עבור לתוכן

איטיות ב X61s

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ,

יש לי לנובו X61s שקניתי לפני כ 4 חודשים.

מעבד : L7500 (1.6 core duo)

זכרון : 2GB

מ' הפעלה : vista home basic

משום מה המחשב נהיה איטי לאחרונה.

בעלייה לוקח לו בסביבות 7-10 דקות להגיע לרגיעה ה HD שלו טוחן כמו מטורף עד ה"רגיעה" הזאת.

אני מריץ AVAST ומן הסתם גם windows defender

בנוסף ישנן עוד בערך 2000 תוכנות של לנובו שהגיעו מותקנות עם המחשב...

כמו כן , לאחרונה ישנה תופעה שקורה לעיתים רחוקות אמנם אבל היא עדיין קורה , המחשב מתחיל להגיב ממש באיטיות לכל פעולה.. בבדיקה ב task manager אני לא רואה שום תוכנה שטוחנת CPU , במצב זה רק restart עוזר.

יש למישהו הצעה איך אני יכול להקל על המחשב? (בעיקר על העליה שלו)

אולי יש איפשהו רשימה של תוכנות שממש לא נחוצות שמגיעות עם הלנובו?

מבחינת תוכנות הוא לא כל כך עמוס כך שאני לא חושב שזו הבעיה.

ומבחינת וירוס : אתמול הרצתי בדיקה מלאה (כולל מכווצים) ב AVAST והמחשב נקי (מבחינתו).

אשמח לקבל טיפים לייעול ולשיפור.

תודה רבה רבה.

פורסם

מכיר את התחושה של המחשב מפוצץ בתוכנות שהיצרן דחף פנימה.

מחק את הכול, תתקין מערכת הפעלה נקיה עם דרייברים בלבד והמחשב יהיה בהרבה יותר מהיר.

דרך אגב מומלץ לעבוד עם XP בנתיים לדעתי הויסטה עוד לא הוכיחה עצמה.

פורסם

אפילו להפך!

ויסטה לניידים הוכחה כבלתי יעילה מבחינת סוללה.

אם אתה משתמש יותר מתקדם ורוצה לנצל את הנייד שלך ד הטיפה האחרונה איך שאומרים, תנסה להתקין עליו אובונטו או מינט. הכל עבד לי out of the box בלי דרייברים להתקין ידנית.

מה גם שלדעתי הכלים עור מחשבים ניידים הרבה יותר טובים שם (כמו קרנל מיוחד).

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה ,

אמנם המחשב מפוצץ בתוכנות , אבל חלקן שימושיות לי כמו ה security manager וה presentation manager .

דבר שני , במבט לאחור הייתי בהחלט קונה אותו עם XP , אבל כרגע , עד שיש לי ויסטה חוקי שעלה לי כסף , אני לא רוצה להתקין XP לא חוקי כמו שאני גם לא רוצה עכשיו לקנות עוד WIN.

ודבר שלישי , אני מעדיף לדבוק כרגע ל windows בלבד...

פורסם

חבל שלא קנית (בעוד קצת כסף) עם ויסטה ביזנס - ככה יכולת לשנמך למטה לאקס פי חוקי - אכן מחזק את ההמלצה שירוץ לך יותר בקלילות

אז ככה :

לפני ריסטור למחשב :

- תעשה דיפראג

- תעשה בדיקה להרדיסק - אולי יש איזה סקטור דפוק ? (זה קורה )

- תריץ קצת עדכונים ,

- תעבור על רשימת התוכנות שלך - תראה מה אתה יכול להעיף ותעיף - אני מדי פעם עובר על זה ומעיף מה שאני יכול, לא משאיר שומדבר מיותר.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שמה שאני צריך לעשות מעבר למה שאמרת זה לעבור על רשימת התוכנות שרצות בהפעלה ואותה לסנן... זה יותר חשוב לי....

אחרי שהמחשב עולה הוא מתפקד מצוין בדר"כ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים