עבור לתוכן

מפרט בתקציב מוגבל - 1600 ש"ח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

שמעתי את הטענות על INTEL ושמעתי את הטענות על AMD.

הטענות המרכזיות שעלו פה על אינטל זה שהם יקרים, אבל במפרט שהבאתי [ ראה עמוד 1 ] יש מעבד E8400 שהוא מעבד די חזק.

אז אם אני ילך על המחשב הראשון, ורק ישדרג את הכ. מסך ל-9500GT אז המפרט של INTEL יהיה עדיף, או שעדיין אתם תמליצו על מה ש-tmpusr הביא ??

• תגובות 37
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

באתרים כבדים , תוכנות כבדות אימיול וכו' ... מרגישים את המעבד קורס ה CPU משתולל 70 % מאמץ ומעלה !

במעבדים של אינטל זה מגיע ל 30 אחוז במקרה הרע

אז מה זה בדיוק עוזר לי שזה מעבד HTT 2000 או 5200 ? אם בפועל אני מרגיש " איטי ".

בדקתי זיכרון MEMTEST תקין , בדקתי CPU עם הורטוס תקין , בדקתי כונן קשיח MHDD אז אם הכול בסדר זאת האיכות של המעבד .

מקרים כאלה של איטיות לא הרגשתי מאז התקופה של פנטיום 4 הישנים .

יכול להיות שהגשר הדרומי מתחמם ועושה בעיות אבל זה סיכוי קלוש

פורסם
  • מחבר

שמעתי את הטענות על INTEL ושמעתי את הטענות על AMD.

הטענות המרכזיות שעלו פה על אינטל זה שהם יקרים, אבל במפרט שהבאתי [ ראה עמוד 1 ] יש מעבד E8400 שהוא מעבד די חזק.

אז אם אני ילך על המחשב הראשון, ורק ישדרג את הכ. מסך ל-9500GT אז המפרט של INTEL יהיה עדיף, או שעדיין אתם תמליצו על מה ש-tmpusr הביא ??

AnyOne :s05:

פורסם

ראשית, עם כל הכבוד ותוך ניסיון אמיתי לשמור את הדיון ברמה מקצועית ועניינית, Ralf Klein Core AMD מדבר שטויות לא מבוססות וללא כל אחיזה במציאות, אולי מלבד זו הפרטית שלו מניסיונו עם רכיב פכום או מערכת הפעלה מזובלת... לא יודע.

ניסיונם של רבים וטובים מחברי הפורום המכובדים וכן זה של עשרות אתרי חומרה מקצועיים סותר את טענותיו באופן גורף ומוחלט בכל הקשור למעבדי AMD וככל הנראה התעקשותו להספים את הפורום בדיסאינפורמציה יביא לבסוף להרחקתו ממנו. :nono:

אין ספק ש-E8400 הוא מעבד עדיף על מעבד AMD שעולה 1/3 מחיר (!) אך לשימושים שלך ההבדל יהיה זניח כי כרטיס כמו ה-9500GT (וגם ה-9600GT שיקר פי 2) יהוו צוואר בקבוק בגיימינג הרבה לפני המעבד ולכן לא תרגיש כל שיפור בגיימינג. לשאר השימושים שציינת גם ה-2X4600 יהיה מעל ומעבר וה-E8400 לא יתן שיפור ביצועים מורגש כמעט.

לעומת זאת תקבל מפרט יקר בהרבה, לוח אם נחות ומוגבל, מארז וספק גנריים ואת השירות של איבורי שלמרות שלי באופן אישי אין כל ניסיון איתם, חוות הדעת כאן בפורום רחוקות מלהיות חיוביות. בקיצור - טעות ענקית.

פורסם
  • מחבר

קודם כל, יש לחנות אחרת להמליץ עלייה באיזור ב"ש (שמעתי ש-KSP טובה, אבל אף לא יצא לי להזדקק לשירות שלה).

דבר שני, אם אתה אומר שהכ. מסך יהווה צואר בקבוק למעבד, אז אלי אפשר לקנות את אותו מפרט, רק עם מעבד פחות חזק של INTEL (בחנות אחרת כמובן :silly: ).

פורסם

Ralf Klein Core AMD,שמע אתה משהו.

מאיפה אתה מביא את כל היספורים האלה? "באגים במעבדי amd" ? לידעתך כמות הבאגים במעבדי אינטל לא נמוכה.בכל מעבד יש באגים והם מפורסמים לכולם.

הסיכוי שתתקל בבאג כזה הוא כמו הסיכוי שתפסיק להגיד שטויות.

"אתרים כבדים , תוכנות כבדות אימיול וכו' ... מרגישים את המעבד קורס ה CPU משתולל 70 % מאמץ ומעלה !

במעבדים של אינטל זה מגיע ל 30 אחוז במקרה הרע "

אתה רציני? עבדת פעם עם מעבד amd ?

אני יכול להגיד לך שהt7500 שלי מתאמץ יותר מה3800x2 שלי בעבודה רגילה ושניהם עם 2 ג'יגה ראם.

"בדקתי כונן קשיח MHDD" מה זה בדיוק כונן mhdd ?עוד המצאה שלך?

"מקרים כאלה של איטיות לא הרגשתי מאז התקופה של פנטיום 4 הישנים ."-אה אז פתאום כן הייתה אטיות באינטל עם פנטיום 4,מה היה מהיר יותר אז? amd אולי?

בקיצור אתה מדבר שטויות,אני מבין שאני לא אצליח לשכנע אותך אבל אני מקווה לפחות שאנשים אחרים כמו פותח הדיון לא יקחו תדברים שלך ברצינות.

תמשיך גם לנסוע על המאזדה 3 1.6 ליטר שלך(אם אתה בגיל,ואם לא אני בטוח שזה מה שתקנה כשתגדל) כי "80% מהשוק הישראלי קונים את זה".

פורסם

טוב זה ויכוח סרק.

בשביל תקציבים כאלה, AMD מומלץ גם מבחינת מחיר, גם איכות וגם מבחינת ביצועים.

המפרט של tmpusr בעמוד הראשון הוא מעולה.

פורסם

לך על המפרט של אייבורי תבקש להחליף ספק

בקשר לכרטיס תעשה שידרוג

ואם אין תקציב תחכה ותקנה כרטיס יותר חזק 9500 gt חבל על הכסף

תבקש זיכוי על הכרטיס הקיים ותשתמש בכרטיס מסך המובנה

המעבד מעולה לוח בסדר גמור המארז סביר

אז אם תבקש זיכוי על הכרטיס תוכל לקבל ספק טוב

אל תתפשר על ספק

פורסם

יניב על מה אתה מדבר?

9500GT הוא כרטיס סביר לחלוטין למשחקים.

עזוב אותך זיכויים וסיבוכים, כפי שאמרתי, המפרט של tmpusr מעולה לצרכיו.

פורסם

9500 GT זה לא LOW MED ?

פורסם

יניב על מה אתה מדבר?

מצטער לומר לך שיש משחקים שדורשים מעבדים יותר חזקים

far cry 2 ולך תדע מה עוד בעתיד

עדיף לקחת בסיס טוב

כרטיס מסך תמיד אפשר להחליף

וגם עוד שהמחירים יורדים כל הזמן

אני אישית לא הייתי לוקח פחות מכרטיס 9600 gt סוף מעשה במחשבה תחילה!!!

ללכת על מעבד טוב ולוח טוב חשוב מאוד וגם ספק ככה תוכל תמיד להחליף כרטיס מסך

ולא תבוא בעוד חצי שנה ותבקש מפרט חדש כי המעבד מגביל אותך

ומה יותר טוב מזה לראות כרטיס שאתה רוצה ולהזמין אותו בלי חשש ובלי שאלות האם הספק יחזיק האם המעבד מספיק חזק

אני גם לא מת על אייבורי אבל מה לעשות הם זולים

ומישהו שמבין קצת יודע לשנות קצת דברים במפרט למשל כמו ספק שזה חשוב מאוד מארז אני מוכן להתפשר גג הייתי מחליף לו מאווררים

צריך לזכור שקונים מאייבורי אנשים מחפשים לחסוך וזה דבר טוב

אבל אחד שרוצה מחשב ללא הגבלת תקציב אז סבבה לך לאן שאתה רוצה

אני אישית מחליף מחשב כל שנתיים וגם משדרג ואז זה עולה לי כפול אני למדתי לקחת בסיס טוב

פורסם

9500 GT זה לא LOW MED ?

כן, לשם השוואה הוא חזק יותר מ 8600GT.

בשביל להריץ משחקים מודרניים על הגדרות נמוכות-בינוניות הוא מספיק, אני לא רואה שום צורך לשים כרטיס חזק יותר על חשבון רכיבים אחרים, אחרת הוא יגרמו לצוואר בקבוק והמפרט לא יהיה מאוזן.

במידה ויש לכם מפרט טוב יותר, אתם מוזמנים לשתף, לפי דעתי המפרט הזה בסדר גמור.

ויניב, לצערינו לא לכל אחד יש את התקציב לחלקים חזקים, גם אם יקח מעבד חזק מאוד וכרטיס חלש, זה לא אומר שהוא ישדרג את הכרטיס בעתיד.

בתקציב הזה אתה מצפה שהוא יקח בסיס טוב שיהיה עדיין טוב עוד שנתיים, ועד אז יסתפק בכרטיס מסך שבקושי יריץ לו סימס?

במידה ויש לך מפרט טוב יותר ב1600 אתה מוזמן להציע.

פורסם

איפה הימים של ה 16 צבעים ;D מתגעגע לתקופה הזאת www.old-games.org

האיכות במיטבה לא כמו היום :'(

TEST DRIVE , PQ , LARRY , KING QUEST , NBA , טירה הנאצית ... , PACMAN , דיגר ..

פורסם

אני לא מצפה לכלום ככה אני חושב מנסיון

והוא יחליט מה חכם לעשות

גם אין תקציב כרגע אז עדיין שווה לחכות ואם אין גם בעתיד אז סבבה שילך על המפרט שלכם

אני חושב שהכל ברור עכשיו

פורסם

יש לכם נטיה לחשוב מה יהיה עוד 10 שנים , צר לי לאכזב אתכם אבל אנשים נורמלים משדרגים מחשבים כל שנה - שנתיים .

מי קונה מחשב ל 5 שנים ?

אני כל שנתיים מחליף מחשב .

אני רוצה לקנות את ה Q9650 :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים