פורסם 2008 באוגוסט 517 שנים לכל חברי הפורום הנכם מוזמנים להשתתף בתחרות קיץ OC אשר אנו עורכים בין התאריכים 11.8.08-27.8.08 . אתם מזומנים להראות את שיפורי הביצועים במחשב שלכם ולזכות בפרסים יקרי ערך בשווי 10000 ש"ח.בתודה צוות סקאי פי סי[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באוגוסט 517 שנים וואו.. כל הכבוד על היוזמה בהצלחה לכולם. יש לי כבר מנצחים בראש : ד"א.. איפה אפשר יהיה להציג את התוצאות והכל? עריכה: ראיתי באתר שלכם שצריך להגיע אליכם.. מעניין מאוד
פורסם 2008 באוגוסט 517 שנים יהיה חוקי להשתמש בחנקן נוזלי/קירור מים?? אם כן זה ממש לא הוגן... טל כץ- אם אתה בא אני אשרוף לך את המערכת
פורסם 2008 באוגוסט 517 שנים אם הייתי יכול לעשות OC במחשב שקניתי מסקאי פיסי בלי שיהיו לי בו בעיות אח"כהייתי בן אדם מאוד מאושר,למרות שביקשתי מהם שיעשו לי OC אבל הם לא שמו לב שהמחשב לא כ"כ יציב-הם חיפפו חופשי בקשר לתחרות בהצלחה למשתתפים
פורסם 2008 באוגוסט 517 שנים גם אני שם את כל הוני על xVertigo. כל הרווח מההימורים הולך לצדקה. והחומרה של המנצח - הולכת אליי
פורסם 2008 באוגוסט 517 שנים יהיה חוקי להשתמש בחנקן נוזלי/קירור מים?? אם כן זה ממש לא הוגן... טל כץ- אם אתה בא אני אשרוף לך את המערכת נו, נהיינו שחצנים? אני בכל אופן כחבר צוות באתר לא משתתף לצערי הרב :-\ בהצלחה למשתתפים!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.