עבור לתוכן

לוח- אם למחשב לקולנוע ביתי, עריכה וקצת משחקים תומך FIREWIRE- פרטים בפנים

Featured Replies

פורסם

היי, אני קונה מחשב שישמש אותי בעיקר לקולנוע ביתי (צריך חיבור למקרן, HOT/YES, VHS/DVD, מגבר, ומסך מחשב רגיל) אבל גם לעריכה (אפטר אפקטס, פרמייר וכו') וקצת למשחקים. עדיפות לאסוס וחובה FIREWIRE. עד 700 שקל... עדיף בסביבות ה- 550. אני ארכוש גם כרטיס טלוויזיה, כך שאם חלק מהחיבורים נמצאים בכרטיס טלוויזיה, אז לא צריך גם בלוח...

תודה מראש,

גיא שפירא

פורסם

אנחנו חייבים לדעת פרטים לפחות על חלק מהמפרט, מעבד, זכרונות, כרטיס מסך כדי לענות לך בצורה טובה.

בקיצור, תרשום כאן את שאר המפרט. אם אין לך עוד מפרט סגור פשוט תרשום את התקציב הכולל ואת השימושים שכתבת כאן בפורום מפרטים ויעזרו לך גם עם לוח.

פורסם
  • מחבר

מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM

זיכרון: DDR2 Kingston 2Gb 800 MHz כמות: 2

כרטיס מסך: gainward 9600gt 512mb (הוא טוב? שאלתי בפורום כרטיסי מסך ועדיין לא ענו לי...)

כונן אופטי (אם זה חשוב...): משהו של LG כנראה את זה: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black. אם אני חייב כונן מסוג מסוים (הבנתי שיש sata ועוד משהו... אני לא מבין בזה...) אז תציינו בבקשה את סוג הכונן שצריך להיות....

כרטיס טלוויזיה: PINNACLE STUDIO 500

דיסק קשיח: Seagate 500Gb 7200 SATA 32Mb.

אלה הדברים שאני כמעט בטוח לגביהם.... נא להתייחס להודעה הראשונה שלי שכתוב מה השימושים והתקציב.

חשוב שיהיה בלוח כרטיס קול שיוכל להתחבר למגבר ושישמעו טוב כי אני כנראה מוותר על כרטיס נפרד....

תודה רבה,

גיא שפירא

פורסם
  • מחבר

מישהו? בבקשה... אני קונה את המחשב מחר!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים