פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים התשובה חיובית אבל זה לא מדויקכי למשל הHS+F סטוק של אינטל כרגע מגיע עם מאוורר שמחובר להיטסינק עם קליפסים.. ואם אתה תתקין מאוורר אחר אתה תצטרך להתאים אותו אישית וזה לא יהיה פשוט כ"כ. אבל רובם - התשובה כן.
פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים מחבר זה בדיוק למה שהתכוונתי למאווררים של אינטל. אני משער שלא תהיה בעיה לפרק במקרה שלי היות וSPIRE היא גם החברה של המאורר שלך. בכל מקרה NIKE תודה רבה על העזרה חידשת לי הרבה בתחום
פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים מחבר 92mm אני לא מצליח להפריד את המאורר מהגוף קירורוהמתח במסילת ה12V הוא 11.5V אני לא יודע אם זה תקין.מה אתה מציע?עריכה:הוא מורכב עם ברגים ולא קליפסים.להשתמש בכוח?
פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים מחבר אין לי מתאם מולקס מתאים רק חיבור ללוחיש דרך להחליף רק את המאוורר ולא את כל גוף הקירור?יש משמעות לזה שבמקום 12V יש לי רק 11.5V?
פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים היה ברור מלכתחילה שדבר ראשון יש לנסות לחבר ישירות לספק הכח על מנת לדעת בוודאות שזה לא עניין של מתח. וגם אם כן תחליף אותו, אתה לא מפסיד מאוורר בכך שאתה מחליף אותו, הוא ישב בצד ויגיע היום שתמצא לו שימוש.בנוגע להוצאת המאוורר.. אם יש ברגים ולא קליפסים אז בשביל מה להשתמש בכח? קח מברג ותבריג החוצה את הברגים (נגד כיוון השעון).דרך אגב, אולי יהיה שווה לנקות ולשמן את המאוורר עם WD40 או חומר כלשהו בסגנון.אולי הזמן עשה את שלו למאוורר, אבל יתכן שאפשר להשיב אותו לחיים עם שימון טוב.
פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים מחבר אי אפשר להפריד בין המאוורר לגוף הקירור!ההברגה היא רק כדי להוציא את ההיטסינק מהלוח זאת בדיוק הבעיה...כשמבריגים נגד כיוון השעון הגוף יוצא המלוח אבל מסתובב על ריק...ניסיתי לחבר את גוף הקירור ללוח אחר- אותה בעיה!מה הפתרון?עריכה: דגם גוף הקירור הוא SPIRE SP515S0
פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים הוצאת את כל גוף הקירור?אוקיי... לפי תמונות שאני רואה.* כנראה התפיסה של המאוורר לגוף הקירור היא הברגים, אך הברגים אינם יוצאים לגמריי, תצטרך לראות אם מהצד התחתון של גוף הקירור יש אפשרות לפרק אותם. וכמובן, לא בכח, אתה לא רוצה לגרום נזק.עריכה: רק לוודא האם זה הקירור שבתמונה?http://www.magazinultau.ro/images/produse/coolere_universale/Spire-QuadroFlow-VII-SP515S0-CPU-cooler-10912.jpg
פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים מחבר בדיוק!הוצאתי את כל גוף הקירור הוא עכשיו בידיאני מנסה להפריד אך הוא תפוס מלמטה עם מן דיסקית כזאת...במידה ואצטרך גוף קירור חדש אני אצטרך אחד עם ברגים ולא קליפסים(החורים שיש בלוחהם קטנים עם הברגה ולא גדולים)יש הצעה לגוף קירור כזה במחיר שפוי?עריכה: הAC 7 PRO הוא עם קליפסים?
פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים אני לא מבין למה נהיית אובססיבי פתאום לגבי קניה של קירור חדש.. אתה יכול פשוט להחליף את המאוורראו כמו שהצעתי אני ועוד רבים מספר בלתי מבוטל של פעמים- לשמן את המאוורר, או לחבר אותו לספק כחואם אתה עדין איתי ומעוניין לנתק את המאוורר מהקירור בשביל להחליף אותו.. אז אתה צריך לסובב את ה"דיסקיות" שלמטה בשביל לנתק את הברגים מההיטסינק ואז הם ישלפו ביחד עם המאוורר החוצה ותוכל להחליף מאוורר.
פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים מחבר אני ממש לא אובססיבי אולי שידרתי את זה :s05:העניין שגם שאני מסובב את הדיסקית מלמטה זה לא עוזר כי החלק שמתחת לדיסקית הוא יותר רחב...יש דרך מסוימת לעשות את זה?עידכון:עכשיו לקחתי פלאייר ופשוט הוצאתי את הדיסקיות המעצבנות מלמטה כך בעצם הצלחתילהפריד בין המאוורר להיטסינק...לפי הדגם שנתתי המאורר שאני צריך הוא 92MM?
פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים פשוט תישאר עם המאורר הזה,יש לי הרגשה שזו פשוט המהירות שלו.אף פעם לא נתקלתי במאורר "תקול" שמסתובב במהירות נמוכה.
פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים מחבר הבעיה שהוא לא מקרר מספיק את המעבד...המעבד מגיע בימים חמים למעל 76 מעלות.זה ממש מוגזם אפילו לPDהמחשב גם נכבה לבד במקרים כאלהעידכון: הוא אמור להסתובב ב2400RPM פי 4 ממה שהוא מסתובב היום...http://www.directron.com/sp515s0.html
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.