עבור לתוכן

התייעצות בקשר לכרטיס מסך בהתאם למפרט קיים

Featured Replies

פורסם

קודם כל -שלום!

אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שיש לי (8500GT) לכרטיס מתקדם יותר.

ביררתי לגבי 9800gtx והוא נראה טוב וגם 260GTX נראה מעניין בפער מחירים לא כזה גדול מ-9800gtx.

העניין הוא שאני לא בטוח שהמחשב הנוכחי שלי יצליח להתמודד/להוציא את המיטב מהכרטיסים שציינתי, לכן אני פונה אלכם שתוכלו להגיד לי אם המעבד, הלוח האם והספק יתאימו לכרטיסים המתקדמים.

מפרט :

Mainboard : MSI MS-7366

Processor : Intel Core 2 Duo E8300 @ 2833 MHz

Physical Memory : 2048 MB

Hard Disk : WDC (320 GB)

Monitor Type : F-419 - 19 inches

Operating System : Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 Service Pack 3

ספק כוח : HEC 450w

תודה מראש לעונים ואני לא שולל הצעת כרטיסים שונים מאילו שציינתי.

סופ"ש נעים לכולם

פורסם

בדיקה זריזה מראה שהמסך שלך נותן רזולוציה מקס' של 1280

עם המערכת שלך , בעיקר המעבד , גם כרטיסים חלשים מ 9800GTX יספיקו . תבדוק כל סקירה של כרטיס מסך מהתקופה האחרונה ותראה איזה FPS גבוה מקבלים בו . היום 22" = 1680 נחשבת לרזולוציה הבינונית , הנפוצה .

כרטיסי המסך האחרונים של ATI נחשבים למומלצים היום . http://www.tomshardware.com/reviews/best-graphics-card,1987.html

ויש קבוצה לקניה של כרטיסים אלו פה, ב "כרטיסי מסך" . שבגילוי נאות אני המארגן .

הערה חשובה : ברור ש 260GTX יהיה טוב מאד . אבל הוא אוברקיל למיטב הבנתי. מחירי כרטיסי המסך נחתכים , נשחטים במהירות ובכלל. זו אינה בעיה רק למי שגיידמק זה שם המשפחה שלו. תחשוב טוב . לשדרג כרטיס מסך ולמכור את הישן זה הרבה יותר נכון כלכלית.

פורסם

אם אתה נשאר עם אותו המסך, אז הכרטיס הטוב בשבילך הוא 9800GT.

ככה גם לא תצתרך להחליף ספק כוח במחשב.

HD4850 הוא כרטיס Over Kill עבורך.

פורסם
  • מחבר

ויש קבוצה לקניה של כרטיסים אלו פה, ב "כרטיסי מסך" . שבגילוי נאות אני המארגן .

תוכל לארגן לי לינק לדף הקבוצה? לא מצאתי :kopfpatsch:

אם אתה נשאר עם אותו המסך, אז הכרטיס הטוב בשבילך הוא 9800GT.

ככה גם לא תצתרך להחליף ספק כוח במחשב.

אני חפרתי וראיתי שהכרטיסים מעל 9800gt דורשים מעל 450w כדרישת מינימום, אבל עכשיו קלטתי באתר של לידטק שגם הדרישות מינימום ל9800gtx+ הם גם 450w שזה מוזר כי בכל האתרים ראיתי שהכרטיסים מעל 9800gt צורכים מעל ל500w.

הנה הקישור :http://www.leadtek.com/eng/3d_graphic/specification.asp?pronameid=430&lineid=1&act=2

זה הלוח אם שלי :

P6NGM-FD.jpg

ה- 9800gtx מתאים ללוח זה בכלל?

פורסם

מתאים. יש לך תושבת PCI-E X16 ..

לגבי הספק = 450W זה דרישת המינימום של הכרטיס אם אני לא טועה.. הספק שלך סביר למדי ואמור להחזיק את הכרטיס.. גם HD4850.

HD4850/9800GTX ממש לא מוגזמים גם לרזולוצייה של 1280X1024. הם נותנים ביצועים מעולים במרבית המשחקים אבל קצת מתקשים כבר נניח בקרייסיס עם כל ההגדרות על MAX כולל פילטרים.. במחירים של היום הייתי הולך על HD4850 - אפשר למצוא אותו כבר בפחות מ 900 ש"ח זה ממש בדיחה.

אם תמצא 9800GTX במחיר הזה אז הוא גם כן כרטיס מאד מומלץ..

פורסם
  • מחבר

אוקיי אחרי קריאות נוספות באתרים שונים ובעצתך אני כרגע נוטה לHD4850 וציינת שהמחשב שלי יקבל אותו בברכה אבל urib אמר שהמחשב שלי לא יסחוב אותו אז ככה שאני עדיין לא סגור על זה כי אני לא מספיק בקיא בנושא כמוכם.

גם הבנתי שהכרטיס פחות או יותר דומה ל9800GTX רק במחיר יותר זול, מה שמקרב אותי יותר להחלטה...

מה שנשאר בעקרון זה לסגור את הפינה אם הוא ישב טוב על המחשב שלי .

פורסם

אוקיי אחרי קריאות נוספות באתרים שונים ובעצתך אני כרגע נוטה לHD4850 וציינת שהמחשב שלי יקבל אותו בברכה אבל urib אמר שהמחשב שלי לא יסחוב אותו אז ככה שאני עדיין לא סגור על זה כי אני לא מספיק בקיא בנושא כמוכם.

גם הבנתי שהכרטיס פחות או יותר דומה ל9800GTX רק במחיר יותר זול, מה שמקרב אותי יותר להחלטה...

מה שנשאר בעקרון זה לסגור את הפינה אם הוא ישב טוב על המחשב שלי .

אתה לא הבנת אותי נכון, הכרטיס HD4850 וגם 9800GTX הם יותר מידי עבור הרזולוצית משחק שלך 1280X1024.

אתה לא תרגיש את היכולת האמיתית שלהם בכלל, לכן עדיף לך כרטיס בסגנון 9600GT או 9800GT שלמעשה מחליף את הכרטיס 8800GT.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה על העזרה אבל אני נראה לי בסופו של דבר אלך על ה4850 (כגיבוי במידה ואני אשדרג גם את המסך בעתיד). :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים