פורסם 2008 באוגוסט 617 שנים זה נכון שההבדל בין NTSC ל PAL זה רק הצפיית סרטים ?כי אני חושב שאם זה ככה, כבר כמה יהיה ההבדל מהצפייה דרך מחשב
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים מחבר סורי לא שמתי לב, היה לי התלבטות בקשר לPS3 או XBOX360 מחר בבוקר אני הולך להביא את הXBOX ELIT שהזמנתי אשמח להמלצות למשחקים טובים תודה וסורי על החוסר הבנה
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים מחבר אהה אולי שאלה לא קשורה אבל אם אתה יודע תענה לי,הרי יש באקס בוקס /5.1 נכון?איך אני מחבר אותו לרסיבר? (ישיורת מהאקסבוקס או מהטלויזיה .?)אגב GOW2 נראה ליגה מעניין איך הוא באמת , הטריילרים פצצה
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים אהה אולי שאלה לא קשורה אבל אם אתה יודע תענה לי,הרי יש באקס בוקס /5.1 נכון?איך אני מחבר אותו לרסיבר? (ישיורת מהאקסבוקס או מהטלויזיה .?)אגב GOW2 נראה ליגה מעניין איך הוא באמת , הטריילרים פצצהאני חושב שישירות לרסיבר,מקסימום תנסה דרך הטלוויזיה אם זה אל עובד.
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים מחבר בשביל מי שירצה לדעת, אז את החיבור מקבלים עם הקנייהמתאם שמוציא אופטית ל5.1 או מה שלא יהיהוגם 2.1 סטריאו
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים המלצות למשחקים ד"א יש בסטיקי למעלה.אני אשמח אם עוד אנשים יוסיפו לשם וככה יהיה לנו מאגר רציני יותר שאנשים יקראו.ליביו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.