פורסם 2008 באוגוסט 917 שנים שלום חברים,צריך את עזרתכם באוברקלוק למערכת, כרגע רק מעבד, שבמפרט ..אני מרגיש שיפור דיי גדול במשחקים כמו GUITAR HERO 3 , כנראה המעבד מאוד הגביל אותי, עכשיו אני לא מצליח לעבור את הבדיקה CPU-FPU כי המחשב פשוט ניתקע בערך בחצי התהליך. המסך עדיין פועל אבל העכבר לא זז..הזיכרונות הם לא הבעיה בטוח כי הבדיקה שלהם עברה בהצלחה.אני מאוד רוצה להמשיך את האוברקלוק כי זה באמת משפר ותודה לעוזרים.
פורסם 2008 באוגוסט 917 שנים מחבר עריכה : בתמונה השנייה ה HT על 5 והמעבד על 2.3GHZ כי רק ככה הוא עובד טוב.. שמתי לב שאפילו כשאני משחק ב GH3 הוא פשוט ניתקע וצריך לעשות RESTART למחשב אז לא ניראה לי זה בגלל הטמפרטורות ..
פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים מחבר תוריד את ה HT ל-4.בדקת יציבות במהירות הזאת ? תריץ OCCT בבדיקה מלאה.תראה, המעבד היה על 2.35GHZ ועל HT 4 וכמו שכתבתי לפני, הוא נתקע לי גם במשחק GH3 אז כנראה גם יתקע ב OCCT ..אבל, אני עדיין אנסה את הבדיקה...
פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים מה לגביי הזיכרון, הוא נמצא ב OC ?יכול להיות שפשוט הגיע הזמן להעלות מתח .. איך הטמפ' ?
פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים מחבר אוקי, לאחר 10 דקות ב OCCT אני מקבל: ו VooDoo3 הפוסט השלישי אמור לענות על השאלה הראשונה שלך לגבי הזכרונות...
פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים אחלה, ולגביי השאלה השנייה שלי ?יכול להיות שפשוט הגיע הזמן להעלות מתח .. איך הטמפ' ?
פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים מחבר mandarinלא יודע למה אמרתה לי לנסות את זה כי הרי הזיכרון לא הגיע אפילו לDEFAULT שלו. ועדיין, הורדתי את הזיכרון עוד רמה, ל336 אך, אני ממשיך לקבל את השגיעה מספר 3.VooDoo3הטמפרטורות לא עוברות את 55 . אני על קירור מקורי של AMD.. לעלות מתח בשלב כו מוקדם?
פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים לכל מעבד יש רמה מסויימת שהוא יכול להגיע אליה מבלי להעלות מתח. שלך כנראה נמוכה.תעלה, אין לך מה להפסיד.אם זה לא יפתור את הבעיה שלך, תחזור למתח סטוק.
פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים מחבר אני כרגע על 2.4GHZ. העלתי את המתח CPU 1.5V , CHIPSET 1.6V וOCCT הודיע שהמערכת יציבה. עכשיו מדאיג אותי זה שהמתח לדעתי נהיה לא יציב: מתח לפני: מתח אחרי: חשבתי שהספק כוח שלי איכותי, האם מסתבר אחרת או שהמצב אחרי הוא בסדר?
פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים טבעי שהמתח למעבד עולה ככל שרמת המאמץ שלו גדלה, זה קורה, בטח בלוחות של Infinity.זה לא אומר שהמתח לא יציב.מתכוון להמשיך הלאה, או שהגעת לרמה שהצבת לעצמך קודם ?איך הטמפרטורות ?
פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים מחבר אני בדיוק ערכתי את ההודעה הקודמת שלי.. בקשר לטמפרטורות, הינה הגרף: זה נראה כאילו יש עוד לאן להתקדם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.