עבור לתוכן

בעיה / ניתוק אינטרנט מוזר לגמרי

Featured Replies

פורסם

יש לי 2 מחשבים בבית. אחד מחובר ישירות לאינטרנט דרך כבל USB ומודם (הדרך השגרתית שכולנו מכירים).

המחשב השני מחובר לאינטרנט דרך המחשב הראשון באמצעות כבל מוצלב (מה שנקרא - שיתוף אינטרנט). כלומר,

לא ניתן לגלוש באינטרנט במחשב השני (המחובר באמצעות הכבל המוצלב) אם המחשב הראשון (המחובר בדרך הנורמלית) לא מחובר לאינטרנט.

הבעיה מתחילה מכאן שאת המחשב הראשון הייתי צריך לפרמט לפני כמה שבועות. אבל לא רציתי להישאר כל הזמן הזה ללא אינטרנט

ולכן חיברתי את המחשב השני בדיוק כמו שהמחשב הראשון חובר לאינטרנט (כלומר המחשב השני הפך להיות המחשב הראשי המחובר ישירות

לאינטרנט דרך המודם).

אחרי שסיימתי לפרמט את המחשב הראשון, רציתי כמובן להחזיר אותו להיות המחשב הראשי המחובר לאינטרנט ואילו את השני להחזיר לקדמותו דרך

הכבל המוצלב. התקנתי הכל מחדש במחשב הראשון, את הדיסק של המודם, את הדרייברים, הורדתי חייגן ובקיצור הוא חזר להיות המחשב הראשי.

המחשב השני, שאותו החזרתי כאמור להיות המשני שמחובר רק דרך הראשון עושה לי כרגע את הבעיה:

כל כמה דקות, עולה לי החייגן של נטויז'ן ומבקש להתחבר (זה מוזר!! הרי החייגן נמצא כעת רק במחשב הראשון)

בעיה נוספת: אם אני משאיר את המחשב השני פתוח לזמן מה, אחרי מס' דקות שאינני משתמש בו הוא מתנתק מהאינטרנט וזאת מבלי שנגעתי בכלל

בכבל המוצלב ועל אף שהמחב הראשון ממשיך להיות מחובר.

מישהו יודע מה הבעיה? אגב, ניסיתי להסיר את ההתקנה של המודם מהמחשב השני ולא הצלחתי.

פתרונות?

תודה.

פורסם

איזה תשתית אתה??כבלים או ADSL???

לפי החיבור שאתה מתאר אתה כבלים כי רק מודם כבלים יכול לספק במודם אחד יותר מאייפי חוקי אחד

אם למחשב אחד אתה מותח כבל רשת ולשני USB אז סבבה

עם חייגן זה לא יעבוד טוב>>

תתקשר לספק שלך ותבקש שישלחו קובץ לכבלים שיעבירו אותך לחיבור ללא חייגן ואז הכל יסתדר לך

האייפי שלך ישתנה ואתה תתחבר אוטומטית ותמחוק את החייגנים מהחיבורי רשת

אם אתה ADSL אז או שתקנפג את המודם שיעבוד כראוטר או שתקנה ראוטר זה עולה 200 -250 שח

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

shai USB תקשיב,

די לקרוא 2 שורות בתגובתך ולא להיות חכם כל כך גדול בשביל להבין שלא הבנת בגרוש למה אני מתכוון ומה אני בדיוק רוצה.

אני לא רוצה להסיר את החייגנים המחשב הראשי (בניגוד למה שאתה חושב). אני רוצה להעיף את החייגן מהמחשב השני שכרגע אין לי בו צורך.

ומה נסגר לגבי הראוטר? אתה לא חושב שאם הייתי רוצה ראוטר הייתי הולך לקנות היות ואני מבין בזה ולא מסתמך על דעות של אנשים כאן בפורום?

אה ותעשה טובה,

אם בכל זאת בא לך לענות - קרא שוב את הודעתי לפני תגובה.

פורסם

שי, מה הקשר בין התשובה שלך לנושא?????

דודי,

תכנס ללוח בקרה -> אפשרויות אינטרנט

חיבורים

ותסמן "לעולם אל תחייג " או משהו כזה

פורסם

או שתסיר באפשרויות האינטרנט לגמרי את החייגן מהמחשב השני

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים