עבור לתוכן

בקשר לנוחיות של העכבר MX518 ועוד שאלה קטנה גם בקשר לעכבר הזה

Featured Replies

פורסם

יש לי כרגע את העכבר Microsoft® Wheel Mouse Optical

תמונה: http://www.pandas.co.il/images/mig/fullsize/1519.jpg

שהוא עכבר נורא מוכר. והוא נוח לי והכל אני משתמש בו כבר מעל 5 שנים [היה לי אחד והוא התקלקל אז קניתי את אותו אחד שוב ^^]

ומחר אני כנראה קונה את ה-MX518 אבל אני לא יכול לבדוק אם הוא נוח לי כי מזמינים לי אותו דרך האינטרנט.

וראיתי מישהו שאומר שקשה לו להגיע לכפתור Forward שנמצא בעכבר.

הנה התמונה: http://www.logitech.com/repository/226/jpg/1449.1.0.jpg

אתם חושבים שכדאי לקנות אותו בלי לבדוק אם הוא נוח? כי שמעתי מהמון אנשים שהעכבר הזה נוח, פשוט התגובה של האיש הזה קצת הפחידה אותי.

ושאלה שנייה:

נכון בעכבר הזה יש DPI שאפשר לשנות מ-1,600 ל-800 ו-400. אז אני לא יודע מה יותר כדאי לי, למשחקים וגם בכללי. נגיד בעכבר שעכשיו יש לי, כמה DPI יש?

תודה תודה מראש! עידן.

פורסם

יש לך ידיים גדולות יחסית? העכבר הזה דיי גדול. אולי למי שהיה לו קשה להגיע לכפתור היו לו ידיים קטנות :P

בקשר ל DPI - תשתמש במה שהכי נוח לך. לא עולה כסף לנסות. בכל מקרה, לעכבר הקודם שלך יש 400DPI.

פורסם

יאר, אתה יודע איך 518 ביחס ל510 מבחינה פיזית?

לי למשל 510 לא קטן, אבל גם לא יושב 'טוב', כלומר, הידיים שלי גדולות יחסית לעכבר אך לא במידה רצינית, תוכל להגיד איך 518 יהיה?

פורסם
  • מחבר

יש לך ידיים גדולות יחסית? העכבר הזה דיי גדול. אולי למי שהיה לו קשה להגיע לכפתור היו לו ידיים קטנות :P

בקשר ל DPI - תשתמש במה שהכי נוח לך. לא עולה כסף לנסות. בכל מקרה, לעכבר הקודם שלך יש 400DPI.

תודה על התגובה עזרת לי מאוד

אז אם עד עכשיו השתמשתי ב-400DPI, כמה הבדל יהיה מתי שאני אשחק עם העכבר בחדר ב-1600DPI?

פורסם

יאר, אתה יודע איך 518 ביחס ל510 מבחינה פיזית?

לי למשל 510 לא קטן, אבל גם לא יושב 'טוב', כלומר, הידיים שלי גדולות יחסית לעכבר אך לא במידה רצינית, תוכל להגיד איך 518 יהיה?

יש להם את אותה הצורה. ואצלי העכבר יושב מעולה. (אני 1.84 מטר, בנעליים 46, והיד גם דיי גדולה)

תודה על התגובה עזרת לי מאוד

אז אם עד עכשיו השתמשתי ב-400DPI, כמה הבדל יהיה מתי שאני אשחק עם העכבר בחדר ב-1600DPI?

אם תשחק על 1600DPI אז התנועה של העכבר תהיה מהירה פי 4. ואגב, ב MX518 החדש יש 1800DPI.

ועדיף לשחק על sensetivity נמוך דרך המשחק ו DPI כמה שנוח לך מאשר ההפך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים