עבור לתוכן

מארז עד 600 ש"ח ללא דלת קידמית- דגש על שקט!

Featured Replies

פורסם

זה המפרט:

מעבד:

Intel Core2 Quad 2.4 Q6600 8M Soket 775 1066MHz

כמות: 1

לוח אם:

Intel DP35DP

זיכרון:

Kingston Original 2GB DDR2-800Mhz

כמות: 2

דיסק קשיחי:

Seagate 500GB Sata II 32MB

כרטיס מסך:

Gainward Geforce 9600GT 512MB

כונן אופטי:

LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black

מקלדת:

LOGITECH Cordless Desktop LX710 Laser

כרטיסי טלוויזיה/ עריכה: (אני אקנה בעתיד, כשאני אקנה את המקרן)

Pinnacle Studio Movie Board PCI PINSTUD

אני צריך מארז עד 600 ש"ח +-.. שיהיה כמה שיותר שקט!

ושיהיה FIREWIRE... ללא OC...

תודה רבה,

גיא שפירא

פורסם
  • מחבר

בעיקרון הזמנתי כבר את המחשב, אבל אני כנראה יחליף מארז...

עוד כמה פרטים:

*חובה בלי דלת קדמית!

*שיהיה שחור

*שתהיה אפשרות להוסיף עוד כונן או שניים לפחות.

*שיהיה מקום לפיירוויר

*שיהיה שקט!!!

עזבו את הספק... אל תמליצו על ספק בנפרד, רק אם הוא כלול במארז... ועדיף מארז בלי ספק

תודה,

גיא

פורסם

הג'יגהבייט POSEYDON עונה על כל הצרכים שלך, ומאוד שקט.

מומלץ

אם אתה מוכן להתפשר על מארז עם דלת לכוננים, שיהייה יותר שקט, קח ג'יגהבייט AURORA 3D או AURORA 570.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה! אבל אני מעוניין בעוד הצעות... הגעתי לכמה אפשרויות:

Gigabyte Poseidon

ANTEC SOLO

Coolermaster Centurion 534 (ה- 532 ממש מכוער... אני גם לא אוהב את האורות מקדימה...)

COOLERMASTER CM-690

ENERMAX (ECA3052) Chakra

THERMALTAKE STRIKE MX (בזיגזג אמרו שהוא מאוד שקט, ושהוא עדיף על ה- cm690... אני לא שמעתי עליו בחיים)

אני צריך את המארז !!הכי שקט!! מביניהם. אשמח אם תוכלו לסדר אותם לפי רמת השקט בערך.

תודה רבה,

גיא שפירא

פורסם

דווקא דלת קדמית מוסיפה לשקט.

בתוספת של 100 שקל אפשר להשיג ANTEC P182.

בניה איכותית.

עשוי מחומרים מבודדי רעש.

סירקולציה מעולה אבל שקטה.

כיוון מהירות למאווררים.

פילטרים לאבק.

עשוי מפלדה.

מעבר לכבלים מאחורי פנל הלוח לסדר מושלם וסירקולציה טובה.

סיליקונים לתושבת ספק, הרדיסקים, תחתית מארז, ופנל צד.

תא תחתון נפרד לספק והרדיסקים שמפריד את החום שלהם מהלוח, מקרר אותם בעזרת מאוורר, ועושה עבודה טובה בלהרחיק את הרעש שלהם ממך.

כלובי הרדיסקים נשלפים.

אפילו יש מגירה לברגים וכאלה...

ואת הדלת אפשר לפתוח לגמרי בסיבוב מלא של 270 מעלות כך שזה ממש לא בעיה.

http://www.antec.com/demo/p182/p182_flash.html

http://www.pcper.com/article.php?aid=563

http://www.youtube.com/watch?v=t5c8OL7UoU0

פורסם
  • מחבר

תודה! אני הייתי מת לקנות את ה- 182, ואני יודע שהוא נחשב ממש שקט, אבל אבא שלי (שהמחשב בעיקרון בשבילו), לא מסכים עם דלת....(באסה), והוא גם רוצה להוציא 400-500 שקל מקסימום על המארז...

אז מה דעתכם על המארזים שהצעתי? מה הכי שקט? אם יש מארז אחר שלא כתבתי (שקט יותר מהאחרים), אני פתוח להצעות...

פורסם

אני בעלים של הפוסידון- ותשמע, נכון האנטק יפה/מועיל/בנוי פרקטי. אבל על הרכישה של הפוסידון שיש לו 2 מאווררים 120מ"מ שקטים וחרישים- ובאמת שאני מתאמץ לשמוע אותם, האמת אפילו שאני מתאמץ אני לא שומע אותם.

מורכב עליו אנרמקס ליברטי 400 שגם אותו אני לא שומע , אם הוא בכלל חושב להסתובב וחושב שחם לו.

הפילטרים של המארז עושים את העבודה, יש כניסת אוויר מחוררת צדדית שממוקמת מול המעבד לרוב גובהו של המארז שלא ממש מאפשרת כניסת אבק ואפשר להחליף אותה עם פרספקס מותאם שמגיע ביחד עם המארז.

מארז ללא ברגים לכל הכוננים מה שמשאיר אותם שקטים ולא רועדים. ואם צריך אז יש גומיות שמגיעות איתו לכל החלקים שכן מוברגים (לוח אם דלת צד ועוד), ברגי גומי מחברים את המאווררים לשאסי.

יש מקום ל4 הארדיסקים שיושבים מול מאוורר 120 קידמי

ומקום ל4 התקנים 5.25" ועוד 2 ל3.5"

חיבור קידמי ל2 USB(הם צמודים אחד לשני, שלדעתי זה חיסרון- אבל לא ברמות קריטיות)-

ניקוי הפילטרים הקידמיים מצריכות פרוק מהיר של הפאנל הקידמי(יש ניתוק מהיר מתוך המארז)- שזה עוד חיסרון קל.

מארז מאסיבי 0.8מ"מ אבל לעומת האנטק שהוא 1מ"מ- זה שוב חיסרון קל-אבל שוב, ברגע שיש לך רכיבים שקטים- העובי לא ממש משחק תפקיד. ומה שמגיע עם המארז- שזה המאווררים- הם סופר שקטים, יותר מהמאוורר של הסונטה 2 ו3 על הדרגה הכי שקטה- והם מסתובבים יותר מהר.

אם אתה קונה גם מעבד מסדרת 65 נ"מ או 45נ"מ- המאווררים שמגיעים איתם שקטים מאוד בגלל שהטמפ' צנחה פלאות(35 מעלות) ולכן הם לא מרעישים.

בנוגע לקרור על הכרטיס מסך- זה לשיקולך- בד"כ זה הפריט שהכי מרעיש ואפילו דלת של 1מ"מ לא תצליח להשקיט מאוורר בשיא פעולה של כרטיס מסך.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה explize! שיכנעת אותי לקנות את הפוסידון, אבל אני בכל זאת אשמח אם תוכלו לסדר לי את המארזים הבאים לפי רמת השקט שלהם, כי לא בטוח שיהיה את הפוסידון בחנות שממנה קניתי את המחשב.

Gigabyte Poseidon

ANTEC SOLO

Coolermaster Centurion 534 (ה- 532 ממש מכוער... אני גם לא אוהב את האורות מקדימה...)

COOLERMASTER CM-690

ENERMAX (ECA3052) Chakra

THERMALTAKE STRIKE MX (בזיגזג אמרו שהוא מאוד שקט)

פורסם

האנטק סולו הוא הכי שקט, ובין השקטים שקיימים בכלל. בכל מקרה שקט זה ממש ממש לא פונקצייה של מארז. אם אתה לא הולך להפוך את זה לפרוייקט שלם של שקט אז חבל על הכסף. דרך אגב - עם בכל זאת דלת נכנסת (אני ממש לא מבין למה לא), יש את הHUSH ב350-390 ש"ח, מאוד שקט עם מראה יפה וסולידי (למרות שהמארז עצמו לא להיט לדעתי, ויותר מדויק החברה עצמה). הוא אמנם לא סופר שקט אבל התרשמתי מאוד לטובה מהתוצאה ביחס למחיר.

אבל תוכל להסביר לנו רק דבר אחד ? אני יכול להבין למה אבא שלך קונה QUAD CORE (וגם זה בקושי), אבל תוכל להסביר למה אבא שלך בדיוק צריך 9600 GT ?

פורסם

אבל תוכל להסביר לנו רק דבר אחד ? אני יכול להבין למה אבא שלך קונה QUAD CORE (וגם זה בקושי), אבל תוכל להסביר למה אבא שלך בדיוק צריך 9600 GT ?

+1

הוא גיימר?

הוא גרפיקאי? (הכוונה היא לא לפוטושופ, תוכנות יותר רציניות שדורשות עזרה מצד כרטיס המסך.)

אם לא, אין שום סיבה לקחת 9600GT.

אם זה בכלל לשימוש משרדי, הוא גם לא צריך מעבד QUAD, ו 7200 יספיק בהחלט

פשוט חבל לבזבז את הכסף הזה.

וגם אז נשאר יותר כסף למארז, והמבחר גדל.

פורסם
  • מחבר

תראו, לי יש מחשב בן 3 בערך, ובזמן האחרון התחלתי לעבוד בפרמייר, אפטר ופוטושופ, אבל למחשב שלי יש (אל תצחקו עליי) פנטיום 4 ו512 זיכרון, ככה ש- 8 שניות של רינדור לקח לי שעה וחצי. אבא שלי אמר שהוא רוצה לקנות מחשב לקולנוע ביתי, ולעריכה בשבילי, אבל בהתחלה, עד שנקנה מקרן, המחשב יהיה מתחת לשולחן שלו ויתפקד בתור מחשב לאינטרנט ווורד (כמו ששיערתם, אבא שלי לא משתמש ביותר מזה), ואם אני ארצה לערוך משהו, אני אוכל לעשות על המחשב החדש... והוא יהיה גם קצת למשחקים (אחותי חייבת סימס... ואני אשמח ליכולת להתקין כל משחק שאני רוצה, ושהוא יעבוד טוב). אז מבחינת המראה והנוחות, אבא שלי הוא הקובע כי המחשב יהיה אצלו, והוא אומר שדלת זה מסובך, שצריך לפתוח ולסגור כל הזמן... אם זה היה מחשב בשבילי, לא הייתי מהסס ללכת על המארז הכי מומלץ, לא משנה עם או בלי דלת.

ובקשר לשקט, כמו שאמרתי זה יהיה לקולנוע ביתי, אז זה צריך להיות סופר שקט (אני מעדיף לשמוע את הסאונד של הסרט מאשר את ה"טררר" של המחשב...).

יש עוד משהו שהמוכר אמר לי ואין לי מושג אם זה נכון- הוא אמר שרק אם לוקחים את מערכת ההפעלה בגירסת ה- 64 ביט, היא תנצל 100 אחוז ממעבד בעל 4 ליבות, אבל שהרבה משחקים (הסימס 2 למשל) לא יעבדו. וב- 32 ביט רק 60 אחוז מהמעבד ינוצל, אבל כל המשחקים יעבדו. זה נכון? בכל מקרה אני התעקשתי לקנות את ה- 4 ליבות כי אני יודע שזה חשוב לעריכה (זה והזיכרון).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים