עבור לתוכן

שאלה חשובה| מעבד Q6600 BOX vs TRAY השאלה היא לסוג המאוורר כנסו

Featured Replies

פורסם

דרשתי וקניתי מעבד Q6600 BOX כפי שהבנתי הוא מגיע בחבילה מלאה עם מאוורר של אינטל כאשר הגעתי לבית

פתחתי את המחשב וראיתי שעל המעבד שהוא אכן Q6600 יש מאוורר שרשום עליו EVERCOOL

שאלתי היא האם עבדו עליי ביקשתי מעבד BOX וכמה גישושים באינטרנט מצאתי את המאוורר שהייתי אמור לקבל (ככה לפחות נראה לי )

חשוב לציין שהמאוורר שלי שחור וקטן ולא כמו בתמונה !! למישהו יש Q6600 BOX איך המאוורר שלו ??

cpu_cooler_charts_2008_part_iii___e6700_q6600_box_back.jpg

עבדו עליי ?? או שאני טועה ??

הנה האתר המקורי

http://www.tomshardware.com/reviews/cpu-cooler-charts-2008,1784-5.html

פורסם

קיבלת קירור צד שלישי? הרווחת ::)

פורסם
  • מחבר

קיבינימט איתך אני מחכה לתשובה אפילו לא טרחת לקרוא רק הסתכלת בתמונה מישהו שמבין יכול לענות לי ??????

פורסם

אורן לא תמיד...

פותח התרד אני מבין את המצב אבל אתה לא צריך לענות בצורה כזו...

בכל אופן אם הזמנת מוצר שהוא BOX (מצויין באתר/חשבונית) אתה צריך לקבל איתו את הקירור המקורי חד וחלק...

אם הזמנת TRAY+FAN זה בחירה של החנות איזה קירור לספק לך...

פורסם

קודם כל פותח הדיון היקר צריך ללכת לשתות כוס מים, לנשום קצת אוויר, אולי לעשן משהו, ולהרגע.

דבר שני - BOX היא תצורה שבה המעבד מגיע בקופסה סגורה עם קירור. לעומת זאת TRAY היא תצורה שבה אתה מקבל את המעבד כמו שהוא, בלי קירור. התצורה האחרונה, שעידן הזכיר, היא המעבד + מאוורר שלא הגיע מהיצרן, אבל פשוט מאוורר.

פורסם

קיבינימט איתך אני מחכה לתשובה אפילו לא טרחת לקרוא רק הסתכלת בתמונה מישהו שמבין יכול לענות לי ??????

חחחחחחח!!!........ איזה חוצפן.....

פורסם

אני לא הייתי מתרגש מהעניין, אלה אם כן הקירור לא מקרר מספיק.

מצחיק שיש גם מקומות שעושים ההפך, מוכרים TRAY ובעצם לוקחים BOX אורגינל ומפרקים את הקירור.

פורסם
  • מחבר

טוב סליחה לדעתי זו לא היתה חוצפה לא קיללתי אף אחד רק התעצבנתי קלות שוב סליחה

אפשר בבקשה תשובה ברורה:

ביקשתי BOX ובחשבונית רשום BOX עכשיו איזה מאוורר מגיע עם הQ6600 BOX כמו שבתמונה ???

למישהו יש מאוורר מקורי ???

כי אני קיבלתי מאוורר שחור שרשום עליו EVERCOOL ונראה לי עבדו עליי והביאו לי TRAY ומאורר פשוט דעתכם ??

אם כן מה אני אומר לחנות איך אני אמור להוכיח שלא קיבלתי BOX ??

פורסם

מאוורר כזה אתה צריך לקבל ... מן הסתם רשום עליו Intel

1206387910.jpg

cooler775.jpg

פורסם
  • מחבר

יש למשיהו קישור לאתר היצרן שאני יראה לחנות את המאוורר שהיייתי אמור לקבל ?!! כי מכאן אני מסיק שעבדו עליי וניסו לחסוך בעלוייות ולהביא לי מעבד

TRAY מה שגם לא ציינתי שעם המאוורר הנוכחי המחשב נתקע לי הרבה פעמים והטמפ עולה ל 80-90 מעלות וצריך לבצע הפעלה מחדש

פורסם

זה בגלל שמחשבים לא אוהבים ערסים. בכל מקרה, לא קיבלת את כל הקופסאות של הרכיבים שמהם בנו את המחשב ?

פורסם
  • מחבר

זה בגלל שמחשבים לא אוהבים ערסים. בכל מקרה, לא קיבלת את כל הקופסאות של הרכיבים שמהם בנו את המחשב ?

מצחיק שאתה קורא לי ערס אני בדיוק ההפך מזה ולא לא קיבלתי מי מקבל קופסאות של המעבד ושל הRAM או הדיסק קשיח כולה

מקבלים רק דיסקים עם קופסא של הלוח אם

פורסם

מצחיק שאתה קורא לי ערס אני בדיוק ההפך מזה ולא לא קיבלתי מי מקבל קופסאות של המעבד ושל הRAM או הדיסק קשיח כולה

מקבלים רק דיסקים עם קופסא של הלוח אם

בשביל זה אני מרכיב את המחשב בעצמי, וכך אני מקבל את כל הקופסאות סגורות ומקוריות.

וכן יש מקומות שיביאו לך את כל הקופסאות גם אחרי שהם הרכיבו.

יש חלקים שנמכרים באריזת OEM ולכן לא מגיעים עם קופסא, אלה רק עם שקית ודיסק התקנה אם קיים.

בכל מקרה אם המעבד מתחממם מעל 80 מעלות ללא OC, מהר לחנות להתלוננן על העניין וגם לציין את נושא הקירור הלא מקורי.

פורסם
  • מחבר

אז בדוק זהו לא המאוורר המקורי שאמורים לקבל ?????? יש לכם תמונה איזה מאוורר BOX בא עם Q6600 כדי שתהיה לי טענה מדויקת ושלא

יחרטטו אותי בחנות

פורסם

זה המאורר שאתה צריך לקבל

2224934059_07e64c3ccd.jpg?v=0

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים