פורסם 2008 באוגוסט 917 שנים היי. אני רוצה לפרמט את המחשב שלי בעיקרון אני יודע איך עושים את זה יש לי הרד דיסק של SATA ובתחילת הפירמוט הוא כותב לי שהוא לא מזהה את ההרד דיסק..אממ אני יודע שיש דרך כל שהיא דרך הביוס לשנות את זה ואני לא ממש מוצא את זה שם.. אני ישמח לקצת עזרה..
פורסם 2008 באוגוסט 917 שנים שנה בבקשה את הכותרת לאינפורמטיבית ע"פ הקווים המנחים שקיימים פה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=350509.0
פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים אתה צריך בביוס לשנות של מצב הדיסק ל-NATIVE במקום RAID.לחילופין, אתה יכול בתחילת ההתקנה, ללחוץ על F6 ולהכניס את דיסקט הדרייברים של הלוח לכונן ה-1.44 ולטעון ממנו את הדרייברים הנחוצים.
פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים מחבר בקשר לדיסקט אין לי דיסקט ונאה לי גם שכונן דיסקטים שלי דפוק..חיפשתי בביוס ואני לא ממש מוצא את זה שם יכול ליהות שזה כתוב במילים אחרות ? או אפשר קצתיותר הכוונה איפה אני מוצא את זה ? תודה..
פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים נראה לי שכן אבל לא סגור על זה.. בזמן הפעלת המחשב, כנס לביוס (Del או F2 או F8 לפעמים - תלוי ביצרן הלוח), ותראה אם שם הדיסק הזה מופיע או לא. או לחליפין תן תשובות ברורות יותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.