עבור לתוכן

המלצה על כרטיס מסך תקציב לא מוגבל

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

3850 זה כרטיס שיפעיל משחקים עוד מעט הוא כבר ישן .... אז מה אתם ממליצים 9800+ או 9800GT??

• תגובות 56
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם יש לך תקציב לכאלה כרטיסים מה הבעייה שלך לקנות E6600 שהיום משיגים בגרושים ולהנות מיותר ביצועים גם עם hd4850 או 9800

פורסם

קח 9600GT ומעבד חדש או רק 9600GT.

פורסם

יש לי מחשב נוסף (הנוכחי במפרט) עם גיגה זכרון ומעבד 3800X2 על 2800MHZ שהיה אצלי כשלוש שנים.. ה HD4850 שלי הספיק להיות עליו כשבועיים עד שקבלתי את המחשב הנוכחי - וזה עולם אחר פשוט. בפירוש הקודם שלי הגביל אותי בביצועים. בכל משחק שהיה לי חל שיפור מטורף..

אם זה קרייסיס שלא היה שחיק על HIGH על 1280X1024 או GRID , או ASSASSINS CREED ועוד.. עכשיו טסים וחלק לגמרי..

כל כך התבאסתי מהביצועים על המחשב ההוא עד שפשוט נשברתי וקניתי מחשב חדש.. היה לי חבל על ה HD4850 שבכלל לא יצליח לספק את מה שהוא יכול..

פורסם

יש לי מחשב נוסף (הנוכחי במפרט) עם גיגה זכרון ומעבד 3800X2 על 2800MHZ שהיה אצלי כשלוש שנים.. ה HD4850 שלי הספיק להיות עליו כשבועיים עד שקבלתי את המחשב הנוכחי - וזה עולם אחר פשוט. בפירוש הקודם שלי הגביל אותי בביצועים. בכל משחק שהיה לי חל שיפור מטורף..

אם זה קרייסיס שלא היה שחיק על HIGH על 1280X1024 או GRID , או ASSASSINS CREED ועוד.. עכשיו טסים וחלק לגמרי..

כל כך התבאסתי מהביצועים על המחשב ההוא עד שפשוט נשברתי וקניתי מחשב חדש.. היה לי חבל על ה HD4850 שבכלל לא יצליח לספק את מה שהוא יכול..

קשה לי מאוד להאמין לזה, קראתי הרבה על OC למעבד הזה, ולא מצאתי מישהו שהצליח לקחת אותו כל כך רחוק בלי התעסקות גדולה מאוד בהגדרות וקירור מים, ועוד עם צוואר בקבוק כזה גדול, כשהמעבד המומלץ לכרטיס הזה הוא 4400+ ועם OC כזה אתה עובר את הביצועים שלו בהרבה.

פורסם

למה קשה להאמין ? פשוט נפלתי על מעבד מעולה.. (הוזמן בזמנו מEBAY ב 100$..) מגיע גם ל 3000MHZ יציבים..

אין לי שום בעיה לשלוח לך צילום מסך של ה OC מ CPU-Z + הרצה של ORTHOS במקביל לאיזה שעה..

כבר עשיתי את זה מזמן ופרסמתי את זה כאן בפורום באוברקלוקינג וקירור.. משום מה חפשתי עכשיו איזה חצי שעה את הדיון ולא מצאתי.. מוזר..

*האם יש אפשרות להציג את כל הדיונים שפתחתי בפורום מסויים ? אם כן אשמח לשמוע איך עושים את זה בפרטי.. תודה..

פורסם

9600GT

פורסם

תשמע אל תיהיה אטום תעשה את הדברים הבאים ותהנה משיפור עצום.

בבעלותך לוח אם 945 שמתאים למעבדים כפולי\מרובעי ליבה. לדעתי עליך לקנות את הדברים הבאים:

מעבד Intel Pentium Dual-Core E2220 Box

₪431

כמות:1

http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE2220

כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe

₪920

כמות:1

http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4856DD

סה"כ מחיר לכל המוצרים:1351₪

המפרט הורכב באתר:http://www.skypc.co.il

קיבלת מעבד שפועל בתדר 2.4 (הכי שווה מבחינת עלות\תמורה) בגלל שאינך יכול לבצע OC כדאי אותו לא אחרים בסדרה שזולים ממנו בכמה מאות.

בנוסף כרטיס מסך שיפעיל לך מה שאתה רק רוצה. שדרוג שבהחלט מתבקש לנוכך הבקשה שלך לשחק במשחקים. תוכל לסחוב עם הדברים האלו שתקנה עוד שנתיים לפחות. ואז מחשב חדש...

פורסם

הביצועים היו נמוכים בגלל חוסר בזיכרון ולא בגלל המעבד.

פורסם

מעבד Intel Pentium Dual-Core E2220 Box נו באמת

לא חבל על הכסף אם כבר להחליף מעבד אז משהו חזק יותר

ועזוב קח 9800 GT תישאר עם המעבד חבל על הכסף

670 שקל ואתה מסודר

בעתיד תעשה שדרוג

תמיד תוכל להעביר את הכרטיס למחשב החדש

ומי יודע אולי הכל יעבוד חלק

ובאמת זה מספיק ולא צריך יותר

פורסם
  • מחבר

תודה לכל העוזרים .. אני אעשה את מה שיניב אמר אקנה 9800GT וזהו כי באמת חבל על המעבד ואם כבר קונים מעבד אז משהו חזק .. בינתיים אני אקנה 9800GT עד להחלפה על המחשב ..

תודה :hi:

פורסם

איש לפני הקניה תברר עם יש לך ספק מתאים.. ותנסה לעשות קצת oc למעבד..

פורסם
  • מחבר

יש לי אינרמקס ליברטי 500W הוא מתאים .. ואני אעשה OC אחרי שאחליף תקירור לפריזר פרו

תודהה

פורסם

יש לי אינרמקס ליברטי 500W הוא מתאים

מתאים וחצי אחלה ספק תתחדש

פורסם
  • מחבר

תודה יניב :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים