עבור לתוכן

לא מצליח לעשות OC על Asus P4S533-VM

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
זו קפיצה גדולה מידי לתדר, כנראה שהוא היה צריך יותר מתח במצב הזה.

הבנת שיש רק שתי אפשרויות (100/133)?!?!?! ואם זה בעיה של מתח אז מה אני עושה?

ב DRAM אני לא לגעת?

בכל אופן, יכול להיות שכתוצאה מהקריסה, נדפקו קבצים של הווינדוס.

זה נורמלי מצב כזה?

תאפס את הביוס, ובדוק אם עדיין המערכת לא עולה.

עשיתי ואז הדלקתי את המחשב (כל זה כאשר אני OC) הווינדוס החל להטען ולא הופיע שחסרים קבצים .... הוא סיים לטען (שלב אחד לפני שהוא נטען עם תמונה) וכאשר היה צריך להופיע תמונה של חלונות ישר הגיע מסך כחול ושוב בג'יבריש...

עשיתי ריסט ועוד פעם הוא עבר את השלב הראשון ועשה ריסט לבד...

בנסיון השלישי הוא פשוט נתקע באמצע הטעינה....

**** עריכה

אחרי מס' ניסיונות הבנתי שהמסך הכחול מגיע כל פעם בשלב אחר ... שמתי לב שההודעה מתחילה באנגלית ואז כל השאר בג'יבריש.. הודעה היא

STOP : 0X0000007B (0X820BE290 , 0XC0000032 , 0X00000000 , 0X00000000) INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE

ואז מלא ג'יבריש

פורסם

אתה צריך להריץ CHKDSK לדיסק הקשיח והבעיה צריכה להפתר.

אתה יכול להעלות את המחשב במצב בטוח (לחיצה על F8 לפני שמערכת ההפעלה עולה) ואם המערכת עולה ללכת ל'מחשב של', ללחוץ עם עכבר ימני על כונן 'C' ולבחור מאפיינים>כלים>בדיקת שגיאות (או משהו כזה) , שם לסמן בV רק את האופציה הראשונה ולאתחל את המחשב. עכשיו לפני שמערכת ההפעלה תסיים לעלות אתה אמור לראות את בדיקת הדיסק שמופיעה וסופרת 10 שניות לאחור לפני הפעלה - אל תלחץ על כלום אחרת הבדיקה תתבטל.

במידה ואתה לא יכול להעלות את המחשב במצב בטוח, תלחץ F8 לפני עלית מע' ההפעלה ובחר Last known good configuration .

אם גם זה לא עוזר עליך להעלות את המחשב מדיסק ההתקנה של XP, לבחור אחרי העליה הראשונית R - Repair console , לבחור את מע' ההפעלה (בד"כ 1) ולהכניס סיסמת אדמיניסטרטור (בד"כ כלום, פשוט לחץ ENTER) ואז לכתוב chkdsk /p , לחכות לסיום הבדיקה, לרשום Exit ולהוציא את הדיסק מהכונן האופטי.

בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

אתה צריך להריץ CHKDSK לדיסק הקשיח והבעיה צריכה להפתר.

אתה יכול להעלות את המחשב במצב בטוח (לחיצה על F8 לפני שמערכת ההפעלה עולה) ואם המערכת עולה ללכת ל'מחשב של', ללחוץ עם עכבר ימני על כונן 'C' ולבחור מאפיינים>כלים>בדיקת שגיאות (או משהו כזה) , שם לסמן בV רק את האופציה הראשונה ולאתחל את המחשב. עכשיו לפני שמערכת ההפעלה תסיים לעלות אתה אמור לראות את בדיקת הדיסק שמופיעה וסופרת 10 שניות לאחור לפני הפעלה - אל תלחץ על כלום אחרת הבדיקה תתבטל.

במידה ואתה לא יכול להעלות את המחשב במצב בטוח, תלחץ F8 לפני עלית מע' ההפעלה ובחר Last known good configuration .

אם גם זה לא עוזר עליך להעלות את המחשב מדיסק ההתקנה של XP, לבחור אחרי העליה הראשונית R - Repair console , לבחור את מע' ההפעלה (בד"כ 1) ולהכניס סיסמת אדמיניסטרטור (בד"כ כלום, פשוט לחץ ENTER) ואז לכתוב chkdsk /p , לחכות לסיום הבדיקה, לרשום Exit ולהוציא את הדיסק מהכונן האופטי.

בהצלחה!

אוקיי אני יעשה את זה.... נראה לי שבאחד הניסויים ניסיתי להכנס למצב בטוח אך ללא הצלחה... בכל אופן אני אנסה ואעדכן.

השאלה שלי מה אני צריך לעשות בנוסף מכיוון שזה יפתור רק את הבעיה של ווינדוס? מה בקשר למתח?

עריכה****

אני על ווינדוס 2000 ... זה קצת שונה ממה שאמרת ואני לא יודע מה לבחור...

פורסם

חלונות XP זו אבולוציה של 2000, הן לא שונות מהותית ומה שרשמתי לך אמור להיות תקף גם ל2000.

פורסם
  • מחבר

בסוף הצלחתי להגיע למה שאמרת אבל הוא אמר שהוא לא מצליח.... לא משנה בסוף פירמטתי.... מה אני עושה עכשיו כדי שזה לא יקרה עוד פעם?? אני מתכוון שאני רוצה לעשות עוד פעם OC אבל מה אני צריך לעשות כדי שלא יקרה מה שקרה עכשיו?

פורסם

או שהזיכרון היה מומהר יותר מדי או שהמעבד פשוט לא עמד בזה. אני לא חושב שאתה יכול להוסיף מתח למעבד בלוח הזה ולא יהיה לך לאן להתקדם.

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח שאין אפשרות לעשות משהו?!?!?

אחרי שפירמטתי הורדתי סטיק אחד של זכרונות והורדתי את הכרטיס מסך ועשיתי עוד פעם OC והווידנוס עלה והכל טוב ויפה עד שפתאום המחשב עשה ריסט...

זה עוד פעם בעיה של מתח? בדקתי את הטמפ' והם לא עלו במיוחד

פורסם

זו כנראה בעיה של מתח אם אכן הזכרונות לא היו בOC.

תחפש בקובץ הPDF, אולי יש אפשרות להעלות מתח באמצעות מיקום שונה של הג'אמפרים.

פורסם

OC על מעבד ווילימאט הוא לא משמעותי, במיוחד על לוח כזה, אך מה לעשות, עוד כמה MHz לא יזיקו ;)

שנה את הCPU Speed לManual.

את הCPU Frequency קבע ל105Mhz.

PCI על 33Mhz.

גם לא לשכוח לשנות את קבוצת הג'אמפרים FSJ1 למצב ברירת מחדל, כי שאר המצבים מקבעים את ההגדרות.

49062101ku2.jpg

פורסם
  • מחבר
OC על מעבד ווילימאט הוא לא משמעותי, במיוחד על לוח כזה, אך מה לעשות, עוד כמה MHz לא יזיקו Wink

כן זה מה שרציתי להשיג..

אבל לצערי קרה משהו והמחשב לא עולה יותר.... כל המאווררים נדלקים אבל המסך לא מציג תמונה (הנורה שלו המסך רק מהבהבת)..

עריכה****

כרגע נזכרתי שיש לי עוד מחשב ישן שלא בשימוש.. (בעבר לקחתי לו את הזכרונות בשביל המחשב עם הלוח שעכשיו אני מנסה לעשות לו אוברקלוק ,P4S533-VM)

בקיצור זה מחשב עם לוח אני חושב גם אסוס ורשום עליו P4B266-VMX.בדקתי עם כמה תוכנות ולא מוזכר אסוס אלא רק HP. הציפ' הוא I845G. המעבד גם 1.7 והזכרונות זה מה שהיה במחשב השני.

האם הלוח הזה יהיה יותר טוב לOC???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים