פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים טוב נתחיל מסיפור קטן לפני שנים בהשקה של הגימקיוב יצא לי לקרוא ביקורת בירחון EGM על משחקי ההשקה של הגימקיוב מאז רציתי כל כך לשחק במשחק יותר בגלל ההיפ מכל דבר אחר וחוץ מזה אני אוהב את הזיכיון בכל מקרה הייפ אז והביקורות היו מוצדקות וזה לא שאין למשחק בעיות סך הכל יש רק 10 משימות ולא יותר מידי חופש פעולה אבל מה שכן יש זה אחד ממשחקי הארד קור המאתגרים ביותר שיצא לי לשחק ואחד ממשחקי הזיכיונות הטובים ביותר בכללי מדובר על משחק יריות בסגנון ארקיד כמובן אם החלליות של מלחמת הכוכבים נכנסים למשימה יש לכם בהתחלה רק סוג חללית אחת לבחור למשימה ובדרך כלל קשה מאוד לעבור אם החללית הזאת את המשימה אבל ברגע שעוברים אפשר להתקדם למשימה הבא או להיכנס למשימות שעברתם אם חלליות אחרות סתם לדוגמה עברתם אם X-WING (אם ככה כותבים) אז אפשר להיכנס אם המילניום פאלקון ולהתחיל לכסח בכל מקרה יש כל מיני משימות בתוך המשימה עצמה לדוגמה להשמיד את הרובוטים המהלכים הגדולים אם החבל הזה (מי שראה את הטרילוגיה הישנה יבין) להשמיד את כוכב המוות להגן על חללית מסוימת וכו להורך המשימות יש דיבוב שוטף השליטה מאוד טובה וגם הגרפיקה והסאונד סך הכל למעשה עוד לא עברתי את המשחק הייתי מאוד קרוב לעבור את משימה 9 לפני כמה דקות שנשאר לי חלק קטן לפוצץ אבל הרגו אותי המשחק סוחף ומאתגר ברמות לפני איזה תקופה התחלתי אותו אבל עשיתי הפסקה בגלל הקושי בכל מקרה היום באיבי הוא בטח עולה גרושים אם יש לכם WII ועוד לא קניתם כרטיס זיכרון וידית גימקיוב לתאימות לאחור זה אחד מהמשחקים שחובה לעשות את זה בשבילם רק תזכרו שיש הגנה אזורית גם למשחקי גימקיוב בכל מקרה ליביו אם אתה מחפש משחק לWII שיש כרגע בצורת אני יודע שאתה אוהב מלחמת הכוכבים ואני יודע שתהנה מהמשחק הזה או לפחות שתזרוק את ידית הגימקיוב למסך בכישלון במשימה המיליון ודרך אגב הקושי זה לא בגלל המוות עצמו סך הכל יש 3 פסילות למשימה שזה בסדר הקושי זה לעשות דברים ולעשות אותם בזמן שזה גם גורם למוות בגלל הלחץ
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים טוב נתחיל מסיפור קטן לפני שנים בהשקה של הגימקיוב יצא לי לקרוא ביקורת בירחון EGM על משחקי ההשקה של הגימקיוב מאז רציתי כל כך לשחק במשחק יותר בגלל ההיפ מכל דבר אחר וחוץ מזה אני אוהב את הזיכיון בכל מקרה הייפ אז והביקורות היו מוצדקות וזה לא שאין למשחק בעיות סך הכל יש רק 10 משימות ולא יותר מידי חופש פעולה אבל מה שכן יש זה אחד ממשחקי הארד קור המאתגרים ביותר שיצא לי לשחק ואחד ממשחקי הזיכיונות הטובים ביותר בכללי מדובר על משחק יריות בסגנון ארקיד כמובן אם החלליות של מלחמת הכוכבים נכנסים למשימה יש לכם בהתחלה רק סוג חללית אחת לבחור למשימה ובדרך כלל קשה מאוד לעבור אם החללית הזאת את המשימה אבל ברגע שעוברים אפשר להתקדם למשימה הבא או להיכנס למשימות שעברתם אם חלליות אחרות סתם לדוגמה עברתם אם X-WING (אם ככה כותבים) אז אפשר להיכנס אם המילניום פאלקון ולהתחיל לכסח בכל מקרה יש כל מיני משימות בתוך המשימה עצמה לדוגמה להשמיד את הרובוטים המהלכים הגדולים אם החבל הזה (מי שראה את הטרילוגיה הישנה יבין) להשמיד את כוכב המוות להגן על חללית מסוימת וכו להורך המשימות יש דיבוב שוטף השליטה מאוד טובה וגם הגרפיקה והסאונד סך הכל למעשה עוד לא עברתי את המשחק הייתי מאוד קרוב לעבור את משימה 9 לפני כמה דקות שנשאר לי חלק קטן לפוצץ אבל הרגו אותי המשחק סוחף ומאתגר ברמות לפני איזה תקופה התחלתי אותו אבל עשיתי הפסקה בגלל הקושי בכל מקרה היום באיבי הוא בטח עולה גרושים אם יש לכם WII ועוד לא קניתם כרטיס זיכרון וידית גימקיוב לתאימות לאחור זה אחד מהמשחקים שחובה לעשות את זה בשבילם רק תזכרו שיש הגנה אזורית גם למשחקי גימקיוב בכל מקרה ליביו אם אתה מחפש משחק לWII שיש כרגע בצורת אני יודע שאתה אוהב מלחמת הכוכבים ואני יודע שתהנה מהמשחק הזה או לפחות שתזרוק את ידית הגימקיוב למסך בכישלון במשימה המיליון ודרך אגב הקושי זה לא בגלל המוות עצמו סך הכל יש 3 פסילות למשימה שזה בסדר הקושי זה לעשות דברים ולעשות אותם בזמן שזה גם גורם למוות בגלל הלחץ אחלה........
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים מחבר טוב אחרי ניסיונות כושלים לעבור את משימה 9 הלכתי למשימות הקודמות והשגתי 2 שדרוגים כן יש 2 שדרוגים במשחק עדיין נפסלתי במשימה 9 אבל אני מעריך שכמה ניסיונות נוספים ואני יעבור בכל מקרה בכל שלב יש שדרוגים שאפשר להשיג ככה שאם אתם משחקים על תרוצו ממשימה למשימה כי זה יהיה קשה מאוד כמו שקרה לי עדיף לנסות להשיג שדרוגים ואז להתקדם
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים מחבר תמונות וסרטונים לא כל כך יעזרו כי צריך לראות ולשלוט בזה בזמן אמת בכל מקרה הצלחתי סוף סוף לעבור את משימה 9 הייתי צריך לשדרג "מגן" "ליזר" ו"טורפידו" וגם אז בקושי עברתי עכשיו נשאר לי לפוצץ את כוכב המוות 2 בכל מקרה תמונות מגוגל - חלק מהגרפיקה במשחק זה סרטונים ותמונות באופק והשילוב של זה יצא מצוין יש גם כפתור שנותן לראות כמו ה"מחשב מטרות" בסרט שדרך אגב ה"כוח" יכול לקפוץ זה מאוד יעיל בכל מקרה זה סרטון - תנסו למצוא סרטון באיכות טובה יותר בכל מקרה אם יש לכם WII תשיגו את המשחק -פשוט ככה דרך אגב יצאו 2 משחקים כאלו לגימקיוב -השני נחשב פחות טוב אני רק מקווה שיצא משחק חדש לWII
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים זה דיי דומה ל Rouge Squadron שיצא למחשב לא?אם כן, זה אדיר. אחד המשחקים שהכי אהבתי במחשב.
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים מחבר זה הרבה יותר טוב מRouge Squadron למעשה Rogue Leader זה ההמשך שלו אבל Rouge Squadron יצא במקור לN64 אם כל המגבלות שלו ואז קבל פורט למחשב Rogue Leader כבר פותח לגימקיוב שהרבה הרבה יותר חזק מהN64 ויש לו גם ידית משחק נוחה יותר למשחק הזה ככה שהמשחק הרבה יותר טוב דרך אגב Rogue Leader לא יצא למחשב ככה שכרגע רק בגימקיוב\WII אפשר לשחק בו
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים אני מת על משחקי חלליות אקשן כאלו.סיימתי בזמנו את Freelancer וזה היה אחד המשחקים היותר כיפיים שיצא לי לשחק בחיים
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים מחבר Freelancer מאוד שונה מהמשחק הזה לפחות עד כמה שאני זוכר אם אני זוכר נכון בFreelancer היה המון אפשרויות שדרוג וזה היה משחק מורכב בהרבה פה אין יותר מידי שדרוגים וזה משחק הרבה יותר סגור מFreelancer אבל הסגירות נתנה למשחק הזה חוויה יותר קולנועית וקרבה גדולה לסרטים
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים התייחסתי לדמיון הכללי ביניהם. של חללית שהורגת חלליות אחריות ב Star Wars זה מבט מבחוץ ו Freelancer מבט מבפנים (אם אני זוכר נכון... זה באמת היה מזמן...)
פורסם 2008 באוגוסט 917 שנים מחבר זה לא עניין של מבט אפשר לעשות מבט מבפנים בRogue Leader פשוט Rogue Leader בסגנון ארקיד וגם סגור וFreelancer פתוח ויש בו הרבה ניהול משבים ודברים כאלו זה פשוט שונה מהרבה בחינות עריכה -לפני הרבה הרבה שנים בגלקסיה רחוקה רחוקה התנהל קרב בין האימפריה לקרירין תנחשו מי ניצח ... להלה לה לללה לה לה לה ללה לללה ללה לה לה לה לללה לה לה לה לה ללה לה לה לה ללה לה תשיגו את המשחק הזה אני אומר לכם לא תתחרטו אני ירביץ עוד כמה סיבובים במשימות שנותנות לי להשתמש בחלליות אחרות אבל לא ינסה להשיג זהב בהכל ולפתוח את הכל יש לי משחקים אחרים לעבור אבל כל עוד זה נמשך זה משחק מאוד כיף ומאתגר 9 מתוך 10 בסולם קרירין והורדתי ציון רק בגלל שיש רק 10 משימות ככה שהמשחק קצר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.