עבור לתוכן

מפרט למחשב עד 3600 ללא מסך , ללא חריגה,פרטים בפנים.

Featured Replies

פורסם

הג'יגה של ה-9600GT זה לא יותר מאשר גימיק, ה-4850 עדיף עליו בהרבה

פורסם

תחליף את לוח האם ל P31, וכרטיס מסך HD4850, אם אין מקום בתקציב שים 9600GT רגיל, או תרד במעבד ל E7200.

פורסם
  • מחבר

i2mgzd1ouzfy.bmp

יש לי כמה שאלות,הכרטיס מסך ששמתי פה אמרתי שהוא יותר טוב.

עכשיו אני עוד צריך להוסיף קרור למארז ומלמעבד.

השאלה אם ירידה במרמת המעבד היא עד כדי כך קריטית בטווח הארוך?

כלומר מה ההבדל בין המעבד הזה לבין משהו פחות טוב של אינטל?

איך המארז הזה נראה? הוא יחזיר לאורך זמן?

פורסם

יאיר לפני שאתה פולט שטויות תסתכל קודם מה הציעו לו!!!

ומאוד אשמח לשמוע את דעתך המלומדת מה לא משהו במפרט

לא רק שהמפרט שלי עדיף ופחות בזבזני יש בו כל מה שצריך

8400 + AC7 PRO + לוח P43 איכותי שתמוך ב RAID + 4G זכרון אחלה ספק בתקן 80 פלוס ו APFC ומארז חמוד של CM

ואפילו לא ירדיה מזלזלת ללוח שעשה את שלו P31 :silly:

פורסם

אני לא ממש מבין את כוונתך דנקן.

הוא שאל מה הבעיות במפרט שחבר שלו הכין לו, אני ציינתי אותם.

התקציב שלו לא הכי גבוה ואין צורך להשקיע סכום מעל המינימום איכות על לוח האם, הוא לא ממש ירגיש הבדל בביצועים אם יקח P31 או P43 לדוגמא.

במפרט שלך, לפי דעתי, הלוח יחסית מבוזבז מהסיבה שציינתי לעיל, כמו כן לקחת אותו על חשבון חלקים אחרים כמו ספק כח, שלמרות שהוא יחזיק הייתי שם יותר חזק, ונפח קטן יותר (320 במקום 500).

המפרט שהכנת לא גרוע כמובן, אבל לפי דעתי אם הוא יוריד מהמפרט שלו (פרט ששכחתי לציין) את כרטיס הקול, שכן בקושי ירגיש הבדל בינו לבין זה שמובנה בלוח, המפרט יהיה סביר למדי.

כמובן שניתן לשנות עוד כמה דברים כמו מארז איכותי אחר או להוריד את כונן הדיסקטים משום שלא נראה לי שאנו זקוקים לו בימינו (כמובן אם הוא משתמש בו שלא יוריד).

פותח הדיון, לגבי המעבד כיום ה E7200 לדוגמא מספיק למשחקים כבדים, מה יהיה בהמשך אני לא יועד לכן לא אוכל לענות על שאלה זו.

אם יש לך קושי מבחינה כספית לקחת את ה E8400 אתה יכול לנסות להכניס E8200/E8300, למרות שאני לא הכי ממליץ עליהם.

לגבי הקירור הוא מגיע עם קירור סטוק של אינטל שיחזיק את המעבד בצורה סבירה לחלוטין, אם אתה רוצה קירור טיפה יותר טוב אתה יכול לקחת את הפריזר 7 פרו של ארקטינג קולינג שעולה בסביבות 100 ש"ח תלוי באיזו חנות אתה קונה אותו.

לגבי מארז הוא סביר, אתה יכול לקחת גם את המארז הבא הוא טיפה יותר מאוורר.

http://tms.co.il/product/4935

פורסם

לא אוהב להיות קטנוני אבל יאללה בוא נלך על זה

ספק כח אם הייתי יודע חצי דבר על ספקי כח ועל הספק הזה לא הייתי אומר שזו התפשרות ספק איכותי ביותר בתקן 80PLUS עם APFC שאין לספקים הרבה יותר יקרים ממנו היתרון שלו במחיר כי הוא לא נוצץ כמו השאר לא צבוע לא בעל כבלים מוסלבים בעטיפה שחורה מיוחדת כל השאר הוא בליגה של הגדולים עם מאורר 12 שקט אז זו בטח לא התפשרות במיוחד שהספק הזה יכול להחזיק גם 4870 בשקט!!!!!

אתה באמת ובתמים חושב שהמארז שהצעת יותר טוב מה CM534 :nixweiss:

לגבי 8400 למה לא לקחת אם התקציב מאפשר את זה!!!

לגבי P43 ולו בגלל העובדה שזה תומך ב PCIE 2.0 וקריר יותר ולו בגלל העובדה הפשוטה שעולה 150 שקל הבדל שנכנסים לתקציב מבלי לגרוע אף חלק אחרר!!!

פורסם

מה בדיוק רע ב HEC שלו? כמה יש לו? 75% נצילות מה 500 וואט שלו זה סביר למדי.

אין שום דבר רע בספק שהצעת לו פשוט אין שום דבר רע ב HEC שחברו שם לו, ואמרתי לו שיש לו אפשרות לקחת מעבד חלש יותר במידה ויש לו בעיה בתקציב משום שהוא שאל לגבי ירידה במעבד מסיבה כלשהי.

P31 ו P35 הם לוחות אם מעולים, אל תזלזל בהם. התמיכה בPCI-E 2 ממילא לא מביאה לשיפור משמעותי בביצועים ואפשר עם הכסף הזה לשרג נפח לדוגמא, לכן בהתייחסות למפרט שלו, אין צורך לשדרג.

לא אמרתי שהמפרט שלך גרוע אני רואה שאתה יודע על מה אתה מדבר, פותח הדיון ביקש חוות דעת ואני נתתני לו אחת כזו, שני המפרט טובים בעלי יתרונות שונים.

פורסם
  • מחבר

חחחח הלכתי לאיבוד כבר , אני ממש לא מבין מה הולך פה.

הצעתי 2 מפרטים 1 בהצלחה 1 בסוף.

השני שהצעתי יותר טוב? אני מדבר כרגע רק על מה שהצעתי.

עכשיו אם הייתי אני בתקציב של 3600 שנועד למשחקים שרצוי להחזיר עוד שנתיים לפחות בטופ.

מה הייתם עושים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים