עבור לתוכן

[הצילו..] HD4850 - זה כבר טמפרטורה מוגזמת

Featured Replies

פורסם

תפסיק עם השטויות שלך כבר נמאס כבר מהנושא הזה יש לי 4870 תגביר תמהירות ל 50 אחוז במשחק וזה לא עובר ת 70 מעלות ואצלי הרבה יותר חם 3600 ארץ אז תפסיק לבכות נמאס כבר הכרטיסים האלו בנוים עד ל 130 מעלות

לך יש 4870 זה ברור שהוא יהיה קריר יותר לעומת 4850, בזכות הקרור דבל סלוט שיש לו.

חשבת על זה בכלל?90-130 מעלות למה מקרה... ככה שומרים מפני התחממות כדור-ארץ?

פורסם

STINGER, אתה צודק 100% באופן כללי.. אבל כשיש לך טמפ' חריגות מהנורמאל לכרטיס זה צריך להדליק נורה אדומה למשתמש.

אם כל בעלי הכרטיסים בארץ (ובעולם) מקבלים טמפ' במאמץ של אזור ה 86-90 אז אני לא רואה סיבה למה אצלו פתאום יהיה 102..ועוד ב CS !!..

לפותח הדיון - אני באמת שלא מבין מה כל כך קשה פשוט לעשות את מה שהבאתי לך בלינק עמוד קודם. תוריד את התוכנה FURMARK ותוריד GPU-Z הכי חדש ופשוט תפעיל אותם. הם תומכים פיקס בכרטיסי ה HD48XX..

ואם יש לו בעיה עם הדרייבר אולי משהו לא טוב בהתקנה שלו ? אולי שווה לנסות להסיר אותו ולנקות אותו בעזרת DRIVERCLEANER PRO ואז להתקין מחדש אחד חדש ונקי - מבלי לגעת בשום פרופילים וכו'..

אצלי ואצל הרבה משתמשים אחרים בפורום זה עובד אז אני לא רואה סיבה מדוע דווקא לך זה לא יעבוד..

אחרי שתריץ FURMARK לאיזה 5 דקות תוכל באמת לדעת מה הטמפ' האמיתית של הכרטיס (אגב - ה FURMARK מראה גם טמפ' "לייב", ה GPU-Z נועד כאן רק כדי לנטר את מהירות המאוורר - ככה שתוכל לראות אם הדרייבר מתפקד כמו שצריך ומשנה את מהירות המאוורר..) *פשוט יש לי חשד משום מה שאיכשהו הדרייבר שלך לא מתפקד ולא משנה את המהירות וזה מה שגורם לטמפ' הגבוהה.. * יכול להיות שהגדרת איזה פרופיל פשוט גרוע או משהו כזה ?

שחר

פורסם

לך יש 4870 זה ברור שהוא יהיה קריר יותר לעומת 4850, בזכות הקרור דבל סלוט שיש לו.

חשבת על זה בכלל?90-130 מעלות למה מקרה... ככה שומרים מפני התחממות כדור-ארץ?

לא, אבל מקווים שחום שכזה יטגן את כל הפאנבויז של NVIDIA שמסתובבים פה.....

102 מעלות זה חריג גם בשביל 4850. הכרטיס בחיים לא עובר אצלי את ה 80 במאמץ (לא הוחלפה משחה, לא נגעתי במהירות המאוורר....)

פותח הדיון- אפשר לדעת מה טמפרטורת החדר שלך ואיזה מארז יש לך/איך הסרקולציה בו?

פורסם

לא, אבל מקווים שחום שכזה יטגן את כל הפאנבויז של NVIDIA שמסתובבים פה.....102 מעלות זה חריג גם בשביל 4850. הכרטיס בחיים לא עובר אצלי את ה 80 במאמץ (לא הוחלפה משחה, לא נגעתי במהירות המאוורר....)

פותח הדיון- אפשר לדעת מה טמפרטורת החדר שלך ואיזה מארז יש לך/איך הסרקולציה בו?

זהו... יצא השד מהבקבוק?

פורסם
  • מחבר

נראה לי באמת שבסך הכל נדפק לי הדרייבר.

אני אתקין אותו מחדש, עם איזה תוכנה מומלץ לנקות אותו?

פורסם

אני עובד עם DRIVERCLEANER PRO , קישור :

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=745

תעשה קודם הסרה כרגיל מלוח הבקרה ולאחר מכן אחרי שהמחשב מאתחל את עצמו תפעיל את המנקה ותסמן לו שם ATI / ATI CCC ותבצע..

אחרי זה תתקין את ה 8.7 .. שים לב רק שאתה לא מתקין בטעות את ה 8.7 בטא שקיים גם בשוק..

פורסם

זהו... יצא השד מהבקבוק?

אתה נותן תגובה דבילית למדי, אז גם לי מותר :)

ברגע שאתה שבחור אחד סובל מחום חריג של מעל 100 מעלות, מה שלא מקובל גם ביחס לכרטיסים האלו, אתה עושה מזה בעיה אופיינית לכל כרטיסי ה 4850.

חוץ מלתת תגובה צינית, אתה אפילו לא מנסה לעזור לפותח הת'רד, שסובל מבעיה [uחריגה.

אז במקרה הזה, פשוט עדיף שלא תגיב :\

פורסם
  • מחבר

אני עובד עם DRIVERCLEANER PRO , קישור :

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=745

תעשה קודם הסרה כרגיל מלוח הבקרה ולאחר מכן אחרי שהמחשב מאתחל את עצמו תפעיל את המנקה ותסמן לו שם ATI / ATI CCC ותבצע..

אחרי זה תתקין את ה 8.7 .. שים לב רק שאתה לא מתקין בטעות את ה 8.7 בטא שקיים גם בשוק..

אוקי תודה רבה!

בתהליכים ברגע זה.

עריכה:

מחקתי, ניקיתי, התקנתי.

והGPU-Z לא זיהה כי מסתבר שהשתמשתי בגירסא ממש ישנה P:

עכשיו אוריד את הFUR הזה שלכם..

פורסם

אני יודע שחום מקצר את החיים של רכיב, זאת עובדה שאי אפשר להתווקח איתה, והטמפרטורה פה מוגזמת לדעתי.

נראה מה אני אעשה אם זה, אולי אני אלך לחנות שיחליפו לי משחה טרמית, אולי אני אקנה לו קירור כלשהו..

מה אכפת לך ?! תסביר לי, למה זה מזיז לך כשיש לך 3 שנות אחריות, ואני בטוח שבעוד 3 שנים גם ככה לא תהיה כבר עם HD4850.

פורסם
  • מחבר

אז ככה:

הרצתי FurMark וGPU-Z.

הכרטיס לא עבר את ה85 מעלות בGPU Temp.

הUSE היה 99% כל הזמן.

מהירות המאוורר לא עברה את ה39% שהם היום 3500rpm.

נראה לי שזה תקין D:

ותאמין לי, עוד שלוש שנים, אני אהיה רוב הסיכויים עם הHD4850 או שמישהו אחר במשפחה שלי יהיו איתו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים