פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים נו מה קרה אחים שלי,רק תגידו ת'לוח המתאים וסלאמת,אני לא יישגעה-Skulltrail, בקושי ונמכר בארץ
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים תאמת , אם היה לי תקציב בלתי מוגבל כמו שלך, הייתי מחכה קצת, וקונה את הנהלם באלף דולר + לוח אם תואם באלף דולר.
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים מחבר זה הלוח?http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=BOXD5400XS&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=13האם זה מתאים לזיכרון DDR3? ולשאר החלקים?
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים כן זה הלוח.... אם תרצה במסגרת התקציב (שאני מניח עומדת על 98305$ בערך, אני צודק?) אפשר כבר לשים עוד מעבד QX9770.....(כי הלוח כבר תומך אז למה לא?) :kopfpatsch:
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים ב-99.9 אחוז מהמקרים,הדיונים הללו הופכים לספאם והפותחים בכלל לא פעילים וסתם פתחו כדי להעביר את הזמן.במידה ובמקרה זה נכנס ל-0.1 אחוז השניים,המפרט ששוקו הציע הוא המקס' שצריך כיום. זה יסתכם בכ-8K ללא מסך וציוד היקפי וזה מעל ומעבר לכל דבר כיום.לא נראה לי שזה המקרה
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים די נו באמת...זה כבר ברור כשמש שזה עוד אחד מהדיונים האלה של "יש לי תקציב של מילארד דולר ואני רוצה מחשב במלוא הסכום ולא שקל פחות"מספיק,הודעה נשלחה למנהל הפורום,ברגע שהוא יהיה פנוי אני בטוח שהדיון ינעל
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים הלוח היחיד שמתאים זה לוח של אינטל,שלא יתמוך לך בחלק מהרכיבים. (DDR2 - 3-WAY, למשל)וגם מאוברקלוק, אתה יכול לשכוח.עדיף "לרדת" במעבד ל-QX9770 בעל תושבת 775 רגילה.
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים שנייה אחי אם אתה כבר רוצה להגזים אז כך http://www.vigorgaming.com/product/config_colossuscl.htmlזה בערך הכי טוב שאפשר היום ו לhenz 16 הלוח תומך ב 3 way sli
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים בחייכם,אחד שמתבטא כמוהו אני בספק אם יש לו מספיק ידע להתקין ווינדוס ואתם ממשיכים. לך קנה שרת עם 2 מעבדים ולמה שלא תיקח 2 מסכים של 30" של eizo 10 הארדדיסקים של טרה בייט ו8 ג'יגה של ddr3 ואל תשכח 3 כרטיסי gtx280ילד, צא החוצה תמצא עולם שלם.
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים נו זה ברור שהוא מסתלבט עוד מהשרשרת הודעות "איזה מסך יש לך?" "אני צריך כרטיס קול?" "תענה איזה מסך יש לך?!?" "מה אתם אומרים על המפרט הזה?" טיפ לשיפור לפעם הבאה: שמישהו ישיג את המסנג'ר של המנהל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.