פורסם 2008 באוגוסט 617 שנים יש לי מחשב די חדש של אחי אני מישתמש בוא מידי פעם למישחקיםמעבד אי 8400 ושתי כרטיסי מסך שעובדים על sli3650 די די אר 2 עכשיו אני עומד להזמין מחשב חדששאלתי היא האם כדי לחכות ולהיות עם המחשב הזה (אחי בצבא)שאלתי היא אם המחשב יכול לתת איכות טובה במישחקים ? על רזולוציה גבוהה ואיכות גבוהההאם כדי לחכות עם המשחב הזה ועוד כמה חודשים להחליף את 2 הכרטיסים לחדשים יותר ? כמו החדש שיצא 4870X2דגם לוח האם הוא : GA-EP35-DS4הוא יתמוך?תודה לעוזרים
פורסם 2008 באוגוסט 617 שנים יש לי מחשב די חדש של אחי אני מישתמש בוא מידי פעם למישחקיםמעבד אי 8400 ושתי כרטיסי מסך שעובדים על sli3650 די די אר 2 עכשיו אני עומד להזמין מחשב חדששאלתי היא האם כדי לחכות ולהיות עם המחשב הזה (אחי בצבא)שאלתי היא אם המחשב יכול לתת איכות טובה במישחקים ? על רזולוציה גבוהה ואיכות גבוהההאם כדי לחכות עם המשחב הזה ועוד כמה חודשים להחליף את 2 הכרטיסים לחדשים יותר ? כמו החדש שיצא 4870X2דגם לוח האם הוא : GA-EP35-DS4הוא יתמוך?תודה לעוזריםתחשוב שכשה אח שלך יישתחרר מהצבא מה תעשה?עדיף תיקנה מחשב חדש...עים כרטיס מסך נורמאלי ולא מה שהוא קנה ועשה CF...אגב SLI זה של NVIDIA ן CF של ATI במיקרה שלו יש לו ATI...החלטה שלך...
פורסם 2008 באוגוסט 617 שנים מחבר את זה שהמחשב שלו תעזוב כי זה יהיה שלי גם ככהתודה על העזרההשאלה שלי אם זה לא יביא איכות טובה ?אני מוכן להיות עם המחשב הזה וחבל לי לקנות חדשאז השאלה שלי היא אם הכרטיסים לא יהיו טובים למישחקיםהם טובים למישחקים של היום?
פורסם 2008 באוגוסט 617 שנים את זה שהמחשב שלו תעזוב כי זה יהיה שלי גם ככהתודה על העזרההשאלה שלי אם זה לא יביא איכות טובה ?אני מוכן להיות עם המחשב הזה וחבל לי לקנות חדשאז השאלה שלי היא אם הכרטיסים לא יהיו טובים למישחקיםהם טובים למישחקים של היום?תיראה אני לא יודע למה 2 כרטיסים כאלה מישתווים...מה שאני כן יודע ודיי בטוח בזה שה 8800GT חזק יותר מהם...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.