עבור לתוכן

P35 טוב מP43? הייתכן?

Featured Replies

פורסם

היום התקשרתי להזמין מחשב מSKYPC והמוכר שם טען כי P35 טוב יותר מP43..

זה הגיוני?

פורסם

היום התקשרתי להזמין מחשב מSKYPC והמוכר שם טען כי P35 טוב יותר מP43..

זה הגיוני?

אולי ל OC...הם כניראה מנסים להיפטר מהמלאי או משהו כזה...

פורסם

לא נראה לי... אין שום לוח P35 בכמות מוגבלת ב-skypc, גם אני שמעתי את הדבר הזה, בכל זאת אינני בטוח שזה נכון

פורסם

P43 ברוב המקרים טוב יותר. יש לבעיה מסויימת עם הOC אבל החברות מסדרות את זה (הבעיה ברובה מהביוס ולא מהצ'יפסט). בבדיקות ביצועים בלי OC הP5QL-E של ASUS התקרב בביצועים ללוחות X38.

פורסם
  • מחבר

ואם אכן מתוכנן OC? איזה לוח הייתם מציעים לקחת בסביבות ה500-550 ש"ח?

פורסם

לך על Asus P5QL-E

פורסם

לך על Asus P5QL-E

לא טוב לOC...

ואני אגיד לך למה...כי הוא עים L כשה ה L מסמן LITE שאומר שיש לו פחות אפשרויות מטח לOC ועוד כמה דברים...כמו שאמר לי המוכר בחנות "לוחאם עים LITE אומר שכאילו שעשו לו ברית מילה וחתכו לו איזה חלק" חח :) :) :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

אז שילך על GA-EP43-DS3

פורסם

P43 טוב מP35 ... הבעיות בP43 נובעות מBIOS לא מושלם, אך יצאו כבר המון עדכוני BIOS להמון לוחות כיום, כך שP43 היא הבחירה הטובה יותר... מה גם כל הקטע של PCI-E 2.0 ...

גם אני הייתי ממליץ על הGA-EP43-DS3 של GB, ובאמת לשמור מרחק מגרסאות הL אם מדובר בלוח לOC...

פורסם

לא טוב לOC...

ואני אגיד לך למה...כי הוא עים L כשה ה L מסמן LITE שאומר שיש לו פחות אפשרויות מטח לOC ועוד כמה דברים...כמו שאמר לי המוכר בחנות "לוחאם עים LITE אומר שכאילו שעשו לו ברית מילה וחתכו לו איזה חלק" חח :) :) :xyxthumbs: :xyxthumbs:

המוכר בחנות חירטט לך, כי אצל אסוס P5Q למיניהם אלו P45, ו P5QL אלו P43. ה L שם לא מסמן "לייט", זה בלוחות של ג'יגבייט.

פורסם

המוכר בחנות חירטט לך, כי אצל אסוס P5Q למיניהם אלו P45, ו P5QL אלו P43. ה L שם לא מסמן "לייט", זה בלוחות של ג'יגבייט.

המוכר בחנות לא חירטט ולא כלום תישאל את כל מי שאתה רוצה והוא יגיד לך שה L מסמנת LITE ולא מנשה באיזה חברה אותו גבר אים תגיד שכתוב Rושזה לא מסמן RAID...

פורסם

^^^

אלה סימונים של GIGABYTE, אצל ASUS ה L מסמלת שמדובר ב P43 ולא P45. ה E מסמלת שמדובר בלוח "מתקדם" שכולל יותר אפשרויות וחיבורים.

P5QL-E ממש לא LITE :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים