פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים אני חושב כמוך יניב, אבל בתקציב הזה אין ברירה.בסיס HIGH-END יעלה יותר משני שליש מהתקציב, וכל שאר המערכת ממילא לא תכנס.אם לדוגמא בעוד שנתיים משחקים יתמכו וידרשו מעבדי קוואד, ורק אז הוא ישדרג את כרטיס המסך הוא יחזור לנקודת ההתחלה, זה לא יועיל לו בכלום.גם משחקים ידרשו מעבד חזק יותר, וגם בכרטיסי המסך שיהיו אז, המעבד יגרום להם לצוואר בקבוק.לכן, לפי דעתי, כדי לו לקנות מחשב שיהנה ממנו כמה שיותר בהווה, כי בעתיד אין לדעת מה יקרה ובעיקר בתקציב הזה זה סיכון גדול.Ralf Klein Core AMD אני מקווה מאוד שהיית ציני.
פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים איפה הימים של ה 16 צבעים ;D מתגעגע לתקופה הזאת www.old-games.orgהאיכות במיטבה לא כמו היום :'(TEST DRIVE , PQ , LARRY , KING QUEST , NBA , טירה הנאצית ... , PACMAN , דיגר ..די להספים עם השטויות שלך.
פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים מחבר הבחור שקונה את המחשב הולך לשמור אותו לכמה שנים טובות (ככה זה שאין כסף ). אז אם אני אלך על המפרטשל אייבורי, אני מאמין שאני יקבל אותו עם ספק 300W ג'נרי. אז לאיזה ספק מומלץ לשדרג (לא משהו יקר מדי) ?
פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים למה אתה ממליץ על ספק כזה יקר (כמעט 300 ש"ח, התקציב שלו 1600 ש"ח) מה גם שהוא ממש לא מומלץזה יהיה עדיף http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1507&CatCode=409 אבל הספק די יקרתשאל אם יש להם של חברת FSP
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.