פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים מי שהוריד את האפיזודה הנ"ל יזכה להתנסות בביטא של המשחק בספטמבר (כל אפיזודה עולה 2.99$)למי שלא יודע מה זה Qore שילחץ כאןמסוני נאמר שיהיו עוד דרכים להכנס לביטא אבל מי שאוהב את המשחק לבטח יהיו מוכן לשים 10 ש"ח לצורך הביטא.מקור הידיעהאוף טופיק,אני כרגע משחק על הראשון ואני חייב לציין שהוא משחק מדהים שהפתיע אותי לטובה בכל קנה מידה.העלילה טובה והאווירה מצליחה להעביר אלמנטים שאני באופן אישי מחפש במשחקי יריותהאויבים חכמים והיצורים נראים מעולה . קול אוף דיוטי פוגש את האלף לייף ועושה את זה טוב.(אולי הגיע הזמן לכתוב ביקורת על המשחק)את כל העלילה אני משחק ביחד עם חבר טוב שלי (במסך מפוצל) וזו חוויית קו-אופ עצומה- מומלץ!משחק הרשת עדיין חי ובועט (למרות התקלה שיש היום בשרתים) והוא מאוד ממכר.מערכת דירוג כיאה למשחקי רשת האתר החברה, מי שמשחק ברשת אשמח לצרפו לרשימת החברים שלי.
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים מחבר סוני עידכנה את האפשרות לביטא דרך האפיזודה ועכשיו לא ניתן לקבל הזמנה לביטא באמצעות הורדה של אפיזודה 3 אלא רק באמצעות הרשמה לשנה ???הם פשוט מתחו קו על מה שכתבתי בהודעה הקודמת.http://blog.us.playstation.com/2008/08/06/qore-episode-3-hits-psn-tomorrow/[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים מחבר כי כנראה מנויים שרכשו מנוי שנתי התלוננו שזה לא הוגן או משהו כזה.בכל מקרה יהיו עוד אלטרנטיבות להצטרף לביטא, כך נמסרמה גם שיש לי הרגשה שהביטא תהיה קצרה מאוד מאחר והמשחק יוצא חודש אחרי
פורסם 2008 באוגוסט 917 שנים הבטא של סוקום תמשך חודש... אולי יהיה משהו דומה... בטוח שזה לא יהיה באורך של הבטא של Home
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.