פורסם 2008 באוגוסט 917 שנים היי, אתמול קיבלתי מתנה מארה"ב את ה PSP, אין לי מושג איזה דגם, אם זה הSLIM יהיה רשום עלייו? זה בצבע כסוף? מה שיש לי הוא בצבע השחור.
פורסם 2008 באוגוסט 917 שנים לאו דווקא , האמריקאים לא משתמשים בברנדינג של הSLIM אלא בPSP2000אפשר לזהות בקלות לפי כמה סימנים - הSLIM שטוח מאחורה , לקודם יש קיעורים סביב איזור הבטריה והצד השני.הרמקולים בסלים למעלההכפתור WIFI בסלים למעלההמגירה בסלים נפתחת בזווית גדולה יחסית ואין מנגנון פליטת UMD כמו ברגיל מבוסס קפיץ.המגירה לUMD נפתחת החוצה מהצד בצורה שונה לגמרי מזו של הרגיל.זה ככה בשלוף.ליביו
פורסם 2008 באוגוסט 917 שנים מחבר הסתכלתי וראיתי שגם אצלי הוא ממש בוהק, דוד שלי אמר שהוא הביא את הסלים הבעיה שהוא שם את זה בקופסא רגילה אז חשבתי שזה הרגיל בהתחלה..הבנתי שהסוללה בסלים יותר חזקה ב 30 אחוז זה נכון?
פורסם 2008 באוגוסט 917 שנים לא נכון , בדיוק ההפך.הסוללה בסלים היא חלשה יותר , אבל עקב הקטנת חלק מהרכיבים ושינויים המכשיר יותר חסכוני , מה שאומר שהמכשיר בעל אותם זמני משחק כמו הקודם.אם תרכיב סוללה של PSP רגיל על הSLIM (המכסה לא נסגר ד"א, של הסוללה במקרה הזה) - תקבל זמני סוללה עדיפים.ד"א , הבדלים שלא ציינת (פונקציונלים) - כמות זיכרון כפולה (שבחלקה משתמשים לעשות גם CACHING כשמשחקים) ויציאת וידאו לחיבור לטלוויזיה (להצגת סרטים או למשחקים).וכמו שאמרתי , אם הוא הביא את זה מארה"ב - על הקופסא לא כתוב בשום מקום SLIM או שום BRANDING כזה או אחר.ליביו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.