עבור לתוכן

מסך 22" למשחקים וסרטים בתקציב של כ1600~ שקל

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש, השימוש העיקרי שלי הוא למשחקים, וגם לצפיה בווידאו (סרטים\סדרות)

התקציב הוא בערך 1600, אני רוצה שהוא יהיה גדול (22") ועדיפות לרחב

יש לציין שאת רוב הצפיה בוידאו אני עושה מהמיטה, בזווית נמוכה יותר מהזווית הרגילה שלי על הכיסא.

הציעו לי את ה SAMSUNG 226BW, שנראה די טוב אצל חבר. למרות שלא בדקתי אם הצבעים משתנים מזווית צפיה יותר נמוכה.

נ.ב.

אם יש לכם קישור לאתר חנות ולא רק דגם אני אודה לכם מאוד.

פורסם

מומלץ מאוד Asus MW221C שגם אני רכשתי לאחרונה, מסך 22' רחב מצויין מהמון בחינות. היה דיון די גדול בפורום מסכים וגם נימקתי למה הוא עדיף מהרבה מסכים אחרים.

כמו כן באתר יש ביקורת מקיפה של כמה מסכי 22' וגם שם המסך של אסוס הומלץ על פני אחרים.

מ-SKYPC

http://www.skypc.co.il/sg_product~51434~9~0.htm

פורסם

מצתרף להמלצה על ה-Asus MW221C מסך מעולה. :xyxthumbs:

כנראה שעם הזוויות אתה תתקל בבעיה, כי בתקציב הנ"ל רק פאנל TN נכנס.

פורסם

למה לא ללכת על 2243 מה רע בו???

פורסם
  • מחבר

מצתרף להמלצה על ה-Asus MW221C מסך מעולה. :xyxthumbs:

כנראה שעם הזוויות אתה תתקל בבעיה, כי בתקציב הנ"ל רק פאנל TN נכנס.

כמה יעלה מסך עם פאנל אחר? ומה יהיה השיפור מלבד זוויות הצפיה?

פורסם

משום מה אנשים חושבים שאי אפשר להטות את המסך מעלה-מטה. אפשר, עד 25 מעלות לכל כיוון.

למה לא ללכת על 2243 מה רע בו???

למה לא? כי האסוס יותר טוב. זמן תגובה מהיר יותר, צבעים חדים יותר (מתקרבים למציאות יותר), אין מריחות במשחקים, שליטה קלה בתפריט ההפעלה, יציאת DVI, טכנולוגית colorshine ועוד הרבה תכונות מעולות..

תריץ חיפוש בפורום ותבדוק בביקורות מסכי 22 באתר.

פורסם

אבל לאסוס יש הישתקפות במסך זה לא מפריע???

פורסם

משום מה אנשים חושבים שאי אפשר להטות את המסך מעלה-מטה. אפשר, עד 25 מעלות לכל כיוון.

למה לא? כי האסוס יותר טוב. זמן תגובה מהיר יותר, צבעים חדים יותר (מתקרבים למציאות יותר), אין מריחות במשחקים, שליטה קלה בתפריט ההפעלה, יציאת DVI, טכנולוגית colorshine ועוד הרבה תכונות מעולות..

תריץ חיפוש בפורום ותבדוק בביקורות מסכי 22 באתר.

אחד ממשתמשי ה-2243BW התלונן על מריחות במשחקים ?

פורסם

אין לי מושג. אני יודע לגבי האסוס שאין מריחות.

פורסם
  • מחבר

עדיין לא קיבלתי תשובה בנושא המחיר של פאנלים יקרים יותר, ומסכים ממולצים על הפאנלים האלה, אם זה לא קשה מידי =]

פורסם

פאנלים אחרים לא יכנסו לך בתקציב. בסביבה של 1600 הכי משתלם לקנות TN טוב.

פורסם

ב-22" אין אף מסך עם פאנל איכותי למעט Eizo שעולה מעל 3,000 ש"ח. בגודל 20" עדיין ניתן להשיג (בקושי) מספר דגמים עם פאנל איכותי. מחירם עומד על 2000 ש"ח~. בגודל 24" ניתן להשיג את הדל המפורסם 2408WFP. מחירו עומד על 3,000 ש"ח.

הבעיה העיקרית של TN אלו זוויות הצפייה הגרועות. שאר החסרונות זניחים. אני ממליץ על 2243BW.

פורסם

הבעיה העיקרית של TN אלו זוויות הצפייה הגרועות. שאר החסרונות זניחים. אני ממליץ על 2243BW.

מה עם ה-Input lag שלו ? זה לא אמור להיות גורם מפריע במשחקים ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים