עבור לתוכן

Command & Conquer Red Alert 3 - Beta

Featured Replies

פורסם

נכון, למרות שצריך לקבור את הORDOS סופית. מסתם דרך של WESTWOOD להוסיף עוד שעות משחק עם יחידה או 2 נוספות

במשחק המקורי הבית הלא קשור הזה נכנס לכל משחקי DUNE.

• תגובות 118
  • צפיות 14.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נכון, למרות שצריך לקבור את הORDOS סופית. מסתם דרך של WESTWOOD להוסיף עוד שעות משחק עם יחידה או 2 נוספות

במשחק המקורי הבית הלא קשור הזה נכנס לכל משחקי DUNE.

אני דווקא חושב שצד שלישי הוא חובה, הATREDIES והHARKONNEN נלחמים זה בזה כל פעם, כנ"ל ALLIES ו SOVIET צריך צד שלישי שהוא ממש שונה משני הצדדים, ניתן לומר שגם בהרחבה לרד אלרט 2 היה צריך לדעת לשחק עם הצד של יורי טוב ושונה משאר הצדדים כדי לנצח, כנ"ל עם ORDOS אסור להכחיד אותם אותו דבר לגבי SCRIN בCNC3.

זה נכון שBFD הוא לא לפי הספר אבל אני די אהבתי את הכיוון שWESTWOOD לקחו אותו, ולBFD היה פוטנציאל עצום והיותו קיים, מקווה כמו DENNIS שיחיו את הסדרה הזאתי, BFD היה אחד המשחקים הכי טוב שאי פעם שיחקתי.

פורסם

אם כבר יש דיון על המשחק אז יצא לי לשמוע את הפסקול שלו, פשוט מעולה. אין על hell march!

פורסם

מישהו יודע אם המשחק הזה יוכל לעבוד איכשהו על כרטיס מסך RADEON 9600XT?

(אפילו אם זה הכל על LOW)

פורסם

אני דווקא חושב שצד שלישי הוא חובה, הATREDIES והHARKONNEN נלחמים זה בזה כל פעם, כנ"ל ALLIES ו SOVIET צריך צד שלישי שהוא ממש שונה משני הצדדים, ניתן לומר שגם בהרחבה לרד אלרט 2 היה צריך לדעת לשחק עם הצד של יורי טוב ושונה משאר הצדדים כדי לנצח, כנ"ל עם ORDOS אסור להכחיד אותם אותו דבר לגבי SCRIN בCNC3.

לדעתי המשחק היחיד שהטמיע שלושה צבאות בצורה מוצלחת (מושלמת יש לציין) הוא STARCRAFT וביחוד BROODWAR

פורסם

גם WC3 היה לא רע בכלל..

פורסם

אני שייך למועדון אקסלוסיבי ששמו "אנשים שחושבים שWC3 הוא נפילה ענקית".

פורסם

אה, זה האנשים שגדלו על WC 1,2 (לא שיחקתי בהם) וחושבים שמאפייני RPG במשחק RTS הם דבר רע, נכון ?

פורסם

זה מהאנשים שגדלו על WC1,2 וחושבים שמאפייני RTS במשחק RPG הם דבר רע, נכון.

עריכה: לא שיחקת בהם? רוץ לשחק בהם, תאמין לי לא תצטער.

פורסם

הגרפיקה מאד מרתיעה אותי, אחורה יותר מסטארקרפט (שגם הוא לא היה שיא הגרפיקה בזמנו לעומת TA האהוב עלי למשל) אני לא מסוגל ללכת.

פורסם

ב WC3 יש 4 בצבאות

אלפים (night elf)

אורקים

הלא-מתים (undead)

הבני אדם.

ו WC3 המשחק הכי מושלם שיש

רק בגלל DOTA!!! :smile1:

DOTA OWNZ!

פורסם

מישהו יודע אם המשחק הזה יוכל לעבוד איכשהו על כרטיס מסך RADEON 9600XT?

(אפילו אם זה הכל על LOW)

מישהו יודע??

זה מאד חשוב לי

פורסם

WC 2 משחק די סתמי - שני הצבאות זהים ב99.999%. אבל הוא עדיין כיפי מאוד, והגרפיקה בו בכלל לא אמורה להטריד אותך.

זה היופי בדו מימד, הוא נשאר יפה לנצח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים