עבור לתוכן

תלונה למס הכנסה

Featured Replies

פורסם

היי אנשים

בעלת הדירה שלי לשעבר דפקה אותי בקטנה, 200 שקל נזק, אבל על העקרון שהיא ניצלה את העמדה שלה(לא נפרט כדי לא לחפור), אני הולכת להכניס לה.

מישהו הציע שנקח לה קקטוס ענק שנמצא מחוץ לדירה שלה, אבל זו גניבה.

אבא הציע שנגיש תלונה בעילום שם למס הכנסה.

גם אם לא ימצאו אצלה כלום, זה יעשה לה קצת סרט, למרות שאני די בטוחה שיש לה מה להסתיר (משכירה דירה מחולקת, גבתה ממני על ארנונה ומים יחד עם השכירות, בטוח מעלימה מס..).

קיצר.. חיפשתי באתר של מס הכנסה ולא מצאתי.

אפשר לעשות אתזה בכלל? מישהו יודע איך?

תודה לעוזרים :hat:

פורסם

....

פורסם

היא עצמאית?

בגדול, אלא אם כן את ממש (אבל ממש) חמה עליה, אל תבזבזי את זמנך על שטויות, אז דפקו אותך ב-200 שקל, שטויות, החיים קשים גם ככה גם בלי להיכנס לסרטים בגלל זה.

אני לא יודע בת כמה את, אבל אם את תשכרי דירות לאורך זמן, את תתרגלי לבעלי-בתים...אם לכל בעל בית שדפק אותך ב-200 שקל תכנסי לסרט כזה, עדיף שתחזרי לגור אצל ההורים...

פורסם
  • מחבר

היא עצמאית.

אני לא בסרט, סתם קצת מרוקאית, HENCE חמה עליה.

בת 22, אני כראה אשכור עוד הרבה דירות, וזה שחוש הנקמה שלי מפותח לא אומר שצריך לגור אצל ההורים.

....

............

פורסם

יאללה לכי על הפתרון של אבא נשמע טוב .. :xyxthumbs: העיקר שבעילום שם שלא יבדקו גם אותך, למרות שיכולים לראות את השם שלך אצלה לא?

פורסם

ברור ש"חוש הנקמה" המפותח שלך לא מונע ממך לשכור דירות, אבל הוא בטח לא יקל עלייך בעניין.

ספציפית לנושא, אני אף פעם לא הלשנתי על אף אחד למס-הכנסה (בינתיים אני שונא אותם הרבה מעבר לכל אדם אחר שאני יכול לריב איתו, אם אני אמצא בנאדם שאני אשנא יותר מרשות המיסים, אני אשקול את העניין שוב), אבל תחפשי בגוגל "מלשינון".

פורסם

בהשכרת דירה למגורים יש פטור ממס הכנסה עד לסכום של כ-3800 שקל לחודש

אם זו ההשכרה היחידה שלה, חבל על המאמץ.

פורסם
  • מחבר

shuy,

the enemy of my enemy is my friend

ותודה, מצאתי את המלשינון (:

ואל תדאג אם הייתי נכנסת לסרטים היית תובעת אתה, אבל זה דבילי, בסה"כ רוצה להקשות לה קצת על החיים.

גם אם לא ימצאו אצלה כלום זה יהיה מטרד..

ושמס הכנסה יבואו אלי.. הם חייבים לי.. יחסוך לי את הטרחה לעשות תיאום מס..

מה שגורם לי לחשוב, אפשר להלשין על עצמי ואז הם יבואו ויראו שמגיעים לי החזרים? ;D

פורסם

איזה מרושעת את.....את גם פנויה? :s05:

הכי טוב לעזוב את זה, מישהו כבר יעניש אותה בעתיד ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים