עבור לתוכן

כמה שאלות בקשר למחשב..חייב עזרה דחוף

Featured Replies

פורסם

תשמעו אני קונה מחשב כנראה מחר.. "יאר" מהפורום כבר עזר לי כמעט בהכל רק שנשארו לי כמה שאלות.. מי שיוכל לענות לי בהקדם האפשרי אני ישמח..

1. אני פשוט לא ממש מבין בAMD אבל אין באותו סכום של המעבד הזה(AMD Athlon 64 X2 5000 Box) בסך 327 ש"ח מעבד יותר חזק של אינטל? מבחינת גיימינג.. ושיהיה חזק שיהיה אפשר לפתוח הרבה דברים ביחד.

2. מבחינת גיימינג. מה עדיף? Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe או NVIDIA אחר שמגיע לבערך 940 ש"ח.

3. האם COOLERMASTER Centurion 534 460W(מארז+ספק) יותר טוב מ HEC 6A19B Black 400W (גם מארז+ספק) ואם זה ממש משמעותי שכדאי להוסיף על זה כסף..

4. האם הלוח אם הזה ASUS M3A הוא טוב? כי אני באמת שלא מבין בזה ואני רוצה להיות בטוח במה שאני קונה.. במיוחד שיהיה טוב לגיימינג.

פורסם

מעבד בכזה תקציב תמצא רק E2200 שממש לא משתלם ביחס למעבד של AMD(ביצועי סטוק - ללא OC) ככה

המלצתי להשאר עם המפרט מבוסס AMD, לוח אם מעולה מבוסס 770G אין לו כרטיס מסך OB(לא שאתה צריך יש לך נפרד)

יש את ה9800+ אבל הוא יקר ב100 ש"ח ומשתווה ל4850 ככה שאני לא רואה שום טעם לקחת את 9800

עדיף לך לקחת את המארז שהציעו לך יותר איכותי ויםה יותר משל הHEC וספק עדיף מהספק שבא יחד עם המארז של הHEC

פורסם

אני מהמר על שעתיים עד שנועלים את הדיון הזה בגלל הכותרת.

ובעניין המפרט - ההערה העקרונית היחידה מעבר למה שCOLD FIRE אמר היא לגבי הספק הגבולי משהו למקרה שבכל זאת תבחר לקחת E2200. המעבד הזה צורך לא מעט זרם, במיוחד עם OC (אם תעשה בעתיד), והייתי ממליץ לקחת ספק איכותי קצת יותר.

ובעניין כרטיסי המסך - היום כשאפשר למצוא 9800 באזור ה800 שקל ואף דרומה, זה כבר עניין של העדפה.

פורסם

אתה בטח מתכוון ל9800GT אני התכוונתי ל9800GTX+

פורסם
  • מחבר

אני מהמר על שעתיים עד שנועלים את הדיון הזה בגלל הכותרת.

ובעניין המפרט - ההערה העקרונית היחידה מעבר למה שCOLD FIRE אמר היא לגבי הספק הגבולי משהו למקרה שבכל זאת תבחר לקחת E2200. המעבד הזה צורך לא מעט זרם, במיוחד עם OC (אם תעשה בעתיד), והייתי ממליץ לקחת ספק איכותי קצת יותר.

ובעניין כרטיסי המסך - היום כשאפשר למצוא 9800 באזור ה800 שקל ואף דרומה, זה כבר עניין של העדפה.

רגע אז אתה אומר שE2200 יותר משתלם לי מאשר ה AMD שכתבתי פה..? אני לא רוצה לעשות OC אני בכלל לא יודע מה זה ולא צריך להכנס לזה.. מבחינת מעבד נטו.. מה עדיף?

ונראה לי שאני לוקח בסוף את המארז+ספק כוח של Antec NSK4480 380W שהוא קצת יותר קטן אבל הוא נראה לי הכי טוב..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים