עבור לתוכן

מחפש מסך 22" עד 1400

Featured Replies

פורסם

אומר מראש, שאני לא מבין כלום במסכים.

כבר יותר משלוש וחצי שנים יש לי מסך LCD בגודל 17" של LG - הL1730B.

הוא עלה לי הון בזמנו, ושירת אותי נאמנה. אני חושב שהגיע הזמן לשדרג.

הייתי רוצה שתמליצו לי על מסך, בהתחשב במפרט שלי הנמצא בצד. המחשב הזה יישאר איתי 3 שנים, אולי תוך UPGRADE של כרטיס המסך והזכרון - אבל לא מעבר. גם המסך שאקנה מצופה להישאר איתי כ3-4 שנים. היות ואני קצת לחוץ בתקציב ואין לי את הכספים שהיו לי לפני 3.5 שנים, אבקש להמליץ לי על המסך הטוב ביותר בכמה שפחות. הייתי אומר שהתקציב שלי כ1300-1400 ש"ח.

חשבתי על 22", אין טעם לקנות אחד פחות בימים אלו כאשר ה22" הוא הגודל הממוצע, אבל אני לא בטוח שיש משהו טוב בתקציב הזה, מצד שני אני לא מת להשקיע הרבה מעבר.

כמובן שלפני כל הבדלי הצבעים וזמני התגובה למיניהם, חשובה לי בטיחות המסך. שיהיה כמה שיותר בריאותי וידידותי לעיניים.

השימושים שלי: 50% גיימינג 50% שימוש ביתי, עבודה משרדית וסרטים.

שאלה נוספת:

האם ניתן לחבר PS2 למסך מחשב? האם ניתן לחבר ממיר של HOT למסך מחשב? על מנת לחסוך לעצמי את הכסף של טלויזיה לחדר (כי הקודמת באמת ישנה... 20 אינץ' ישנה ואפילו לא שטוחה)

תודה מראש חבר'ה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

UP

ראיתי מהביקורת באתר שהכי מומלץ הוא הASUS. אבל אחרי הכל הביקורת בת חצי שנה, אולי יצא משהו טוב יותר?

פורסם

גם אני מחפש משהו דומה.

התרשמתי שהאפשרויות המומלצות בטווח המחיר שלך הנן:

סמסונג 2243BW - ארגונומיה טובה, 5MS

סמסונג 2253BW - ארגונומיה פחות טובה, 2MS

אסוס MW221C - אמור להיות מצוין, אבל ציפוי המסך אינו מט ולכן יכולות להיות השתקפויות. חוץ מזה, הבנתי שאין לו תמיכה מובנית ליחס 4:3.

פורסם

גם אני מחפש משהו דומה.

התרשמתי שהאפשרויות המומלצות בטווח המחיר שלך הנן:

סמסונג 2243BW - ארגונומיה טובה, 5MS

סמסונג 2253BW - ארגונומיה פחות טובה, 2MS

אסוס MW221C - אמור להיות מצוין, אבל ציפוי המסך אינו מט ולכן יכולות להיות השתקפויות. חוץ מזה, הבנתי שאין לו תמיכה מובנית ליחס 4:3.

אז על מה יותר טוב ללכת על 2253BW או ה MW221C ?

פורסם

אל תשכח שיש ל 2253 מנגנון overdrive שהוא באצם 5ms.....

השאלה היא האם יש מריחות במשחקים או בסרטים עם מסך 5ms

מי שיש לו מסך עם 5ms יכול לענות על שאלתי

פורסם

יש לי את ה2253 ואני מאושר מכל רגע שיש לי אותו..

יש לי כ.מסך 3870X2 ואני משחק משחקים כבדים...מCRYSIS לCOD4 וגם פיפא ושטויות

אני רואה עליו סרטים בHD ונהנה מכל רגע !

אין מריחות וצריך ממש לחפש כדי למצוא זיגלת אור וגם אז לא ממש תמצא...מסך פשוט טוב ביחס למסכים עם פאנל TN!

פשוט מסך מצוין ומומלץ!

פורסם
  • מחבר

יש הבדל של 100-150 ש"ח בין ה2253 ל2243. האם ההבדל מצדיק את ההשקעה?

פורסם

אין שום טעם להשקיע ב2253 היתרון שלו הוא המנגנון שמוריד את הזמן תגובה מ5ms ל 2ms אבל במציאות הדבר לא מורגש.

יש לי מסך 2253 וגם שניסיתי לחפש את ההבדל לא הצלחתי למצוא אותו, שלא לדבר בכלל שבעבודה שוטפת אין סיכוי שתשים לב להבדל.

מה גם שעם ה2243 אתה מרוויח אפשות לכוון את המסך לכל הכיוונים.

פורסם

OverclockedMyToaster, ערוך את הכותרת של הדיון ככה שתכיל את התקציב שלך.

פורסם

אין שום טעם להשקיע ב2253 היתרון שלו הוא המנגנון שמוריד את הזמן תגובה מ5ms ל 2ms אבל במציאות הדבר לא מורגש.

יש לי מסך 2253 וגם שניסיתי לחפש את ההבדל לא הצלחתי למצוא אותו, שלא לדבר בכלל שבעבודה שוטפת אין סיכוי שתשים לב להבדל.

מה גם שעם ה2243 אתה מרוויח אפשות לכוון את המסך לכל הכיוונים.

בדיוק היום החלטתי ללכת על ה-2243, משום שיש לו אופציה לכיוונון המסך. הייתה לי תחושה שה-2ms הם יותר גימיק שיווקי מאשר משהו ממשי. היום גם ראיתי את ה-2253 בעבודה שלי, ושמתי לב שאנשים שמים מתחת למסך בלוקים של A4, כדי להגביה אותו.

פורסם

מישהו מוכן לענות לו זה גם נוכע אלי כי לא ענו לי גם .. נתנו לי דגם אחד .. :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

לבחור מעלי - תודה על ההקפצה :hi:

אניווי, יש לי שאלה נוספת. יש לי מסך 17" די איכותי, עם רזולוציה טבעית כמובן של 1280X1024, בהתחשב בכרטיס מסך שלי ובמערכת כולה - יש טעם לקנות מסך 22"? הHD4850 יפגין ביצועים טובים ברזולוצייה טבעית של מסך 22"?

כי אם הביצועים יירדו משמעותית ברזולוציה גדולה יותר - אני אסבול את המסך הזה עוד שנה וחצי עד לשדרוג כרטיס המסך (אני בצבא עוד כמה חודשים אז בכלל).

פורסם

hd4850 מתאים בדיוק למסכי 22 עם רזולציה 1650X1050

לא רק שתוכל להנות ממנו, תוכל לנצל את מלוא היכולת שלו עד הסוף...

אני גם אחרי מעבר מ17 אינץ' crt ל22 וזה פשוט חוויה אחרת גם במשחקים וגם בשימוש רגיל של גלישה ואופיס.

שדרוג משמעותי מאוד מ17 היה שווה כל שקל.

פורסם
  • מחבר

hd4850 מתאים בדיוק למסכי 22 עם רזולציה 1650X1050

לא רק שתוכל להנות ממנו, תוכל לנצל את מלוא היכולת שלו עד הסוף...

אני גם אחרי מעבר מ17 אינץ' crt ל22 וזה פשוט חוויה אחרת גם במשחקים וגם בשימוש רגיל של גלישה ואופיס.

שדרוג משמעותי מאוד מ17 היה שווה כל שקל.

גם כשאני עברתי מ17" CRT ל17" LCD לפני 3 וחצי שנים הרגשתי אותו דבר, אבל כאן זה מעט שונה.

פורסם
  • מחבר

המסך שלי כיום עם פאנל TN.

אני משתמש במחשב כ5-6 שעות ביום, האם מסך 22" בסכום צנוע של 1400 יהיה בעייתי? הרבה יותר אכפת לי מנזק לראייה מאשר זוויות צפייה.

אני נוטה כרגע לכיוון ה2243 של SAMSUNG. אני אסכים גם למסך 20 אינץ' שיהיה קודם כל בריא יותר לעיניים, ופחות מעייף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים