פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים נכון, למרות שצריך לקבור את הORDOS סופית. מסתם דרך של WESTWOOD להוסיף עוד שעות משחק עם יחידה או 2 נוספות במשחק המקורי הבית הלא קשור הזה נכנס לכל משחקי DUNE.
פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים נכון, למרות שצריך לקבור את הORDOS סופית. מסתם דרך של WESTWOOD להוסיף עוד שעות משחק עם יחידה או 2 נוספות במשחק המקורי הבית הלא קשור הזה נכנס לכל משחקי DUNE.אני דווקא חושב שצד שלישי הוא חובה, הATREDIES והHARKONNEN נלחמים זה בזה כל פעם, כנ"ל ALLIES ו SOVIET צריך צד שלישי שהוא ממש שונה משני הצדדים, ניתן לומר שגם בהרחבה לרד אלרט 2 היה צריך לדעת לשחק עם הצד של יורי טוב ושונה משאר הצדדים כדי לנצח, כנ"ל עם ORDOS אסור להכחיד אותם אותו דבר לגבי SCRIN בCNC3.זה נכון שBFD הוא לא לפי הספר אבל אני די אהבתי את הכיוון שWESTWOOD לקחו אותו, ולBFD היה פוטנציאל עצום והיותו קיים, מקווה כמו DENNIS שיחיו את הסדרה הזאתי, BFD היה אחד המשחקים הכי טוב שאי פעם שיחקתי.
פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים אם כבר יש דיון על המשחק אז יצא לי לשמוע את הפסקול שלו, פשוט מעולה. אין על hell march!
פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים מישהו יודע אם המשחק הזה יוכל לעבוד איכשהו על כרטיס מסך RADEON 9600XT?(אפילו אם זה הכל על LOW)
פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים אני דווקא חושב שצד שלישי הוא חובה, הATREDIES והHARKONNEN נלחמים זה בזה כל פעם, כנ"ל ALLIES ו SOVIET צריך צד שלישי שהוא ממש שונה משני הצדדים, ניתן לומר שגם בהרחבה לרד אלרט 2 היה צריך לדעת לשחק עם הצד של יורי טוב ושונה משאר הצדדים כדי לנצח, כנ"ל עם ORDOS אסור להכחיד אותם אותו דבר לגבי SCRIN בCNC3.לדעתי המשחק היחיד שהטמיע שלושה צבאות בצורה מוצלחת (מושלמת יש לציין) הוא STARCRAFT וביחוד BROODWAR
פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים אה, זה האנשים שגדלו על WC 1,2 (לא שיחקתי בהם) וחושבים שמאפייני RPG במשחק RTS הם דבר רע, נכון ?
פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים זה מהאנשים שגדלו על WC1,2 וחושבים שמאפייני RTS במשחק RPG הם דבר רע, נכון.עריכה: לא שיחקת בהם? רוץ לשחק בהם, תאמין לי לא תצטער.
פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים הגרפיקה מאד מרתיעה אותי, אחורה יותר מסטארקרפט (שגם הוא לא היה שיא הגרפיקה בזמנו לעומת TA האהוב עלי למשל) אני לא מסוגל ללכת.
פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים ב WC3 יש 4 בצבאות אלפים (night elf) אורקים הלא-מתים (undead) הבני אדם. ו WC3 המשחק הכי מושלם שיש רק בגלל DOTA!!! DOTA OWNZ!
פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים מישהו יודע אם המשחק הזה יוכל לעבוד איכשהו על כרטיס מסך RADEON 9600XT?(אפילו אם זה הכל על LOW)מישהו יודע??זה מאד חשוב לי
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים WC 2 משחק די סתמי - שני הצבאות זהים ב99.999%. אבל הוא עדיין כיפי מאוד, והגרפיקה בו בכלל לא אמורה להטריד אותך.זה היופי בדו מימד, הוא נשאר יפה לנצח.
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים נפתח דיון ראשי למשחקhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=371722.0ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.