פורסם 2003 ביוני 422 שנים מחבר אתה לא יכול לגוע במכפלה של מעבדי הפנטיום 4 כי היא נעולה!חבר, ראיתי במדריך האוברקלוק שניתן לפתוח את המכפלה של אינטל ע"י דבק מיוחד.. יש לינק עם תמונה והסבר..זה נכון שאי אפשר לגעת?ואחרי שאני יעלה תבאס, איך אני יכול לדעת שרכיבים אחרים יכולים לעמוד בבאס הזה? כאילו כרטיס מסך (HD ו-CD אם זה קשור..)
פורסם 2003 ביוני 422 שנים חבר, ראיתי במדריך האוברקלוק שניתן לפתוח את המכפלה של אינטל ע"י דבק מיוחד.. יש לינק עם תמונה והסבר..זה נכון שאי אפשר לגעת?ואחרי שאני יעלה תבאס, איך אני יכול לדעת שרכיבים אחרים יכולים לעמוד בבאס הזה? כאילו כרטיס מסך (HD ו-CD אם זה קשור..)זה AMD ישנים , לאינטל אי אפשר לפתוח מכפלה !!!
פורסם 2003 ביוני 422 שנים מחבר ואחרי שאני יעלה תבאס, איך אני יכול לדעת שרכיבים אחרים יכולים לעמוד בבאס הזה? כאילו כרטיס מסך (HD ו-CD אם זה קשור..)טוב תודה, מה עם השאלה השניה ששאלתי? והאם העלת הבאס ישפיע באופן דרסטי על הטמפרטורה של המעבד והזכרונות?ואם אפשר להוסיף שאלה קטנה, למה צריך להוסיף במקרים מסויימים מתח מהספק למעבד?
פורסם 2003 ביוני 422 שנים התכוונת להעלות מתח ? לעיתים המעבד לא יכול לעבוד בתדר שעון מסוים במתח המקורי שלו , פשוט לא יכול העלאת המתח עוזרת לו ובכל בעצם מאפשר עבודה בתדרי שעון גבוהים יותר !
פורסם 2003 ביוני 422 שנים מחבר אחלה תודה, ועדיין מה עם השאלה השנייה שציטטתי בתגובה הקודמת?וקראתי עכשיו שמישהו שם את הזיכרון על 2.5V, מה הכוונה, הוא מתכוון שהמעבד על 2.5 ובמתח הזה הזיכרונות פועלים טוב?ואיך מעלים מתח למעבד? ביוס?
פורסם 2003 ביוני 422 שנים הוא העלה את המתח לזיכרון אתה יכול להעלות מתח ל+- כל דבר (נ.ב יש גם זוכה פרס דארווין שזכה בפרס בגלל העלאת מתח )
פורסם 2003 ביוני 422 שנים הוא העלה את המתח לזיכרון אתה יכול להעלות מתח ל+- כל דבר (נ.ב יש גם זוכה פרס דארווין שזכה בפרס בגלל העלאת מתח ) תסביר..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.