פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B0010QD6FE/ref=nosim/coffeeresearch79157-20תנו לי חוות דעת אם הוא חזק מספיק..לא להתייחס בקשה למחיר רק דעה כללית על המחשב תודה רבה(:
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים חזק מספיק למה?ביקשת לא להתייחס למחיר אז אני אשתוק בנוגע לזה (אבלזהממשלאנותןתמורהטובה)השלדה של דגם זה היא לא רעה בהשוואה לדגמים צרכניים אחרים אבל דע שקיימת בעיה די נפוצה של סוללה "מטלטלת" ב-CR (כלומר, מצב בו הסוללה לא יושבת בצורה בטוחה במחשב ומתנתקת לשניה. דבר זה עשוי לגרום כמובן לאובדן מידע וחוסר נוחות כאשר עובדים על הסוללה).
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים מחבר חח לא הכוונה שאני מביא אותו ב600 דולר יש שם סייל מטורף..שאני אומר חזק אני מתכוון למעבד סך הכל המפרט שלו מתאים לי רק במעבדים אני לא מבין כלכך חוץ מזה שזה דיואל..ותודה על העזרה(:ואני מתכוון להשתמש בו רק לאינטרנט קצת תוכנות מסנג'ר סרטים וכו' ואולי משחק אחד שניים
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים מדובר במעבד חזק מספיק להתמודד עם סרטים, אינטרנט וכ"ו ללא שום בעיה (אך לא במעבד מהדור הנוכחי של המעבדים ולכן מחירו צריך להיות נמוך בצורה די משמעותית מזה של מעבד נוכחי - רק לידיעתך להשוות מחירים). הדגם הזה (CR) לא ניתן לרכישה עם כרטיס מסך נפרד ולכן הוא לא יתאים למשחקים (אלא אם כן מדובר במשחקים ישנים או משחקי פלאש)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.