עבור לתוכן

ערב טוב - עזרה בבחיר רמקולים 5.1 - בבקשה!

Featured Replies

פורסם

אני יודע שאולי זה נשאל כמה פעמים כאן והתפתח דיון סביב זה.

קראתי ועשיתי הרבה חיפושים - אבל עבר זמן מאז הפעם האחרונה ואני חושב ששווה לרכז את זה אחת ולתמיד.

אני כרגע עומד בהתלבטות שיש לכולם בין logitech x540 ל- microlab x23.

השימוש העיקרי הוא משחקים וסרטים - ועם זאת רוצה לשמוע מוזיקה ולהנות.

כמו-כן, מבקש לדעת איפה הכי זול אפשר למצוא את ה-x23 במידה והם מומלצים (ומישהו שקנה אותם ושמע יוכל לתת דעתו!).

אני יודע שהדיון הזה נפתח כבר לא פעם... אבל באמת שלא מצאתי עזרה מספקת כדי להחליט...

תודה תודה חבר'ה ובמיוחד לעוזרים!

פורסם
  • מחבר

לא לא..רק סיבכת עוד יותר..(כמובן בצחוק, תודה)

ננעלתי על 2 הדגמים שכתבתי, כיוון שב500-600 שקל מבדיקה מעמיקה שעשיתי הם נראו לי הכי טובים.

ממ עוד אנשים שיודעים/מכירים/שמעו?

פורסם

תן לי לסבך אותך עוד יותר ;)

בתור בעלים של Creative T6060 שעולים קצת פחות 500 שקל, אני יכול להמליץ עליהם בחום.

צליל ממש נקי, באס מפוצץ והשלט הקטן נורא נוח ופרקטי.

מביקורות שקראתי, הם שווי ערך לX-540 אבל עולים פחות.

אני ממליץ :xyxthumbs:

פורסם

לי יש x-540 ואני מרוצה מאוד!!! השלט נוח, הם יפים, לא בולטים מדי, אפשר לתלות וסאונד מעולה..

אבל בוא אני אגיד לך משהו, מבחינת סאונד, אם אתה לא אודיופיל או משהו ולא שם לב לכל הפרטים הקטנים, אתה תיהיה מרוצה בסופו של דבר גם מהלוגיטק אן מהאלטק או המיקרולב או מהקריאייטיב, לא משנה.. הסאונד של כולם דומה מאוד ומספיק לכל משתמש ממוצע..

קח ליתר שיקול את עניין הכסף, אחריות, ביקורות, זמינות ורצון אישי ותחליט לפי זה..

לפי התגובה שלך נראה כי אתה דיי מתעניין במיקרולב- אז לך עליהם, לדעתי מבחינת סאונד אתה לא תתאכזב.. אני לא יודע בקשר לפרטים האחרים כי אין לי כאלה אלא רק שמעתי אותם...

בכל אופן, אני אישית ממליץ על הX-540, כי יש לי אותם והם סבבה לגמרי.. אם יש לך שאלות בנוגע להם - שאל..

פורסם
  • מחבר

אז ככה- קודם כל תודה לכל העונים.

ההתעניינות שלי בmicrolab נובעת מזה שבפרטים הקטנים הם נראה לי מנצחים -

1. יש להם כבלים יותר ארוכים.

2. אין להם כבלי RCA מובנים אלא כבלים כמו של מערכת רגילה (לא זוכר ת'שם, אבל שמתחברים לאדום ושחור).

תוכלו להתרשם ולראות כאן: ftp://www1.dcshop.ro/produse/poze_multe/14715/14715_10.jpg

3. יש להם שלט אלחוטי.

4. המגבר מופרד מהסאב ויש לו צג LCD.

5. העוצמה הכללית היא 100 לעומת 70 של ה-x540.

ותמונות שלהם בכללי: http://www.dc-shop.ro/poza_produs.php?cod=14715

לגבי הקריאייטיב שמישהו הציע, נכון שהמחיר שלהם יפה.. אבל הם נראה לי פחות טובים.. ולא אכפת לי להשקיע עוד 100 שקל...

ושוב - תודה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים