פורסם 2008 באוגוסט 617 שנים אין תקרה לתקציב.איזה GAMEPAD הייתם קונים היום לPC ולמה ?מה היתרונות וחסרונות בין הדגמים ?ומה אתם חושבים על http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/pc_gaming/gamepads/devices/292&cl=us,en למישהו יש אחד כזה ?
פורסם 2008 באוגוסט 617 שנים תאמת שלי יש שניים.אחד של האקסבוקס ואחד Logitech Dual Action.למירוצים השלט של האקסבוקס מעולה, בעיקר בגלל שיש לו טריגרים עם טווח לחיצה במקום של ה L2 וה R2.במשחקים כמו PES זה ממש מעצבן, ולמשחקים האלה אני מעדיף את הלוג'יטק, שתכלס הוא לא רע בכלל, הוא דיי גדול ונוח.
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים תאמת שלי יש שניים.אחד של האקסבוקס ואחד Logitech Dual Action.למירוצים השלט של האקסבוקס מעולה, בעיקר בגלל שיש לו טריגרים עם טווח לחיצה במקום של ה L2 וה R2.במשחקים כמו PES זה ממש מעצבן, ולמשחקים האלה אני מעדיף את הלוג'יטק, שתכלס הוא לא רע בכלל, הוא דיי גדול ונוח.למה אתה חושב שהוא לא נוח בPES ?
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים כי ל L2 ול R2 שמשתמשים בהם די הרבה במשחק יש טווח לחיצה וזה ממש לא נוח בכזה משחק.במירוצים זה מעולה. (גז/ברקס)
פורסם 2008 באוגוסט 917 שנים אתה מתכוון למקשים של התרגילים ?אפשר להשתמש גם בג'וייסטיק..ולפי מה שאתה אורמ בPS3 זה עוד יותר מציק כי שם המקש הזה מוגדר כריצה (הימני) עודי ותר לא נוח כי משתמשים בו כל כמעט כל הזמן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.