עבור לתוכן

תקוע ב Legend - Hand of God

Featured Replies

פורסם

מישהו הגיע לדרקון והצליח לחסל אותו? אני נהרג מייד במכה הראשונה שהוא מנחית למרות שאני כבר בדרגה 21 (עשיתי את המשימות בדרך, כולל משימות הביניים).

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אתה צריך להגיע אליו עם גרדן 2 ידיים עצבני ביותר שכל מכה תוריד לפחות 500 נק' ולתת 2-3 מכות ולברוח כי כל מכה שלו מורידה 3/4 כח ולהגיע שיש לך איזה 50 שיקויים של חיים אחרת הוא מחסל בקלות לדעתי הדרקון 1 הדמוייות הכי חזקות במשחק

פורסם

אז אם אני בדרגה 16 אין לי סיכוי לחסל אותו?

הוא באמת קשה אני כבר תקוע עליו מלא זמן, ניסיתי גם להשתמש במערה בצד השמאלי למעלה וללא הצלחה.

זה ממש מתסכל..

Huber תעדכן אם הצלחת..

פורסם

מישהו יודע איך לגרום למשחק לזהות את הדרייבר physx שמותקן במחשב?

ניסיתי כל מיני גרסאות והוא מסרב לזהות אותו

פורסם

תמחק לגמרי את הדרייבר הקודם של הPHSYX עם התוכנה Driver sweper ואז תתקין את הגרסא החדשה ביותר מהאתר של NVIDIA

פורסם
  • מחבר

אז אם אני בדרגה 16 אין לי סיכוי לחסל אותו?

הוא באמת קשה אני כבר תקוע עליו מלא זמן, ניסיתי גם להשתמש במערה בצד השמאלי למעלה וללא הצלחה.

זה ממש מתסכל..

Huber תעדכן אם הצלחת..

הצלחתי בדיוק כך - עם המערה. הלכתי לסוחר שמאפשר לך לקבל בחזרה את כל הנקודות ניסיון שלך ולסדר אותם מחדש ןבחרתי בתכונה שמאפשרת לך לשחרר ברק. עמדתי במערה בצד שמאל למעלה כששם הוא לא מצליח להגיע אליך (כנראה באג של המשחק) וחיסלתי אותו עם הברק (ל'ח ה מ ו ן זמן).

בעייה אחרת שנתקלתי בה שגרמה לי לזנוח את המשחק היא שבשלב כלשהו (בשלב של הקרח אחרי שמחסלים את הגמדים המורדים) המשחק פשוט נהיה קשה מידיי, אין נשקים ממש חזקים והדמות מתה כל הזמן. מתיש ומעייף, מבחינתי המשחק הזה ביזבוז של זמן.

פורסם

מישהו יודע מה עם פאץ' למשחק?

פורסם

לפי מה שקראתי כאן בפורום החברה שהוציאה את המשחק כבר לא קיימת,

לכן לא יהיו פאצ'ים.

חבל, היה יכול ליהות משחק טוב, רק הוא חוזר על עצמו יותר מדיי..ומתחיל לשעמם =\.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים