פורסם 2008 באוגוסט 517 שנים http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=30183שימו לב -זה יכול להראות כבעיה בחומרה כמו בעיה לקרוא דיסקים לדוגמה אבל עדכון עתידי אמור לסדר את זה
פורסם 2008 באוגוסט 517 שנים מחבר פה יש את הדיווחים -http://boardsus.playstation.com/playstation/board/message?board.id=ps3updates&thread.id=6967&view=by_date_ascending&page=1יצא לי לקרוא רק 2 המודים בינתיים אבל בעלי PS3 לא מומלץ להתקין את העדכון הזה לפי הדיווחים יש סיכוי גדול לבעיות
פורסם 2008 באוגוסט 517 שנים אני התקנתי כבר, אבל בנתיים עד העדכון הבא אני לא מכניס דיסקים למכשיר, רק משחקי PSN, אני לא לוקח את הסיכון ואין לי כוח לתקלות, גם המכשיר מארה"ב מה שאומר שהאחריות בארץ לא תקפה.
פורסם 2008 באוגוסט 617 שנים כנראה שזו בעיה מאוד נדירה מאחר והדיווחים היו מעטים מאוד.לי אישית העדכון עבר בהצלחה
פורסם 2008 באוגוסט 617 שנים אני מעדכן דווקארק להוכיח שקרירין זורע בהלה ופניקה בקרב בעלי קונסולות שהן לא WIIעדכוןעדכנתי את גרסת השמונים ג'יגה שלי יבוא אישי מארצות הברית.אין בעיות, הכל עובד סבבה.
פורסם 2008 באוגוסט 617 שנים העידכון הנ"ל כפי שכתבתי בעבר הוא עידכון מאוד קטן ולא ממש עידכון מערכת.הוא בא לתקן כמה בעיות אודיו שנתגלו בכמה משחקים וזהו.התקלות שנתגלו ברשת אינן בהכרח קשורות לעידכוןזה שהלך למישהו ה PS3 והוא במקרה גם עידכן לאחרונה את הקושחה לא הופך את העידכון לבעייתי באופן החלטי.
פורסם 2008 באוגוסט 617 שנים מה גם שבפורומים מדברים על בעיות שדי שונות אחת מהשניה ואף אחת לא ממש אותו סנריו.ליביו
פורסם 2008 באוגוסט 617 שנים מחבר אני מעדכן דווקארק להוכיח שקרירין זורע בהלה ופניקה בקרב בעלי קונסולות שהן לא WIIעדכוןעדכנתי את גרסת השמונים ג'יגה שלי יבוא אישי מארצות הברית.אין בעיות, הכל עובד סבבה.שהיה דיווחים על בעיות בSSBB דיווחתי זה יתברר כבעיה קטנה בסוף אבל הייתי מדווח גם אם המשחק היה דופק את הקונסולה לגמרי יש עכשיו את הדיווח על v2.42 הדיון הזה פתוח לראות אם זה בעיה נפוצה או לא ואם זה קורה לדגמים מסוימים או במצבים מסוימים בסך הכל דיווחים כאלו יכולים לעזור לבעלי קונסולות לשמור טוב יותר על הקונסולה שלהם במיוחד באזור כמו שלנו שהרבה פעמים האחריות אפורה והקונסולה יקרה שיהיה לי יותר כוח אני ימשיך לקרוא את מה שכתוב בפורום ההוא ליראות אם מתבהרים דברים ודרך אגב אם הייתה בעיה כזאת בWII הייתה שמח לדעת לפני עדכון ולא שיש כבר בעיות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.