פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים דרשתי וקניתי מעבד Q6600 BOX כפי שהבנתי הוא מגיע בחבילה מלאה עם מאוורר של אינטל כאשר הגעתי לבית פתחתי את המחשב וראיתי שעל המעבד שהוא אכן Q6600 יש מאוורר שרשום עליו EVERCOOL שאלתי היא האם עבדו עליי ביקשתי מעבד BOX וכמה גישושים באינטרנט מצאתי את המאוורר שהייתי אמור לקבל (ככה לפחות נראה לי ) חשוב לציין שהמאוורר שלי שחור וקטן ולא כמו בתמונה !! למישהו יש Q6600 BOX איך המאוורר שלו ?? עבדו עליי ?? או שאני טועה ?? הנה האתר המקורי http://www.tomshardware.com/reviews/cpu-cooler-charts-2008,1784-5.html
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים מחבר קיבלת קירור צד שלישי? הרווחת : קיבינימט איתך אני מחכה לתשובה אפילו לא טרחת לקרוא רק הסתכלת בתמונה מישהו שמבין יכול לענות לי ??????
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים קיבלת קירור צד שלישי? הרווחת : אורן לא תמיד... פותח התרד אני מבין את המצב אבל אתה לא צריך לענות בצורה כזו... בכל אופן אם הזמנת מוצר שהוא BOX (מצויין באתר/חשבונית) אתה צריך לקבל איתו את הקירור המקורי חד וחלק... אם הזמנת TRAY+FAN זה בחירה של החנות איזה קירור לספק לך...
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים קודם כל פותח הדיון היקר צריך ללכת לשתות כוס מים, לנשום קצת אוויר, אולי לעשן משהו, ולהרגע.דבר שני - BOX היא תצורה שבה המעבד מגיע בקופסה סגורה עם קירור. לעומת זאת TRAY היא תצורה שבה אתה מקבל את המעבד כמו שהוא, בלי קירור. התצורה האחרונה, שעידן הזכיר, היא המעבד + מאוורר שלא הגיע מהיצרן, אבל פשוט מאוורר.
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים קיבינימט איתך אני מחכה לתשובה אפילו לא טרחת לקרוא רק הסתכלת בתמונה מישהו שמבין יכול לענות לי ??????חחחחחחח!!!........ איזה חוצפן.....
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים אני לא הייתי מתרגש מהעניין, אלה אם כן הקירור לא מקרר מספיק.מצחיק שיש גם מקומות שעושים ההפך, מוכרים TRAY ובעצם לוקחים BOX אורגינל ומפרקים את הקירור.
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים מחבר טוב סליחה לדעתי זו לא היתה חוצפה לא קיללתי אף אחד רק התעצבנתי קלות שוב סליחהאפשר בבקשה תשובה ברורה:ביקשתי BOX ובחשבונית רשום BOX עכשיו איזה מאוורר מגיע עם הQ6600 BOX כמו שבתמונה ???למישהו יש מאוורר מקורי ???כי אני קיבלתי מאוורר שחור שרשום עליו EVERCOOL ונראה לי עבדו עליי והביאו לי TRAY ומאורר פשוט דעתכם ??אם כן מה אני אומר לחנות איך אני אמור להוכיח שלא קיבלתי BOX ??
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים מחבר יש למשיהו קישור לאתר היצרן שאני יראה לחנות את המאוורר שהיייתי אמור לקבל ?!! כי מכאן אני מסיק שעבדו עליי וניסו לחסוך בעלוייות ולהביא לי מעבדTRAY מה שגם לא ציינתי שעם המאוורר הנוכחי המחשב נתקע לי הרבה פעמים והטמפ עולה ל 80-90 מעלות וצריך לבצע הפעלה מחדש
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים זה בגלל שמחשבים לא אוהבים ערסים. בכל מקרה, לא קיבלת את כל הקופסאות של הרכיבים שמהם בנו את המחשב ?
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים מחבר זה בגלל שמחשבים לא אוהבים ערסים. בכל מקרה, לא קיבלת את כל הקופסאות של הרכיבים שמהם בנו את המחשב ?מצחיק שאתה קורא לי ערס אני בדיוק ההפך מזה ולא לא קיבלתי מי מקבל קופסאות של המעבד ושל הRAM או הדיסק קשיח כולהמקבלים רק דיסקים עם קופסא של הלוח אם
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים מצחיק שאתה קורא לי ערס אני בדיוק ההפך מזה ולא לא קיבלתי מי מקבל קופסאות של המעבד ושל הRAM או הדיסק קשיח כולהמקבלים רק דיסקים עם קופסא של הלוח אםבשביל זה אני מרכיב את המחשב בעצמי, וכך אני מקבל את כל הקופסאות סגורות ומקוריות.וכן יש מקומות שיביאו לך את כל הקופסאות גם אחרי שהם הרכיבו.יש חלקים שנמכרים באריזת OEM ולכן לא מגיעים עם קופסא, אלה רק עם שקית ודיסק התקנה אם קיים.בכל מקרה אם המעבד מתחממם מעל 80 מעלות ללא OC, מהר לחנות להתלוננן על העניין וגם לציין את נושא הקירור הלא מקורי.
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים מחבר אז בדוק זהו לא המאוורר המקורי שאמורים לקבל ?????? יש לכם תמונה איזה מאוורר BOX בא עם Q6600 כדי שתהיה לי טענה מדויקת ושלא יחרטטו אותי בחנות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.