עבור לתוכן

מחפש מסך 22" עד 1400

Featured Replies

פורסם

כאמור, אני קניתי רק אתמול את ה-2243 (עולה כ-1300 ש"ח). אני לא יכול לומר שאיכות התמונה מעולה, אבל היא בהחלט משביעת רצון.

ה-2243 עומד בתקן TCO03, אם זה אומר לך משהו או מרגיע אותך קצת.

אני לא חושב שהמסך מעייף, מה גם שיש לו הרבה אפשרויות כיוונון ומצבים מוגדרים מראש, כגון: טקסט, אינטרנט, משחקים וכו'.

אישית, הייתי מעדיף איזה פאנל IPS. אבל לא מצאתי משהו בסכומים הגיוניים. שיחקתי קצת COD4 עם המסך החדש ותן לי לומר לך משהו: יחסית ל-17'' שהיה לי עד כה, זה פשוט עולם אחר. עם ה-17'' צפיתי במשחק, עם ה-22'', אני ממש "בתוך" המשחק.

אני עובד כל היום עם מחשב. המסך שיש לנו בעבודה הוא 931BF Samsung, בעל פאנל TN. גם הוא לא ממש מעייף אותי (עובדה שיש לי כוח לחזור הביתה ולשחק COD4...).

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

מה היו ההתלבטויות העיקריות שלך? בין איזה מסכי 22" התלבטת עד שבחרת את ה2243? מה ההבדלים בין 2243 ל2253.

פורסם

ככה מבחינת איכות תמונה אני לא יודע לא ראיתי את המסכים אבל ככה

2243-אפשרות pivot 5ms

2253-עבודה ב 4:3 2ms

פורסם

תודה על התגובה.

מה היו ההתלבטויות העיקריות שלך? בין איזה מסכי 22" התלבטת עד שבחרת את ה2243? מה ההבדלים בין 2243 ל2253.

התלבטתי בין 2243, 2253, והאסוס (לא זוכר כרגע עת הדגם).

אני ממליץ לך לבדוק בהודעות בפורום מהימים האחרונים, חפש גם את ההודעה שאני פתחתי. יש שם עוד מידע שאולי יעזור לך להחליט. אתה יכול גם לחפש על פי מילה מסוימת בפורום, זה גם יעיל.

בעיקרון:

2243: 5ms, אפשרויות כיוונון נוחות.

2253: 5ms שהפכו אותו ל-2ms בעזרת איזה מנגנון. לפי עדויות - לא משפיע בצורה נראית לעין. במסך זה אין אפשרויות כיוונון, לא ניתן להגביה או להנמיך את המסך.

בשני המסכים הנ"ל יש אופציה לעבוד במוד 4:3.

אסוס: נחשב לטוב, למרות שהוא מיושן יותר. זכה מקום ראשון בסקירת ה-''22 שבאתר (לפני שיצאו ה-22X3). המסך אינו מט, אלא בעל השתקפויות, מה שעלול להפריע בתנאי תאורה מסוימים.

פורסם

אממ אני גם מתלבט מאוד...

רציתי לדעת איזה מסך לקנות ולפי מה שהבנתי ה-2243 מאוד מומלץ כאן בפורום.

אבל יש לי שאלה, באיזה מסך TN האיכות תמונה הכי טובה והצבעים הכי חדים וחיים?

בקיצור, באיזה מסך רואים הכי טוב מבין מסכי ה-TN השונים?

ובטוח לא יראו מריחות אם זה 5MS?

תודה רבה =)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים