עבור לתוכן

מערכת רמקולים חדשה למחשב

Featured Replies

פורסם

אהלן.

כבר כ4 שנים שיש לי את מערכת הרמקולים הבאה למחשב:

YST-MS50 מבית YAMAHA

http://www.yamaha.com/yamahavgn/CDA/ContentDetail/ModelSeriesDetail/0%2C%2CCNTID%2525253D1566%2C00.html

אלה הנתונים הטכניים:

Output power 80W Total power

20W per satellite (1kHz, 4 ohms) + 40W for subwoofer (100Hz, 5 ohms)

Frequency Response 32Hz--20kHz Crossover frequency: 200Hz for subwoofer, 12kHz for satellites

Input Sensitivity 200mV

Drivers 6 1/2 inch Multi-range spruce cone driver (subwoofer)

3 inch Spruce cone mid--range driver and 3/4 inch balanced--dome tweeter satellites

הם עלו לי בזמנו כמה מאות שקלים טובות. עד כמה הם טובים נכון להיום? האם יש משהו בתקציב שלי שיהיה טוב יותר בצורה מורגשת?

בכל אופן, אני צריך משהו בסביבות 400-450 ש"ח. משהו שישמש אותי ל50% משחקים ו50% מוזיקה\סרטים שכן אני שונא לשמוע מוזיקה\לשחק עם אוזניות. אין לי אפשרות לפזר את יחידות הרמקולים מסביבי ברחבי החדר, ולכן הם יהיו כולם לידי כאשר הסאבוופר יהיה מתחת לשולחן.

אודה מאוד לעוזרים.

שאלה נוספת:

עד כמה כדאי לרכוש כרטיס קול? מה הוא ייתן למשתמש הממוצע שאינו מתעסק ביצירת מוזיקה? האם השיפור יהיה משמעותי מאוד? ומאיזה מחיר כרטיסי הקול יוצרים שיפור משמעותי מאוד?

תודה מראש חבר'ה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

up

פורסם

קודם כל מותר להקפיץ רק אחרי 24 שעות .

דבר שני מה אתה עדיף 2.1 או 5.1?

5.1 זה למשחקים וסרטים.

2.1 למוזיקה .

זה תלוי איזה כרטיס כל יש לך כיום כמובן שכרטיס יותר איכותי יתן לך איכות יותר טובה מכרטיס פשוט .

לי אישית יש את הרמקולים X-540 של לוגיטק שזה מערכת 5.1 ושאני מחבר אותם לכרטיס קול פשוא (מובנה ) וזה עדיין מביא לי איכות טובה .

אם בא לך לחסוך אתה יכול לקחת את הX-530 שהם גם 5.1 אבל בלי שלט וחוטים יותר קצרים.

עוד משהו בקשר לכרטיס קול .

יש לך כסף לכרטיס קול?. או שהכסף לכרטיס זה גם לרמקולים?

פורסם
  • מחבר

קודם כל מותר להקפיץ רק אחרי 24 שעות .

דבר שני מה אתה עדיף 2.1 או 5.1?

5.1 זה למשחקים וסרטים.

2.1 למוזיקה .

זה תלוי איזה כרטיס כל יש לך כיום כמובן שכרטיס יותר איכותי יתן לך איכות יותר טובה מכרטיס פשוט .

לי אישית יש את הרמקולים X-540 של לוגיטק שזה מערכת 5.1 ושאני מחבר אותם לכרטיס קול פשוא (מובנה ) וזה עדיין מביא לי איכות טובה .

אם בא לך לחסוך אתה יכול לקחת את הX-530 שהם גם 5.1 אבל בלי שלט וחוטים יותר קצרים.

עוד משהו בקשר לכרטיס קול .

יש לך כסף לכרטיס קול?. או שהכסף לכרטיס זה גם לרמקולים?

באיזה מחיר אפשר לקנות כרטיס קול איכותי ולא יקר?

פורסם

הכרטיס קול שמתחיל לתת הבדל זה ה-X-FI Xtreme Audio,

המחיר שלו הוא סביב ה-250~300 ש"ח, ולא היתי ממליץ לקנות

בלי רמקולים רצפתיים+רסיבר\Z5500 - מינימום.

מהסיבה הפשוטה - שלא תרגיש שום הבדל.

גם אם תרכיב על ה-X-540 (או רמקולים אחרים בליגה שלהם)

כרטיס קול איכותי ויקר, ולא תרגיש הבדל משמעותי,

כי הכרטיס המובה זה לא מה שמגביל אותם.

שורה תחתונה - אין טעם.

פורסם
  • מחבר

סבבה הבנתי.

לסיכום, הרמקולים שיש ברשותי כרגע בסדר יחסית למה שיש בשוק במחירים שהזכרתי? אני ארגיש הבדל משמעותי בין הרמקולים שלי לרמקולים אחרים במחיר הנ"ל?

פורסם

חן ממש לא.

הכרטיסים של קרייטיב מסדרת ה X-FI לא מומלצים כלל וכלל למוסיקה, אך ורק למשחקים, וכדאי ללכת על כרטיס שמיועד יותר למוסיקה.

ולא חייב רמקולים רצפתיים, מדפיים בהחלט יעשו את העבודה מצויין, בהרבה פחות כסף.

לגבי ה 540- צודק בהחלט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים