עבור לתוכן

פירמוט מסובך למחשב

Featured Replies

פורסם

תשמעו נכנס לי ווירוס למחשב שממש הקריס לי את המחשב והוא חסם לי מלא אפשרויות של הווינדוס כמו העתק-הדבק, אני לא יכול להיכנס ליישומים ולתוכנות ולמשחקים, לאינטרנט וכו' קיצר ממש הרס את המחשב שלי הכל הכיוונים (והוא חסם את מנהל המשימות), ניסיתי לעשות שחזור מערכת וזה חסום גם, ניסיתי לפרמט דרך הדיסק של ווינדוס אבל הו גם חסם את האפשרות של להתקין ווינדוס.

קיצר אני חייב לפרמט את המחשב שלי, דרך הדיסק של ווינדוס אי אפשר, לחיצה ימנית על כונן C ואז על FORMAT זה חסום לי גם ואין לי כונן דיסקטים ככה שאי אפשר לפרמט דרך דיסקט איתחול.

השאלה הראשונה של היא אם יש דרך אחרת לפרמט כמו דרך התחל > הפעלה > ומשהו.. או כל דרך אפשרית אחרת.

השאלה השניה שלי היא אם אני אזמין טכנאי אז יהיה לו מכשיר שהוא מתחבר ישירות לדיסק הקשיח ומפרמט אותו או יותר נכון איך טכנאים מפרמטים מחשב בערך..? זה חשוב כי אני לא רוצה סתם להזמין טכנאי ודרך אגב אם אני מזמין טכנאי אז זה לא רק בשביל זה..

יש לי Windows XP SP2

תודה לעונים ולעוזרים :)

אם לא מתים לפורום הזה אז קודם כל אני מצטער ואחר כך כל תעבירו לפורום הנכון..

נ.ב אני כותב ממחשב אחר בבית שלי

פורסם

אתה צריך לעלות דרך התקליטור של WIN, כדי לעשות זאת תיכנס לביוס של המחשב ותשנה את סדר הבוט לעליה דרך CD/DVD.

פורסם

פרמוט מחשב זה הדבר הכי קל אחי!

בסה"כ תכניס את דיסק ההתקנה של הWINDOWS ותעשה ריסט למחשב.

בזמן הריטס תלחץ כל הזמן על F12 (יש מחשבים שבהם זה F11) עד שתעלה לך תפריט שמאפשרת לך לבחור מאיפה להריץ את מערכת ההפעלה.

תבחר בCD-ROM ואז תעשה אנטר.

משם אתה כבר תראה איך לפרמט את הכונן שלך.

וד"א בחיים לא תצליח לפרמט את הכונן שעליו יושבת מערכת ההפעלה דרך מקש ימני ופרמט ללא קשר לווירוס!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים