עבור לתוכן

בעיה | הראווטר לא עובד

Featured Replies

פורסם

שמעו קרא לי משהו ממש מוזר, לפני כחודשיים קניתי ראווטר,התקנתי והכל עבד חלק.

לאחר כשבועיים מאז קניית הראווטר אני גלשתי באינטרנט ופתאום הפסיק לעבוד, זה לא שהוא כבה פשוט פתאום לא היה אינטרנט.

התקשרתי לכל המשווקים והיצרנים של הראווטר והם אמרו לי שצריך לסדר את הגדרות הראווטר שלי כנראה, אני כמובן לא יודע בכלל איך לגשת להגדרות הראווטר וחשבתי אולי מישהו פה יוכל לעזור לי.

אני מזכיר שהראווטר עבד למשך כשבועיים ופתאום הפסיק לעבוד ויכול להיות שהבעיה היא בכלל באינטרנט עצמו למרות שבלי הראווטר הוא כן עובד.

דגם הראווטר: 3Com®'>http://3com.co.il/products/Product.asp?PID=3CRWER100-75"]3Com® OfficeConnect® Wireless 54 Mbps 11g Cable/DSL Router

ProDucts_Pict_bv.asp?sn=3CRWER100-75

ספקית אינטרנט: 012

תשתית אינטרנט: HOT

תודה לעוזרים וגם ללא עוזרים..

מקווה שכתבתי טוב כי אני חדש.

פורסם

איך אתה לא יודע לגשת להגדרות שלו אם היה לך צורך להגדיר אותו בפעם הראשונה?

אתה יודע איך לגשת לממשק שלו?

אתה מחובר באמצעות חייגן או ללא חייגן בתשתית?

פורסם
  • מחבר

איך אתה לא יודע לגשת להגדרות שלו אם היה לך צורך להגדיר אותו בפעם הראשונה?

אתה יודע איך לגשת לממשק שלו?

אתה מחובר באמצעות חייגן או ללא חייגן בתשתית?

1.זאת הבעיה - לא הגדרתי, פשוט חיברתי ועבד לי שבועיים עד שפתאום הפסיק.

2.לא

3.עם מודם של Terayon אבל אין לי חייגן על המחשב

פורסם

ברוך הבא לפורום :)

קודם כל, הקישור בהודעה הראשונה שלך, לא מוביל אל העמוד הרצוי - תקן אותו. הינה הלינק.

אני סבור שהמודם שלך הוא זה שעושה את הבעיות... אך למען הסר ספק, ננסה את הצעדים הבאים:

1. אפס את הנתב.

2. פעל לפי ההוראות המפורטות במסמך הזה:

גש לעמוד 37, ופעל לפי ההוראות (במידת הצורך, התחזה לכתובת ה-MAC של המחשב שלך).

3. במידה והנתב כן מחייג (חייגן L2TP), יש צורך (וגם רצוי, בלי שום קשר) בהתקנת קשוחה אחרונה (שגם פותרת קצת בעיות מעבר לחייגן). את קובץ העדכון ניתן להוריד מהעמוד שקישרתי איליו בתחילת ההודעה, וכן את הוראות השדרוג.

האם אתה מפעיל תוכנות אשר מעמיסות על הנתב (המון חיבורים במקביל, למשל) ?

המודם שציינת (שוב, למען הסר ספק, זה?), ידוע כבעייתי ברשתות (בחלק מן המקרים), ולכן אם כל הפעולות הנ"ל לא שיפרו את המצב (כולל עדכון הקשוחה), נסה לפנות לחברת הכבלים בעניין החלפת מודם.

ערב טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים