פורסם 2008 באוגוסט 517 שנים אני מחפש עכבר גיימינג מקצועי של חברת RAZERהאמת שהעכבר שהכי רציתי הוא:Microsoft Intellimouse Explorer 3.0אבל הבנתי שאין אותו בארץ ואם יש זה רק יד שנייה :-Xאז ככה אני מתלבט בין כמה דגמים של RAZER:RAZER DeathAdder Gaming Mouse Guildwars Edition.1Razer DeathAdder Gaming Mouse.2Microsoft Habu Laser Gaming Mouse.3 - את העכבר הזה אני יכול להשיג במתנה מBUG בקניית מחשב שאני הולך לרכוש בעזרת השםהשאלה אם כדאי לוותר על העכבר מתנה ולקבל מתנה אחרת בתמורה, ולקנות את אחד הדגמים 1-2 שברשימה במקום אחר.את כל הדגמים ניתן לראות בחיפוש מהיר באתר http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Mouse&DB135285=399885אם למישהו יש את אחד מהעכברים האלו או שהוא ניסה בעבר עכבר מדגם Razer אני אשמח מאד לשמוע ביקורת.תודה, טל :]
פורסם 2008 באוגוסט 517 שנים מחבר אתה אומר את זה מנסיון על העכבר? או שפשוט שמעת ביקורות טובות על הדגם הזה?[br]פורסם בתאריך: 5.08.2008 בשעה 12:50:58קח בחשבון שהוא לא זמין בארץ.דווקא הדגם RAZER DeathAdder, 1800dpi מצאתי אתר שמוכר אותו בארץ
פורסם 2008 באוגוסט 517 שנים העכבר זמין אבל רק בביג בוקס לפי מה שהבנתי (במחיר מופקע של 400 שקל, זה כבר לא רלוונטי).
פורסם 2008 באוגוסט 517 שנים מחבר אתה צודק באמת מוכרים אותו ב400 שקל יותר מדי בשביל התקציב שלינראה לי אני אלך על ה G5 Laser MouseוLogiTechאו על ה LogiTech MX518 הG5 יקר יותר ב25 שקלים אז אין הבדל משמעותי בכסףמה אתם אומרים איזה יותר כדאי?
פורסם 2008 באוגוסט 517 שנים אני הזמנתי כבר מחנות אחרת לפני שבועיים שלושה, ואחרי שבוע הם אמרו שאין וגם לא יהיה.אחר כך הלכתי וקניתי MX518, ואני מבסוט ממנו.טכנית הוא יותר טוב מה G5, הצורה שלהם היא בדיוק אותו הדבר, והעיצוב שונה.ה MX גם יותר זול.בתכלס הוא יותר משתלם.
פורסם 2008 באוגוסט 517 שנים מסכים על כל מילה.טמטום מוחלט יהיה לקנות G5 שה-MX518 עולה פחות ומציג ביצועים של פי 3[טובים יותר].
פורסם 2008 באוגוסט 517 שנים אני חושב שלהזמין IntelliMouse Explorer 3.0 מח"ול יעלה לך בערך כמו לקנות MX518 בארץ. הוא בהחלט העכבר הכי טוב שתוכל להשיג היום לגיימינג אבל אני מניח שלאנשים יותר קל להתחבר לעכברים החדשים יותר שגם הם מעולים, כמו ה-DeathAdder וה-MX518. בכל אופן אם אתה בכל זאת מוותר על ה-IE3.0 או ה-DA לך על ה-MX518....
פורסם 2008 באוגוסט 517 שנים מסכים, הIME 3.0 זה ליגה בפני עצמו.אבל כל הקטע של המשלוחה מחו''ל והמכסים ואם זה לא יעבור במכס ובלעכס... זה מה שאנשים מפחדים.
פורסם 2008 באוגוסט 617 שנים מחבר אני לא מבין למה לא מוכרים את העכבר הזה בארץפעם זה היה נמכר גם בארץ לא?
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים איזה בחור מאתר אחר טוען שהוא קנה את העכבר מביג בוקס ושם לא הייתה בעיה של זמינות.הוא גם אמר שנשארו להם שם עוד איזה 5 (סניף חיפה).לשיקולך.
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים הייתי מציע לנסות גם ב-IQPC - הם הוסיפו את הDA לא מזמן לקטלוג אז זה לא מזיק לתת להם צלצול(:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.