עבור לתוכן

חרפת קראקוב

Featured Replies

פורסם

אתה לא זה שהרג את הנביא הקודם?

תחמן..

• תגובות 40
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נביא שקר!!

תסקלו אותו!! :2gunsfiring:

בושה גדולה לבית"ר...עוד לובשת את שמה של בירת ארץ הקודש.

הייתה בי אופטימיות, אני אוהד מכבי חיפה בלבד,

אך שמדובר בקבוצה ישראלית אחרת אל מול קבוצה חזקה מהעולם, אני מריע גם להם...אבל פה...

בעע :-\

פורסם

כן הא בעל רוח הקודש אתה :P

ממש לא ..

פורסם

לפני כ-5 שנים הייתה תחושה שהכדורגל הישראלי מתקדם מעט, בפרט לאור ההופעות המכובדות של התל אביביות וחיפה.

החל מתחילת עידן גאידמק נראה שאפילו הכדורגל הבינוני שהיה כאן ירד בכמה דרגות. כנראה שעוד כסף היה הדבר האחרון שהכדורגל שלנו צריך - כאילו לשחקנים הישראלים לא היה אגו מנופח מספיק לפני.

פורסם
  • מחבר

התקדמנו מעט. בשנות ה-2000 סה"כ קבוצות ישראליות ניצחו קבוצות כמו מנצ'סטר, מילאן, צ'לסי ואייאקס, 2 הגיעו לליגת האלופות ואחת לרבע גמר גביע אופ"א. לפני זה לא היו הישגים כאלו לאף קבוצה ישראלית באירופה. גם עכשיו אנחנו במקום 20 בעולם (הדירוג של פיפ"א משקף ;D. אנחנו טובים יותר משבדיה, מקסיקו, פרגאווי ואוורוגאי), ואולי באמת נעפיל למונדיאל (ראינו את יוון ביורו - והיא מקום 18 בעולם, ושוויץ מקום 44). בית"ר באירופה פשוט ביזיון למדינת ישראל, ואני אומר זאת בתור אוהד בית"ר.

פורסם

הכדורגל הישראלי התקדם? הצחקתם אותי.

שחקן הכדורגל הישראלי הממוצע לא מבין שהוא מקצוען שצריך לקום לפנות בוקר ולהתאמן עד צאת החמה (או הנשמה, מה שבא קודם). הם עסוקים במסיבות אל תוך הלילה, בילויים, דוגמניות ומכוניות. כל כדורגלן שבאירופה לא היו בכלל סופרים אותו חושב עצמו לכוכב, שם פס על המאמן ודורש יחס מיוחד. אני לא אתפלא אם אווירת השכונה של הישראלים גם משפיעה על שחקני הרכש.

הספורטאים האמיתיים של ישראל נמצאים ברובם בבייג'ין. הכדורגלנים הישראלים כבר שנים רואים טורנירים בינ"ל רק בטלויזיה.

פורסם

הכדורגל הישראלי התקדם? הצחקתם אותי.

שחקן הכדורגל הישראלי הממוצע לא מבין שהוא מקצוען שצריך לקום לפנות בוקר ולהתאמן עד צאת החמה (או הנשמה, מה שבא קודם). הם עסוקים במסיבות אל תוך הלילה, בילויים, דוגמניות ומכוניות. כל כדורגלן שבאירופה לא היו בכלל סופרים אותו חושב עצמו לכוכב, שם פס על המאמן ודורש יחס מיוחד. אני לא אתפלא אם אווירת השכונה של הישראלים גם משפיעה על שחקני הרכש.

הספורטאים האמיתיים של ישראל נמצאים ברובם בבייג'ין. הכדורגלנים הישראלים כבר שנים רואים טורנירים בינ"ל רק בטלויזיה.

+1

הכדורגל למרות היותו הספורט האהוב במדינה

הוא גם בין הנחשלים שבא וכבר שנים שלא הביא לנו כבוד,מתי פעם אחרונה נבחרת ישראל הצליחה בטורניר בינלאומי ?

בעוד בכדורסל הנבחרת שלנו הגיעה לדירוג סביר באליפות אירופה האחרונה נבחרת הכדורגל אפילו לא השתתפה באליפות אירופה.

פורסם

קודם כל אני אציין ששוב Guy King התעלה על עצמו והצליח לנבא שזאת תהיה חרפה ב 2:0 לפולנים.

דבר שני, ויותר חשוב לטעמי, הוא שמי שאומר שהכדורגל הישראלי לא התקדם, כנראה שרואה מה שהוא רוצה לראות(וזה את המציאות בצורה פסימית).

בגלל משחק אחד של קבוצה ישראלית באירופה אתם משליכים על כל הכדורגל הישראלי בכלל?

להזכירכם את סכנין שעברה שלב באינטרטוטו(ומי זה סכנין?). קרית שמונה באירופה כעת, ישראל מדורגת 20 בעולם.

יש לנו הרבה שחקנים ישראלים באירופה. שחקן אחד בליברפול(שעשה ועושה שם דברים יפים), שוער שעד לפני שנה העריכו אותו רבים שאחד מחמשת השוערים הטובים בספרד. עוד שני שחקנים שמשחקים בפריימר ליג, אולי הליגה הטובה בעולם.

קצת פרופורציות בבקשה.

פורסם

החרפה האמיתית היא שאת הזבל הזה משדרים בערוץ 2 בפריים טיים

אבל את משחקי ההכנה של הנבחרת(עם הישגים נאים בצורת נצחונות על איטליה,פולין וצרפת) לא משדרים

למה לא רוצים לראות את הפריצה של עומרי ויוגב? לא רוצים לראות את השיפור של רביב?

לא! רוצים לראות איזה יצחקי דביל שבקושי יודע להחזיק כדור, ולראות אותו מחמיץ 5 מטר מהשער בלי שוער :kopfpatsch:

לא ברור לי למה אנשים ממשיכים לתלות תקוות בכדורגל בארץ(כאילו איזה אוליגרך מפגר יציל אותנו מבצורת של שנים) כשיש כבר שנים הצלחה בכדורסל(בלי הכסף הגדול)

פשוט בושה וחרפה!

פורסם

מבלי לזלזל בכדורסל בישראל, ההצלחה היא באמת יחסית. הרמה באירופה בין כה וכה נמוכה, למרות כמה נפילות של נבחרת ארה"ב בעבר.

פורסם

תכלס זה הגיע לבית"ר.

בהגרלה כשהם קיבלו את קראקוב כולם קפצו והיו מבסוטים כאילו הם כבר בטוח בשלב הבא.

תאמת, ביום נורמאלי הקבוצות בערך שוות.

בית"ר היו פשוט כאלה חלשים אתמול. לא מצליחים לתת פס.

בטדי הם שיחקו טוב וניצחו (אפילו היו צריכים לתת עוד כמה חתיכות)

אתמול כאילו כלום. פאול מפגר של בואטנג בדקה ה 9 ונגמר המשחק.

עשו פאדיחה.

פורסם

מבלי לזלזל בכדורסל בישראל, ההצלחה היא באמת יחסית. הרמה באירופה בין כה וכה נמוכה, למרות כמה נפילות של נבחרת ארה"ב בעבר.

אתה לא ממש מעודכן הא?

פורסם

יוון וספרד נבחרות שלא נופלות בהרבה מארה"ב, כנ"ל רוסיה ואפשר לומר שגם ארגנטינה.

ואותי יותר מרגיז שלא משדרים את הנוער ואת העתודה למרות הישגים מרשימים ביותר באירופה. משחקי הכנה אני יכול להבין, אבל למה לא משדרים את המשחקים מהאליפות עצמה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים