עבור לתוכן

מתלבט קשות לגבי האם לקנות את ה HD650 - יכול להשיג במחיר מטורף - עזרה

Featured Replies

פורסם

היי

אני לא יודע כמה פה מכירים את האוזניות האלו של סייזנהיר

הHD650

אבל הם אוזניות ה"דגל" שלהם נכון להיון.

המחיר שלהם בארץ נע בין 2600 ל3000 שקל.

והם נחשבות אוזניות אודיופילים טובות מאוד (לא אוזניות אייפוד שוק של 20 שקל שמקבלים עם האייפוד שעולה 2000 שקל, אבל שם אוזניות של 20 שקל)

בכל מקרה

אני לא בטוח שאוהב את הסאונד שלהם

הסגנון שלי הוא מטאל, רוק, רוק כבד וגם קלאסית וקצת אלקטרו.

אני אוהב באסים, אבל לא בצורה מטורפת ומגוזמת (לא כמו איזה מכונית עם באס עצום בבאגז' ) אוהב צליל נקי ומדוייק.

ואוהב לשמוע הרבה פרטים במוסיקה שלי.

העניין הוא, שאני יכול להשיג אותם במחיר של כ200 דולר (תעשו חשבון, 200 דולר = 800 שקל גג לעומת 2700 שקל לזוג חדש בארץ)

השאלה

האם כדאי?

פורסם

שלוש דברים:

1. האם שמעתה אותן לפני? אם כן, האם אהבתה?

2. האם במחיר הזה אתה יכול להשיג משהו אחר שהוא יהיה יותר לטעמך?

3. כך בחשבון שכדי להניע אוזניות אודיופיליות אתה צריך מגבר אוזניות, ז"א לפחות עוד 200$ למשהו שיניע את ה650, אם אתה באמת רוצה להנות מהן הסכום עולה.

פורסם

בהנחה שיש לך מגבר או רסיבר (מומלץ בחום כל רסיבר אבל עדיף שהוא יהייה מה5-8 שנים האחרונות כדי שתהייה לו יציאה של אוזניות של3.5 ס"מ)

וגם בהנחה שלא יהייה כל כך מצב שמישהו ידבר/יעשה רעש כלשהו ליידך

אז לדעתי זה הדיל הכי שווה בעולם :xyxthumbs:

עריכה: אם זה משהו חד פעמי אז לא משנה

אבל אם אתה יכול להסיג עוד זוג אוזניות כאלה בכזה מחיר, תעשה מצווה, דבר איתי אחי.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה על התשובות :xyxthumbs:

וכמה הבהרות:

1) יש ברשותי מגבר אוזניות (יהיה ליתר דיוק), מגבר סופר איכותי של AQUA עם המון המון שיפורים שאסף מכניס לעומת דגם קיים(שכבר טוב בפני עצמו)

2) יש ברשותי DAC מעולה(יהיה)

3) האוזניות האלו מאוד נוחות, וגם חזקות (עשויות מסיבי פחמן או משהו כזה, בהחלט לא שבירות!), החסרון שלהן שיש להן סאונד קצת יותר מרוחק כזה, והן יותר באסיות עם סאונד "כהה" קצת

4) לא יכול להשיג משהו שמתקרב אפילו לרמה הזאתי במחיר הזה, אוזניות של חברות כמו GRAO, AKG וכו' עולות אלפי שקלים גם כן.

5)מצטער, אבל זה דיל חד פעמי כזה :(

פורסם

5)מצטער, אבל זה דיל חד פעמי כזה :(

איזה באסה :-\

פורסם
  • מחבר

^^^

אם לא אקח אותם, בהחלט יש מצב שאקח אותם עבורך אם תרצה.

נניח תשלם לי מראש, אני מניח שכולל משלוח וכו' והכל זה יגיע ל270 דולר (המחיר שאני משיג הוא כ240)

השאלה האם במכס יעשו בעיות

אני מאוד מקווה שלא!

תוכל נניח להעביר לי את הכסף לPAYPAL ושאקבל אותם אשלח לך, מה עוד שבצורה כזאתי יהיה נחמד "לבדוק" אותם גם כן, אולי בסוף מספיק אתלהב ו"אעשה מאמצים" להשיג לי גם זוג ;)

(הבעיה האחרת היא שאני עלול לסיים לקנות אותם, ולא לרצות לתת אותם ;))

פורסם

^^^

אם לא אקח אותם, בהחלט יש מצב שאקח אותם עבורך אם תרצה.

נניח תשלם לי מראש, אני מניח שכולל משלוח וכו' והכל זה יגיע ל270 דולר (המחיר שאני משיג הוא כ240)

השאלה האם במכס יעשו בעיות

אני מאוד מקווה שלא!

תוכל נניח להעביר לי את הכסף לPAYPAL ושאקבל אותם אשלח לך, מה עוד שבצורה כזאתי יהיה נחמד "לבדוק" אותם גם כן, אולי בסוף מספיק אתלהב ו"אעשה מאמצים" להשיג לי גם זוג ;)

(הבעיה האחרת היא שאני עלול לסיים לקנות אותם, ולא לרצות לתת אותם ;))

בכיף אחי אם תסכים בכל זאת אז אני תמיד זמין באיסיקיו או שאתה יכול לתפוס אותי גם בפרטי :jump:

פורסם

אוקיי אז אני מבין שיש לך מגבר אוזניות זה טוב אכשיו נשאר רק לגלות אם אתה אוהב אותן. תזמין ותראה, ד"א החומרים מהם עשויות האוזניות זה גימיק שיווקי בלבד זה לא טורם לכלום מבחינת סאונד.

ליאור להריץ אוזניות של 300 אוהם על רסיבר זה כמו לקנות פרארי ולא לעבור איתה את ה90 קמ"ש.

פורסם

ליאור להריץ אוזניות של 300 אוהם על רסיבר זה כמו לקנות פרארי ולא לעבור איתה את ה90 קמ"ש.

אתה רוצה לומר לי שבכל ה"בוקסא" הזאת שהיא בעצם הרסיבר, אין קמצוצ של הגברה (בהשוואה למגבר ייעודי לאוזניות ולא לכרטיס קול של המחשב) :s05:

פורסם
  • מחבר

אתה רוצה לומר לי שבכל ה"בוקסא" הזאת שהיא בעצם הרסיבר, אין קמצוצ של הגברה (בהשוואה למגבר ייעודי לאוזניות ולא לכרטיס קול של המחשב) :s05:

ממש לא!

גם רסיברים מאוד יקרים כמו NAD מכילים הגברת אוזניות ממש רעה!

מגברים ישנים (שנות ה70 ו80) הכילו הגברה יותר סבירה, אבל עדיין לא טובה כמו הגברה רק לאוזניות.

פורסם

ממש לא!

גם רסיברים מאוד יקרים כמו NAD מכילים הגברת אוזניות ממש רעה!

מגברים ישנים (שנות ה70 ו80) הכילו הגברה יותר סבירה, אבל עדיין לא טובה כמו הגברה רק לאוזניות.

:o אוףף..

אז אתה אומר שבעצם כרטיס קול למחשב (מהטובים שבניהם) עדיף על פני רסיבר שלם?

פורסם
  • מחבר

:o אוףף..

אז אתה אומר שבעצם כרטיס קול למחשב (מהטובים שבניהם) עדיף על פני רסיבר שלם?

לא הבנת אותי

גם כרטיס קול יהיה בעייתי, העניין הוא הגברה - גם רסיבר וגם כרטיס קול לא מגברים אוזניות ברמה של HD650 כמו שהן צריכות.

פורסם

ממה שקראתי על הHD650 הן ידועות כאוזניות סינרגטיות מאוד. כלומר, גם עם האקווה הן יכולות להישמע בסדר אבל לא מדהים... הבעייה שהן דורשות יכולות דחיפת מתח (voltage swing) די משמעותיות (בדומה לK701, למרות הבדלי העכבות). אני מציע שתתיעץ עם אסף ותשאל אותו אם האוזניות האלה מתאימות לשידוך עם האקווה.

פורסם
  • מחבר

אני כבר דיברתי עם אסף, במובן הזה לא צריכה להיות שום בעיה ;D

פורסם

אשית אני לא חושב שאמורה להיות בעיה בין אקוה לבין סנייזר אני מכיר מישהו שיש לו את הצמד, אני רק לא זוכר אם זה 580 או 650 אבל הבן אדם מבסוט.

לגבי הנושא של המגברים אז בלי להיכנס יותר מידי לפרטים טכניים ההבדלים בין רמקולים לאוזניות זה א.האקבה נגיד 8 אוהם ברמקולים ונגיד 300 אוהם באוזניות, ב.מרחק הדריבר מהאוזן, המרחק מהרמקולים לאוזן כמה מטרים ורק סנטימטרים ספורים באוזניות. כפי שאתה מבין תכנון המגבר צריך להיות שונה בשני המקרים האלו.

ואילו מה שקורה ברסיברים מודרנים זה שמשתמשים באותו מעגל הגברה. זה ככה על קצה המזלג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים