פורסם 2008 באוגוסט 517 שנים איפה לקנות ?ומה ההבדלים במחיר יש דגמים שונים ?עדיף לחכות לדצמבר יהיה צפי להורדה במחיר ?
פורסם 2008 באוגוסט 617 שנים אם עדיף לא יודע? השאלה כמה אתה לחוץ??? http://www.gamestation.co.il/Product.asp?productid=456
פורסם 2008 באוגוסט 617 שנים רק שיעדכנו את המידע שהם מוסרים שם.הם כתבו-נכון לכתיבת שורות אלו עדיין מתחוללת לה מלחמת התקנים בין Blu-Ray ל HD-Dvdכשהבלו-ריי כבר ניצח במלחמה הזאת וטוב שכך.
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים מחבר בסוף הלכתי על XBOX עקב שיקולים כספייםאני חושב שגם ככה היום לפי כתבות וסרטונים שראיתי 30%-40 שמנצול היוםפ מהכוח האמיתי של PS3 והצפי שאומרים שרק עוד חצי שנה יהיה באמת משחקי בלו ריי רצינייםעדיף לי לקנות עכשיו XBOX ושיגיע הזמן החם של הPS נקנה אותו גם במחיר הרבה יותר זול אני מאמין, במקום לקנות היום ולהוציא ים כסף על משחקים
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים בסוף הלכתי על XBOX עקב שיקולים כספייםאני חושב שגם ככה היום לפי כתבות וסרטונים שראיתי 30%-40 שמנצול היוםפ מהכוח האמיתי של PS3 והצפי שאומרים שרק עוד חצי שנה יהיה באמת משחקי בלו ריי רצינייםעדיף לי לקנות עכשיו XBOX ושיגיע הזמן החם של הPS נקנה אותו גם במחיר הרבה יותר זול אני מאמין, במקום לקנות היום ולהוציא ים כסף על משחקיםתתחדש,אתה מחובר לליב?אם כן איזה משחקים יש לך??הגיימר טאג שלי בחתימה.
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים מחבר את כל מה שיש לך, ועוד PRO EVULATION NBA BF TOPSPIN VIRTUAL TENNIS AREA 51 BIOSHOCK MOH AIR BORNE COD 4 VIKIWG LOST GEAR OF WAR PRANZA ועוד
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים את כל מה שיש לך, ועוד PRO EVULATION NBA BF TOPSPIN VIRTUAL TENNIS AREA 51 BIOSHOCK MOH AIR BORNE COD 4 VIKIWG LOST GEAR OF WAR PRANZA ועוד אחלה,מה הגיימר טאג שלך,וד"א יש לי GEARS.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.