פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים שלום,יש לי כרטיס מסך BFG 8800GT OC2ובזמן האחרון שמתי לב שהכרטיס מתחמם מהרגיל ואני מאמץ אותו אני לא רוצה שחס וחלילה יגיע למצב שישרףאז החלטתי לקנות לו קירור טוב שגם יתאים לOC בבקשה תמליצו לי על 1 טוב מחנות באיזור המרכז (ראשון חולון בת ים תל אביב)ועוד מאוורר טוב למארז שלי ANTEC SONATA III יש לו אחד שמוציא אוויר אני רוצה עוד אחד בפנים יש לו מקום לייד הHARD DISC תודה..
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים א. מה התקציב? תוסיף אותו לכותרת.ב. מה הטמפ' של הכרטיס מסך במאמץ במנוחה במצב הנוכחי? תנטר אותה בעזרת RivaTuner.
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים מחבר הוא ממש חם הוא על 79 מעלות... במצב מנוחההמאוורר מכוון על 25% בRT שאני שם אותו בסביבות 80-95 המעלות קצת יורדות אבל עדיין הקירור בכרטיס הזה על הפניםהכרטיס טוב קירור לא .. אני רוצה להביא לו משהו שגם עם אני יפעיל תמשחק הכי חזק שיש לא יגיע לי לטמפרטורה כזאתיש תקציב אני לא ישקיע אלפים אני מוכן להוציא עד 300 400 שקל למשהו טוב שיחזיק הרבה זמן
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים בנוגע למאוורר- זה תלוי איזה גודל אתה יכול להכניס שם, כדאי שתמדוד את זה.אם זה 120MM יש לך ב65ש"ח את אחד מהSFLEX-ים של Scythehttp://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_2875&products_id=21874שקט + ביצועים טובים + תודות למנגנון יחודי וחדיש גם מחזיק לאורך זמןבנוגע לקירור לכרטיס מסך. לי יש את הAC Accelero S1 ואני מבסוט לגמריי, אני חושב שזו תהיה בחירה טובה עבורך.
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים AC Accelero S1 אל תלך עליו..בשביל שהוא יהיה אפקטיבי אתה צריך להוסיף שני מאווררים, עדיף 92 או 120 שהכל יעלה ביחד איזה 200 שקל.עדיף את הThermalTake DuOrb שעולה 170 ש"ח או אם יש תקציב גבוה יותר Thermalright HR-03 עם מאוורר.S1<DuOrb<HR-03 זה מבחינת ביצועים.במחיר זה:HR-03 עם מאוורר בערך 250.S1 עם מאווררים בערך 200.DuOrb בערך 170.תחליט אם בא לך HR-03 או DuOrb.
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים לא אפקטיבי בלי מאווררים? המאווררים מורידים עוד יותר את הטמפ', כל המרבה הרי זה משובח, אבל זה לא אומר שהS1 לא מסתדר בלעדיהם. הוא נותן ביצועים טובים יותר מאשר קירורים שמגיעים כבר עם מאווררים. חוץ מזה, תמיד אפשר לקחת S1 ובעתיד להוסיף מאווררים כלשהם.
פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים מחבר אני חושב אני אלך על הS1 עם 2 מאווררים אבל שאלה אחת הוא רועש?כי אני סובל עכשיו מהמהאוור המקורי של הכרטיס אני רוצה את המחשב שיהיה שקט תמליצו לי על אחד שקטתודה מראש שי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.