר(שאלה)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

רציתי לשאול , כשאני מחבר רשת בין 2 מחשבים בעלי מערכת הפעלה עם XP. כשהאופציות הם מחשב ראשי מחובר דרך מודם USB לאינטרנט ודרך כרטיס רשת עם כבל מוצלב המחשב המשני מתחבר לרשת. אז השאל היא כזאת: כשעובדים עם כבל מוצלב , העברת הנתונים ושיתוף הקבצים בין 2 המחשבים תיהיה יותר איטית ביחס לעבודה עם ראווטר? הגיוני שאם אני מעתיק קבצים ברשת לדוגמא: תיקיה עם קבצים ששוקלת 2.50 ג"ב ואני עובד עם כבל מוצלב , את יקבל לפעמים תקעיה?

ידוע שכבל מוצלב עושה בעיות לפעמים? ראווטר יותר יציב ומהיר ממנו?

תודה.

פורסם

עובדות :

- מודם USB איטי יותר ודורש משאבי עיבוד מהמחשב.

- בחיבור כבל מוצלב, המחשב הראשי ייצטרך להיות דולק ומחובר ע"מ שהמשני יתחבר. מה שלא כן בראוטר.

סביר להניח שכשאתה משתמש בכל רוחב הפס של הכבל, האינטרנט ייצטרך לעמוד בתור כדי להגיע.

פורסם
  • מחבר

אני אסביר למה שאלתי. דוגמא:שאני מפעיל את המחשב מחדש(המשני) ומחובר אליו כבל מוצלב , לוקח לתוכניות יותר זמן לעלות ואם אני יתן קליק ימני על שורת המשימות , יעשה מאפיינים ואז אישור(סתם ככה בלי קשר)-זה נוגע בתהליך Explorer.exe , אז יקח לו הרבה זמן לתת את האישור וזה יהיה תקוע לאיזה 2 דקות. אם אני מנתק את הכבל המוצלב , ואז עושה אותו דבר , האישור ינתן תוך שניה והכל חלק יותר. אז רציתי לשאול אם אמורה להיות השפעה כזאת.

פורסם

איזה תוכניות רצות ברקע ?

הוא אמור לאתר הגדרות חיבור לאינטרנט מחיבור הרשת הזה ?

לשאלתך - זה לא תקין.

פורסם
  • מחבר

שמתי לב שאם אני מסיר את Kaspersky Internet Security , אין את הבעיה עם האישור וכו'... הגיוני שזה הוא נכון(גם אם המחשב מרובע ליבה והכל... עדיין קאספר משתלט על כל מיני תהליכים)?

פורסם

זאת לא בעיית עיבוד, אלא בעיית Time Out להגדרות אינטרנט.

לא יודע אם זה אפשרי, אבל ברמת העיקרון צריך להגדיר ל Kas שלא לסרוק לרשתות חדשות.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להסביר את השורה הראשונה?

בקשר לKAS , זה אומר שכל פעם שהמחשב עולה הוא סורק את הרשת? אתה יודע אם אפשר לבטל שם את זה?

פורסם

ה Kas נותן פקודה - תסרוק את הרשת ותחפש חיבורים חדשים / גישה חדשה לאינטרנט תוך X שניות.

אם הוא לא מוצא - ממשיכים כרגיל, אם הוא מוצא - מפעילים הגדרות חדשות בהתאם לממצאים.

זוהי אינה בעיה שמעבד יותר חזק / יותר זיכרון יכולים לפתור.

אני לא מכיר את התוכנה, לא מכיר את האפשרויות השונות.

תשקול לעזוב אותה, יש חלופות יותר טובות.

פורסם
  • מחבר

חלופות יותר טובות , כמו מי?

פורסם
  • מחבר

OK תודה , אז הגיוני שKas גרם לבעיות?

פורסם

בהחלט.

שכחתי לציין שגם ל Outpost יש ביקורות טובות, למרות שאין לי נסיון איתה.

פורסם
  • מחבר

OK. אני אבדוק את האופציות תודה.

רק עוד 2 שאלות.

כמו שסיפרתי שהקאספר פועל אז יש בעיה עם האישור וכו' , כשזה קרה נכנסתי למנהל המשימות וסגרתי את Explorer.Exe ואז ניסתי לפתוח אותו שוב הוא נפתח בתהליכים אבל שורת המשימות לא עלתה , עשיתי ריסט וכשהוא היה אמור להגיע לWindows קיבלתי מסך כחול שהיא רשום בו Winlogon.exe. זה הגיוני שאני יקבל את המסך הזה אחרי כל זה(הפעלה מחדש שהיא לא תקינה 100% ז"א ריסט שלפני כן הExplorer לא במקם)?

הניתוח לזה:

2wgvgc3.jpg

שאלה 2:

כשקאספרסקיי עדכן את עצמו מהאינטרנט הוא ביקש ממני לעשות הפעלה מחדש , באותו זמן ניסתי להגדיר בו את האימיול שיאושר ע"י הפירוול שלו ולא הפעלתי אותו מחדש כדי שהעדכונים יכנסו לתוקף אלא סגרתי את התוכנה מליד השעון ופתחתי אותה שוב ואז קיבלתי מסך כחול בשנית , שלא היה מצוין בו שם קובץ , שניתחתי את קובץ הDump ראיתי שם קישור מסויים לאמיול וKl1.sys שנראה לי שקשור לקאספרסקיי , הנה כמה חלקים מהדף הניתוח:

nx2omx.jpg

2nuok8k.jpg

ופה זה נראה כאילו הקאספר גרם למסך הכחול לעומת המסך הקודם שנראה כי בא מריסטרט לא תקין?

תודה

פורסם

לא הבנתי.

הסרת את ה KIS ואתה מקבל מסכים כחולים ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים