עבור לתוכן

המלצה לשידרוג ATI 1800 ל NV 8600

Featured Replies

פורסם

וואלה צודק.

כנראה לא זכרתי טוב.

אבל בכל מקרה לא תראה הבדלים אם תשדרג ל 8600GT. הם ממש קטנים.

לך על 9600GSO/GT.

אני חושב שבין שניהם עדיף את הGSO כי הוא יותר מתאים לOC

פורסם

HD3850 נותן ביצועים כפולים לפחות מאשר 8600GT. ראה ביקורות ואז תדבר, אני יודע, כי אני בדקתי לפני שקניתי!!! ועוד בגירסאת ה256... שפחות טובה.

קח את הכרטיס שהמלצתי עליו, בSKYPC מוכרים HD3850 512MB ב535. כדאי ומומלץ! 9600GSO נותן ביצועים נמוכים-שווים לHD3850. ה3850 עדיף.

פורסם

HD3850 נותן ביצועים כפולים לפחות מאשר 8600GT. ראה ביקורות ואז תדבר, אני יודע, כי אני בדקתי לפני שקניתי!!! ועוד בגירסאת ה256... שפחות טובה.

על מה אתה מדבר?... כפול זה אומר 100% יותר (8800GT נותן 45-50 אחוז יותר מ8600GT (באמת) )

טוב כבל אופן הוא באמת בטווח מחירים

פורסם
  • מחבר

משהו שלא אמרתי

המשחק שאני מתמקד עליו זה World of Warcraft ולכרטיס מחוברים שני מסכים אחד 19 אניצ' והשני 21 wide

שניהם רצים על רזולוציה הכי גבוה.

פורסם

רק לעניין - יש כאן כלכך הרבה אנשים שאומרים שטויות ועוד אחרים שהולכים עם העדר שזה מדהים.. מי שלא יודע בוודאות - שלא יגיב.

X1800GTO שווה ערך ל7600GT שחלש מה8600GT לכן ה8600GT חזק יותר

לגבי המלצה לכרטיס, המעבד שלך שווה ערך לAMD X2 4000 בערך.. עם אוברקלוק תגיע לביצועים של לדעתי 4600-4800 ככה שזה מצויין ולא יגביל לך כמעט שום כרטיס שתקנה היום, אבל אם אתה לא מתכנן אוברקלוק אכן - 9600GSO יהיה כרטיס מעולה בשבילך.. אם כן - לך על HD4850...

גם 8800GT היום אפשר כבר למצוא בסביבות ה600שקל...

8800GT 512MB אוכל ל9600GSO ת'צורה וההבדל בינו לבין ה4850 הוא לא גדול בכלל..

גם אופציה מעולה.

פורסם
  • מחבר

אני רואה שה Gigabyte 8800GT שווה 863 נכון להיום לפי ZAP

ואני רואה גם שהכרטיס עדיין במגזר של 256Bit, אני חושב גבוה יותר לא יביא תוצאות טובות יותר ומעלה את המחיר בהרבה.

מישהו יכול להגיד או לאמת שכרטיסי ATI מתחממים יותר וכרטיס NVIDIA יהיה בסביבות 50 מעלות במאמץ כי אני לא יכול לסבול את הכרטיס שלי על 80 מעלות ברוב המקרים.

פורסם

גם אם הכרטיס יהיה על 100 מעלות, אין לך מה לדאוג בקשר לזה.

הכרטיסים האלה בנויים לעבוד בכאלה טמפרטורות.

בכל מקרה, אתה יכול פשוט להגביר את העוצמה של המאוורר דרך הדרייבר.

פורסם

איך מגבירים דרך הדרייבר?

פורסם
  • מחבר

למה אני מודאג כי זה באמת לא טמפרטורה נורמלית והמאורר היה על 100% FANDUTY

ויש מה לדאוג כי כמו למעבדים של אינטל יש הגנה עם הוא עובר טמפרטורה מוגדרת ונכבה כך גם בכרטיסי מסך.

איך מגבירים דרך הדרייבר?

במקרא שלי אני משתמש ב ATI Tray Tools
פורסם

תנסה להחליף משחה טרמית

פורסם
  • מחבר

תנסה להחליף משחה טרמית

החלפתי את המשחה מזמן, זה לא ענין של טיפול לא נכון או אוברקלוקינג לא מוצלח וגם לא הנושא.

אני גם יודע שהתחממות יתר של הכרטיסים אללו זאת בעיה ידוע מאז שיצאו לשוק.

פורסם

אבל ברב המקרים היא נפתרת ע"י שינוי המהירות של המאורר או החלפת משחה טרמית, אם כל זה לא עוזר הייתי ממש אחריות

פורסם
  • מחבר

הלואי והיתה לי אחריות, זה כרטיס בן שנתיים בערך.

אני נזכר שכאשר פתחתי את פתחי איורור של הכרטיס לנקות להחליף את המשחה זה לא ירד מ 70 מעלות לצערי.

(אני גר בקומה אחרונה בבנין ובלי מזגן) לא רוצה לחשוב על פתרונות קירור מים רק בשביל כרטיס מסך.

בתמונה תראו מה גיליתי כשפתחתי את הכרטיס שהיה עולה ל 100 מעלות ונכבה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

תנקה את הכרטיס עם אוויר דחוס ושם משחה טרמית כמו MX2 (עשתה נפלאות לפרסקוט שלי)

כרטיסי 1XXX של ATI החממו מאוד, 70 מעלות זה במאמץ או במנוחה?

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי ניקיתי אותו כבר והחלפתי את המשחה, התמונה להמחשה כמה מפגר תכנון האיורור של הכטיסים לפעמים.

ה 70 מעלות זה במנוחה ו 80 מעלות ויותר במאמץ. (80 מעלות עם 100% FAN DUTY.)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים