עבור לתוכן

היתיעצות| g9 או MX518

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב חזק ורציתי ובעקבות זה רציתי לשדרג גם את הציוד.

אז ככה עוד מאט יש לי יום הולדת והאח הקטן שלי יכל לקנות MX518 אבל......

בסוף החופש אני מקבל 400 שקל ככה שאני יוכל לקנות G9 + QcK.

מה יותר כדאי? שאח שלי יקנה לי את ה MX518 או להמתין עד סוף החופש ולקנות G9. (את ה QcK אני קונה בכל מקרה)

וב340 שקל האלה( אחרי שקניתי את הפאד) לקנות מקלדת.

אם זה עוזר יש לי ידיים דיי קטנות.

כל החיים הישתמשתי במקלדת ובעכבר האלה:

http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={6D5340ED-4508-4E9E-8245-17D282044FB2}&details_type=1&itemid={22622E08-B317-4CF8-8C83-96A5A5503270}

אז זה שווה את הכסף להחליף מקלדת עכבר ופאד או שלא יהיה שינוי גדול.

ושוב מה מבין הדילים המומלץ ביותר?

אם יש לכם דילים אחרים אשמח לשמוע

פורסם

הייתי לוקח:

MX518

fUnc 1030A\QcK+

פורסם

ידיים קטנות לא הולך ביחד עם ה MX518 לפי דעתי. הוא עכבר גדול.

אני לא יודע איך ה G9 מבחינת נוחות.

פורסם

אהלן אחי!

שמע, בתור אחד שהשתמש בסט מקלדת ועכבר די פשוטים של לוג'יטק ואז אנה עכבר לייזר G9 לפני שבוע העולם השתנה מבחינתי

היד שלי לא יכולה לעזוב את העכבר מרוב הנוחות

עכבר מעולה למשחקים לגלישה באינטרנט עם המון פונקציות שאין בעכברים אחרים גם לא בMX518

אני ממליץ לך ללכת בביטחה על הG9 רק שאלה לי אליך למה אתה צריך 400 שקל כדי לקנות את העכבר? מחירו ירד לקרשים וכעת הוא עומד על 250 שקלים בלבד-כלום כסף!

לגבי מקלדת נשארתי עם זאת שייתה לי עם הסט הקודם כי כל המקלדות אותו דבר ושלי די נוחה לי...

לגבי הפד לא הייתי ממליץ לך ללכת על משהו יקר מידי כי זה לא שווה את הכסף לי יש פד איכותי מבד שקניתי ב30 שקל עם תמיכה לפרק כף היד וזה ממש נוח והעכבר טס על הפד הזה ומחליק עליו בשלמותו לכן הייתי ממליץ לך לקנות פד שלא יחרוג מ50 שקלים כי פשוט חבל על הכסף...

מקווה שעזרתי ושיהיה אחלה יום!

פורסם
  • מחבר

אהלן אחי!

שמע, בתור אחד שהשתמש בסט מקלדת ועכבר די פשוטים של לוג'יטק ואז אנה עכבר לייזר G9 לפני שבוע העולם השתנה מבחינתי

היד שלי לא יכולה לעזוב את העכבר מרוב הנוחות

עכבר מעולה למשחקים לגלישה באינטרנט עם המון פונקציות שאין בעכברים אחרים גם לא בMX518

אני ממליץ לך ללכת בביטחה על הG9 רק שאלה לי אליך למה אתה צריך 400 שקל כדי לקנות את העכבר? מחירו ירד לקרשים וכעת הוא עומד על 250 שקלים בלבד-כלום כסף!

לגבי מקלדת נשארתי עם זאת שייתה לי עם הסט הקודם כי כל המקלדות אותו דבר ושלי די נוחה לי...

לגבי הפד לא הייתי ממליץ לך ללכת על משהו יקר מידי כי זה לא שווה את הכסף לי יש פד איכותי מבד שקניתי ב30 שקל עם תמיכה לפרק כף היד וזה ממש נוח והעכבר טס על הפד הזה ומחליק עליו בשלמותו לכן הייתי ממליץ לך לקנות פד שלא יחרוג מ50 שקלים כי פשוט חבל על הכסף...

מקווה שעזרתי ושיהיה אחלה יום!

השאלה אם הוא מתאים גם לידיים יחסית קטנות[br]פורסם בתאריך: 7.08.2008 בשעה 21:02:49

השאלה אם הוא מתאים גם לידיים יחסית קטנות
פורסם

השאלה אם הוא מתאים גם לידיים יחסית קטנות[br]פורסם בתאריך: 7.08.2008 בשעה 21:02:49

השאלה אם הוא מתאים גם לידיים יחסית קטנות

אני חושב שכן.

נראה לי יותר מתאים מהMX518 .

פורסם

אני חושב שהוא מתאים יותר מהmx518 מתאים בעיקר לידים קטנות למרות שלי יש ידים גדולות וmx518 ואני מסתדר איתו מציון

פורסם

תגדירו ידיים קטנות?! מה אתה ילד? בן כמה אתה?

פורסם
  • מחבר

בן 14 עם ילדיים טיפה קטנות מהממוצע.

נראה לי שאני ילך על ה G9, בגלל שגם עם העכבר שלי

וגם בעכבר של אבא שלי, הXM1000 ,אני מחזיק אותם עם הזרת והאגודל וכל שאר היד שלי באוויר?

(יש מבין?) בגלל שאם אני מחזיק אותם רגיל לזרת שלי ממש אין מקום וזה מאוד לא נוח.

בנוסף שכל היד שלי נגררת על הפאד שלי.

ועל פאד אני עדיין לא סגור

פורסם

בן 14 עם ילדיים טיפה קטנות מהממוצע.

נראה לי שאני ילך על ה G9, בגלל שגם עם העכבר שלי

וגם בעכבר של אבא שלי, הXM1000 ,אני מחזיק אותם עם הזרת והאגודל וכל שאר היד שלי באוויר?

(יש מבין?) בגלל שאם אני מחזיק אותם רגיל לזרת שלי ממש אין מקום וזה מאוד לא נוח.

בנוסף שכל היד שלי נגררת על הפאד שלי.

ועל פאד אני עדיין לא סגור

כדאי לקנות PAD לפני השימוש בעכבר.

אני השתמשתי בG9 כמה ימים ישירות על מגירת השולחן וזה שחק חלקית את החומר בתחתית העכבר (יש עליו טפלון או משהו).

קניתי PAD של QCK מבד בסביבות ה 100 שקל ואני מאוד מרוצה.

יש גם דגמים יותר טובים (ויותר יקרים) אם אתה רוצה.

אם אתה לא רוצה להוציא הרבה על PAD גם משהו זול יהיה טוב.

פורסם

היום QCK רגיל עולה 60-70 שקל. הגודל שלו סבבה. לא קטן אבל גם לא גדול מדי.

יש לי אותו כבר שנתיים בערך והוא מעולה לדעתי.

לא ניסיתי פאדים אחרים יותר טובים שרובם מפלסטיק, אבל זה נראה לי הרבה פחות נוח מפאד מבד, אבל זה רק אני.

פורסם
  • מחבר

יש לי תפאד עם הג'לי ליד אבל הוא ממש לא נוח לי נראה לי שאני ילך על ה func או איך שלא קוראים לזה.

פורסם

יש Func ויש QcK.

ה Func זה פד פלסטיק שיש לו 2 צדדים, אחד מהיר יותר ואחד איטי יותר, והוא עולה איזה 130 שקל. אומרים שהוא יותר טוב מה QCK.

ה QcK זה פאד בד, יש לי אותו ולדעתי הוא מעולה ולא צריך יותר ממנו. העכבר פשוט מחליק עליו בקלות. עולה 60-70 שקל לגרסא הרגילה.

פורסם

ה QcK+ עולה בערך 100 שקל, והוא כל כך גדול שאפשר לחתוך אותו לכל גודל או צורה שרוצים ואפילו לכמה פאדים שונים.

פורסם
  • מחבר

ה QcK+ עולה בערך 100 שקל, והוא כל כך גדול שאפשר לחתוך אותו לכל גודל או צורה שרוצים ואפילו לכמה פאדים שונים.

אוקי הגעתי להחלטה אני קונה G9 ואת ה qck

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים