עבור לתוכן

עזרה : פרצו לי למחשב ואני רוצה תוכנת חסימה!

Featured Replies

פורסם

שלום,לפני 3 ימים פרצו לי למחשב 2 אנשים.כמו כן יש להם איסיקיו,הנה מספרם:

234593942

273097951

(לא ממליץ לשלוח להם הודעה או להוסיף אותם לרשימה! {אלא אם כן אתם יותר חכמים מהם !} :)

בכל אופן,הסיפור הולך כך:הם שולחים לי הודעה (לא ראיתי מצב שבו שניהם היו מחוברים!אז יכול להיות שזה איש אחד עם 2 איסיקיו..גם הניק מאד דומה..טוב זה לא אומר כלום..) ומאיימים שאם לא אגיב ו/או אם לא אאשר אותם ואוסיף אותם לרשימה שלי הם ימחקו לי תמחשב..(כלומר הם כבר יודעים שאני מחובר אפילו שאני לא ברשימה שלהם! או שהם כבר הוסיפו אותי אף על פי שאני על autorize ) לא עניתי בהתחלה עד שלב מסוים שאחד מהם אמר משהו כמו

"אני מוחק לך את C-media" שזה התוכנה של ה sound card שלי..כלומר הם הגיעו למחשב שלי..אז עניתי ושאלתי מהם רוצים ולמה הם פורצים אליי וכל מיני שטויות אחרות..נודע לי מהם שאחד מהם בן 20(אותו אחד ששאלתי אותו לא זוכר מי זה)והם משתמשים בלי תוכנות,הכל מ

DOS..ניסיתי (בדרך אילתורית) למצוא עליהם עוד מידע כמה שיכלתי אבל בקושי..איך עשיתי זאת? אמרתי להם שגם אני רוצה להיות האקר ולהצטרף אליהם כל מיני שטויות..חשבתי אולי ככה הם יפסיקו לפרוץ אליי! (זה מזכיר לי את המשפט שאומר בני בסרט המומיה:"עדיף להיות שותף של השטן מאשר אויב שלו.." אז סתם חשבתי באמת על משהו כזה..

אהה ועוד משהו..לפני כמה ימים (אני חושב 4 ימים שזה יום לפני שהם באו אליי או 5 ימים) המחשב קרס..הוא לא עלה בכלל באותו פעם לאחר שהוא עשה ריסט..אבא שלי אמר שהוא ראה הודעות מאד מוזרות וחטף שוק..כמו כאלה שה system הלך או כל מיני דברים על ה main board כל מיני ..

חשבנו בהתחלה זה וירוס נוראי שעשה אתזה..אבל התברר לי שאחד מהפלוצים האלה עשה אתזה! שאלתי אותו..הוא אמר שהוא מחק דברים מהתיקיה system.. :bash:

בכל אופן,בשלב כלשהו שמתי אותם ב invisible list אבל עדיין זה לא עוזר ! הם שולחים לי הודעה כלומר הם יודעים שאני מחובר אפילו שהם אמורים לראות אותי אופליין.. damn איתם !

כל יום מאז לפני 3 ימים אני מדבר איתם באיסיקיו..מנסה כמה שפחות אבל מה..אני ממש לא יודע מה לעשות ! נתקלתי למצב מאד מפחיד שבעבר זה לא קרה לי !

לביטחון זמני-אני יכול פשוט כל הזמן הזה לא להתחבר לאיסיקיו או אפילו בכלל(יש לי כבלים)אבל מה..כמה אפשר לחכות? וגם ככה כל הזמן הם מחוברים אלה..או פעם זה או פעם השני..כך שלא משנה כבר זמן אחכה ולא אתחבר בכל שלב שאתחבר הם יהיהו..ככה נראה לי..

אוקי,אז אני מעוניין בתוכנת הגנה נגד פריצות! אבל נגיד פריצות דרך DOS שזה בלי תוכנות..כלומר תוכנת הגנה הכי טובה שאוכל למצוא בשוק,או אפילו כמה ליתר ביטחון ! אני אעשה הכל למען הביטחון והפרטיות המחשב שלי! כבר הלכו לי מספר תיקיות חשובות בינהן תיקית ה downloads שהיו שם כל קבצי ההתקנה..

יש לי אגב WIN XP PRO עם הפיירול שלו (סימנתי שהוא יהיה אקטיבי תאמת רק היום אז אולי זה יעזור נגדם? אמנם שמעתי שהפיירוול של הXP סתם זבל ולא עושה כלום..) ואינטרנט כבלים

בבקשה עזרה!

תודה רבה וסליחה על המגילה-

טל

• תגובות 30
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תתחיל בזה שתוריד את הגירסה הכי חדשה של האנטיוירוס

(מומלץ נורטון.. האחרים לא תמיד מזהים)

ותבדוק שלא שתלו לך איזה סוסון במחשב

(אני וחבר שלי עשינו את זה לכמה אנשים שעיצבנו אותנו)

יש הרבה פיירוולים... פעם השתמשתי בZONEALARM

עכשתיו עברתי ל BLACKICE הוא יותר כמו מסננת מאשר פיירוול...

צחפש באינטרנט תוכנה להוצאת האיפי מהאיסיקיו של אנשים אחרים

(יש די הרבה כאלה..)

ותנסה למצוא את האיפי שלהם, אתה יכול לנסות להתלונן אצל השרת או משהו

למרות שאני די בטח שלא תמצא אותו, אתה יכול לנסות..

פורסם

תתלונן עליהם לספקית

תוריד פיירוול כמו Sygate ואל תתן לתוכנות חשודות גישה לאינטרנט

אומנם לא בטוח שזאת הדרך בה הם פרצו לך... אבל בכל זאת דאג שליוזרים שלך בווינדואז תהיה סיסמה

פורסם
  • מחבר

יש לי כבר נורטון..לא מצאתי שום דבר חשוד במחשב..הורדתי

zone alram נראה שהמצב בסדר בנתיים..תודה!!! (יוצא לי לראות הרבה הודעות alert חלק בצהוב וחלק באדום ! רואים את האי פי ופורט גם {אם אני לא טועה} של מי שניסה לפרוץ אלי..)

יש לי מגלה ip אוקי..מה אני יכול לעשות כבר עם ה ip שלהם? והם בטח מחוברים בפרוקסי כך שלא יעזור..

איפה אני יכול להתלונן? איזה שרת? ..ומה הספקית שלי יכולה לעשות כבר נגדם?

פורסם

אם אתה נותן לספקית שלך את הIP שלהם הם יעבירו את זה הלאה לגורם המתאים.

פורסם
  • מחבר

הבנתי..אוקי תודה =]

פורסם

אכן מעצבן הסיפור...

בדיוק לפני שקראתי אותו , נתקלתי בדבר הבא : איזה יוזר הופיע לי ואמר שICQ מחקו לו שני יוזרים , ואני אוכל לעזור אם אשלח מכתב לאיזה כתובת או ירים צלצול לאיזה טלפון שאמור להיות משרדי החברה, מוזר. לא התייחסתי , אבל לאחר כמה דקות קיבלתי הודעת מערכת שהיוזר הזה הסכים שאני אוסיף אותו לרשימה שלי והוא אכן התווסף לרשימה, וזה מוזר כי לא ביקשתי שום בקשה כזאת...

מישהו כבר נתקל במקרה כזה או יודע מה הוא אומר ?

פורסם
  • מחבר

וואו,אתה רוצה להגיד שהוא פרץ לך למחשב והוסיף את עצמו לרשימה שלך או משהו כזה??

תשיג firewall כמוני חח נקווה שזה יעזור! :)

פורסם

גם לי זה קרה, ויש לי נורטון INTERNET SECURITY כמובן שאם אני יתפוס אותו אני אז**ן לו את הצורה אבל הוא לא עשה יותר מידי נזק, מזל שתפסתי אותו בזמן.. ;D

פורסם

אכן מעצבן הסיפור...

בדיוק לפני שקראתי אותו , נתקלתי בדבר הבא : איזה יוזר הופיע לי ואמר שICQ מחקו לו שני יוזרים , ואני אוכל לעזור אם אשלח מכתב לאיזה כתובת או ירים צלצול לאיזה טלפון שאמור להיות משרדי החברה, מוזר. לא התייחסתי , אבל לאחר כמה דקות קיבלתי הודעת מערכת שהיוזר הזה הסכים שאני אוסיף אותו לרשימה שלי והוא אכן התווסף לרשימה, וזה מוזר כי לא ביקשתי שום בקשה כזאת...

מישהו כבר נתקל במקרה כזה או יודע מה הוא אומר ?

רוצים להקים קבוצת תמיכה? ;)

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=7;action=display;threadid=38567

פורסם
  • מחבר

חחחח כן ה?? תראה לאן הגענו..חחח

פורסם

תיראו, אין כזה דבר לפרוץ דרך הדוס, כי לדוס לא פורצים לדוס מתחברים.

לדעתי ותתקן אותי אם אני טועה יש לך כוננים במחשב שהם משותפים ללא סיסמא נכון? כי ככה הם העלו לך

איזה סוס ומשם הם שולחים לך הודעות.

לגבי האיי סי קיו כמו שאמרתי בעבר, ממש לא בעיה בשבילי ובשביל כל אדם אחר להוסיף אחד ממכם לרשימה למרות שלא אישרתם לי,

המסדי נתונים של ICQ לא משתמשים בשום הגנה מיוחדת, ובגלל שיש מיליוני יוזרים, ממש קל לשתלט למישהו על האיי סי קיו,

ואפילו לשלוח הודעות בשמו.

תורידו ZONE ALARM/BLACK ICE ותהיו מוגנים.

כמו-כן אסור שיהיו כוננים משותפים ללא סיסמא, כי אם מוצאים אחד כזה, ויש לי את האי פי, זה עניין של 2 שניות עד שיש

לי גישת קריאה/כתיבה לכונן.

MOOMOO

פורסם
  • מחבר

קלטתי אותך...אוקי תודה אגש לעשות להם סיסמא או לבטל תשותפות!! (כן יש לי כבר zone alarm) גם ככה המחשב הזה בנתיים היחידי שפועל כרגע..

פורסם

לגבי האיי סי קיו כמו שאמרתי בעבר, ממש לא בעיה בשבילי ובשביל כל אדם אחר להוסיף אחד ממכם לרשימה למרות שלא אישרתם לי,

כמו-כן אסור שיהיו כוננים משותפים ללא סיסמא, כי אם מוצאים אחד כזה, ויש לי את האי פי, זה עניין של 2 שניות עד שיש

לי גישת קריאה/כתיבה לכונן.

MOOMOO

המקרה אצלי הוא הפוך , זה לא שהוא הוסיך אותי לרשימה שלו ללא אישור , אלא הוא הוסיף את עצמו לרשימה שלי ועוד קיבלתי הודעה שהוא נתן אישר לזה 8) , זה קצת מוזר ומעניין למה בדיוק הוא עשה את זה.

לגבי הכוננים המשותפים - תסביר את עצמך קצת יותר טוב למה בדיוק אתה מתכוון כשאתה אומר כונן משותף....

פורסם

המקרה אצלי הוא הפוך , זה לא שהוא הוסיך אותי לרשימה שלו ללא אישור , אלא הוא הוסיף את עצמו לרשימה שלי ועוד קיבלתי הודעה שהוא נתן אישר לזה 8) , זה קצת מוזר ומעניין למה בדיוק הוא עשה את זה.

לגבי הכוננים המשותפים - תסביר את עצמך קצת יותר טוב למה בדיוק אתה מתכוון כשאתה אומר כונן משותף....

כמו שראיתי בהודעה שלו למעלה אכן צדקתי ואחד הכוננים או יותר היו משותפים ללא סיסמא.

ועכשיו בדיוק:

אם יש לך מתחת לסמל הכונן מין יד כזאת, אז קבעת שהכונן יהיה משותף למחשבים אחרים ברשת הביתית שלך, ואם

לא שמת סיסמא על הכונן, אז 4 שורות דוס ואני בתוך הכונן שלך, זה מאוד עצוב שאנשים לא יודעים את זה,

זאת דרך פירצה של NEWBIES והיא ממש קלה, כשהייתי בן 13 השתמשתי בדרך הזאת... היום אני יותר מתקדם :asthanos:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים