עבור לתוכן

דפקתי לי את האוזניות, עזרה :(

Featured Replies

פורסם

אני לא בטוח שזה המקום או אם יש בכלל מקום בשביל דיון כזה, אבל אני אנסה בכל מקרה כי אני נואש.

לא דפקתי את האוזניות בסגנון של הטבעתי אותם בשירותים, אלא בסגנון של דפקתי את החוט. אוקיי הסבר.

יש לי מיקרופון של זלמן, עכשיו למי שלא מכיר, זה מיק' עם חוט שאני מצמיד לאורך האוזניות וככה הם נשארים צמודים וזה לא מתפזר. באוזניות הקודמות של זלמן עשיתי ככה בערך שנתיים וזה עבד יופי.

לפני בערך חודש קניתי את הATH A500, אוזניות עצמן יופי טופי אבל כבר מההתחלה שמתי לב שהחוט שלהם הוא שונה, נראה כמו שרוך כזה. בכל אופן עשיתי אותו דבר והצמדתי את החוט של המיק' אליו. לפני איזה שבועיים שמתי לב שהחוט מתחיל להתסתובב כזה..לא ייחסתי לזה חשיבות, ולאט לאט זה ניהיה עוד ועוד יותר מעצבן.

ככה זה נראה היום - http://img84.imageshack.us/img84/3945/p1020954copyrd8.jpg

הצורה היא לא מה שאכפת לי, מה שאכפת לי זה שזה מקצר לי את החוט בהרבה וזה חופר טילים. עכשיו, השאלה שלי היא כזאת, מה אני יכול לעשות?

הזמנתי את האוזניות מ AUDIO CUBES. האם אפשר לשלוח אותם חזרה ויסדרו לי אוזניות חדשות? האם אפשר אולי פשוט להחליף את החוט? שמעתי ממישהו שאפשר להחליף את החוט. זה בטוח? איפה אפשר לעשות את זה? כמה זה עולה?

גם אם אפשר לשלוח לחנות...זה בחו"ל והכל, ככה שאני מעדיף לנסוע פשוט לאיזה חנות שתסדר לי את זה ולגמור את הסיפור.

תודה לעוזרים, אני ממש מקווה שאני לי אצטרך להוציא עוד 100/200$ בשביל אוזניות חדשות.

פורסם

נתק אותם, תחזיק את החיבור ביד ימין כאשר אתה מרים אותה, תראה את האוזניות מסתובבות להן ותהנה.

או שאני מפספס שם משהו? זה נראה פשוט כמו חוט שצריך לסובב אותו.

פורסם

לא ממש הבנתי מה הבעיה. זה סתם הסתובב קצת, או שהציפוי של הכבל התחיל להחליק ויש לו "שאריות"?

אם זה הראשון, פשוט תנתק, תמתח קצת, והכל יסתדר. אם זה השני, תלוי עד כמה המצב שם נורא, אבל בדר"כ אפשר לסדר את זה בלי יותר מדיי בלגאן. להחליף כבל אפשר תמיד, אבל זה לא יהיה טוב כמו הכבל המקורי מבחינת נוחות.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

עשיתי את זה, מצחיק שלא חשבתי לעשות את זה עד עכשיו (מתחתי את זה וסובבתי לכיוון האוזניות לא למטה). בכל מקרה זה הסתדר אבל בגלל שזה היה ככה זמן מה אז עדיין יש חלקים בחוט שהסתובבו ובכמה מקומות קטנים אפילו אני רואה הציפוי טיפה ירד. בכל מקרה זה נראה יותר טוב עכשיו, עדיין לא ישר אבל בסדר. אני מניח אם אני אראה שזה עוד אפריע לי אחשוב על להחליף חוט. תודה בכל מקרה.

במידה ואני כן אחליף חוט, אפשר מעט פרטים על העניין? זה מסוכן לאוזניות? כמה זה עולה? איפה עושים את זה?

תודה.

פורסם

אני מניח שאפשר לשלוח לאודיו-קיובס.

אם אתה רוצה לראות דברים שלא בהכרח מה שהיצרן מכין, תעבור על הקישורים בחתימה שלי, עשיתי זאת למספר אוזניות.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים